نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    شما يه لطفي کنيد از همين تيکت هاي بنده به قول شما از صحبت هاي من مشخص هست يه متني بياريد که بنده به هاست ايران يا کسي توهيني کرده باشم ؟
    شايد شما اشتباه تيکت يکي ديگه رو خونديد
    اين پولي هم که شما برگشت بدهيد بايد به خاطر اين زماني که از بنده تلف کرديد و همچنين خريد يه هاست ديگه و همچنين تماس تلفني بيست دقيقه اي که با هاست ايران داشتم
    يعني شما ضرر زيادي به بنده وارد کرديد و الان حق به جانب داريد صحبت مي کنيد
    توهین - تحدید و تهمت !

موارد واضح در صحبت های شما هستند که تمامی کاربران - مدیران و همکاران ایرانی ما آشکارا می توانند آنها را مشاهده کنند.

در مورد موارد دیگر ذکر شده توسط شما:

1. همانطور که در تیکت هم عرض شد، مسائل بخش فروش، در ساعات اداری بررسی می شود و به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات، به ترتیب به یک به یک آنها رسیدگی می شود و این عمل در مورد سایت شما نیز انجام شد و به نظر جایی برای اعتراض و یا ضعف در سرویس دهی شرکت میزبانی هاست ایران وجود ندارد.

2. من به شما عرض کردم که وقت خودتان را طلف نکنید و در صورت تمایل به دریافت مجدد هاست خود، در همان تیکت از همکاران من در بخش فروش و همینطور مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران، معضرت خواهی کنید تا هاست شما مجدداً فعال شود.

3. شما تمایل به برقراری ارتباط تلفنی داشتید و با لحنی بسیار تند و دور از ادب، فرمودید که موضوع را خودتان حل خواهید کرد. پس در واقع شما هزینه تماس 20 دقیقه ای را برای برطرف کردن نیاز خودتان پرداخت کرده اید و در این حالت، شرکت میزبانی هاست ایران، مسول هیزنه آن نخواهد بود.

4. من خدمت شما عرض کردم که شما بیش از 30 دقیقه از وقت مرا در یاهو گرفتید و من حاظر هستم شخصاً وجه پرداختی هاست شما را به همراه خصارت آن به شما باز گردانی کنم ولی بیش از این وقت مرا حدر ندهید زیرا من به اضای ساعات کاری، حقوق دریافت می کنم و در اضای این حقوق مسولیت هایی دارم که باید به آنها رسیدگی کنم و در نهایت شما فرمودید که مشکل شما هاست و هزینه آن نیست و شما خودتان شخصاً به این مشکل رسیدگی خواهید کرد.

در هر حال، من در پایان صحبت در یاهو به شما اخطار دادم که در صورت برقراری تماس با شرکت میزبانی هاست ایران و صحبت با مدیریت محترم شرکت، هاست شما قطعاً خذف خواهد شد و در صورت ادامه این لحن تند و بدون ادب، ممکن است وجه پرداختی نیز، به شما بازگردانی نشود و باز هم شما ....!

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)