توهین - تحدید و تهمت !
موارد واضح در صحبت های شما هستند که تمامی کاربران - مدیران و همکاران ایرانی ما آشکارا می توانند آنها را مشاهده کنند.
در مورد موارد دیگر ذکر شده توسط شما:
1. همانطور که در تیکت هم عرض شد، مسائل بخش فروش، در ساعات اداری بررسی می شود و به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات، به ترتیب به یک به یک آنها رسیدگی می شود و این عمل در مورد سایت شما نیز انجام شد و به نظر جایی برای اعتراض و یا ضعف در سرویس دهی شرکت میزبانی هاست ایران وجود ندارد.
2. من به شما عرض کردم که وقت خودتان را طلف نکنید و در صورت تمایل به دریافت مجدد هاست خود، در همان تیکت از همکاران من در بخش فروش و همینطور مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران، معضرت خواهی کنید تا هاست شما مجدداً فعال شود.
3. شما تمایل به برقراری ارتباط تلفنی داشتید و با لحنی بسیار تند و دور از ادب، فرمودید که موضوع را خودتان حل خواهید کرد. پس در واقع شما هزینه تماس 20 دقیقه ای را برای برطرف کردن نیاز خودتان پرداخت کرده اید و در این حالت، شرکت میزبانی هاست ایران، مسول هیزنه آن نخواهد بود.
4. من خدمت شما عرض کردم که شما بیش از 30 دقیقه از وقت مرا در یاهو گرفتید و من حاظر هستم شخصاً وجه پرداختی هاست شما را به همراه خصارت آن به شما باز گردانی کنم ولی بیش از این وقت مرا حدر ندهید زیرا من به اضای ساعات کاری، حقوق دریافت می کنم و در اضای این حقوق مسولیت هایی دارم که باید به آنها رسیدگی کنم و در نهایت شما فرمودید که مشکل شما هاست و هزینه آن نیست و شما خودتان شخصاً به این مشکل رسیدگی خواهید کرد.
در هر حال، من در پایان صحبت در یاهو به شما اخطار دادم که در صورت برقراری تماس با شرکت میزبانی هاست ایران و صحبت با مدیریت محترم شرکت، هاست شما قطعاً خذف خواهد شد و در صورت ادامه این لحن تند و بدون ادب، ممکن است وجه پرداختی نیز، به شما بازگردانی نشود و باز هم شما ....!
با تشکر.