نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    اين بنده خدا که الان حق به جانب صحبت مي کنند قضيه رو خودشون همونطور که در تيکت ها هم مشخص هست و نام کاربريشون هم که مشخص هست از همين دست اندرکاران هاست ايران هستند و خوب الان هم براي خالي نبودن عريضه و اين که بگن بله کارشون خيلي درست هست اين مطلب رو بيان کردند
    اين تيکت هست شما تيکت بنده رو بخونيد مگه کسي بنده رو مي شناسه اينجا دو تا پست بيشتر ندارم
    شما تيکت رو بخونيد اصلا نه کسي کاري به بنده و حرف هام داشته باشه نه به چيز ديگه
    شما تيکت رو بخويند ببنيد آيا بنده توهيني کردم به اين شرکت يا شخص يا ... ديگه
    بعد مگه هاستي که شما به من مي دهيد اخلاق درش دخيل هست ؟
    اخلاق من بد خوب يا هر چيزي شما يه هاست مي خواي بدهي نمي خواهي حالا اخلاق من هر چي مي خواهد باشه مگه به کسي ربطي داره ؟
    مگه من پولي که به حساب شما ريختم شما پرسيدي اين پول رو از کجا آوردي ؟ شما چنين سوالي رو هيچوقت نمي پرسي درسته؟ ولي اگه من پول به حساب شما نريزم يا مثلا پنج هزار تومن بريزم شما مگه به من هاستي مي دهيد؟
    حالا من هم حق دارم چيزي که خريدم ببينم درسته يا نيست چنين حقي که دارم؟ ندارم؟
    بعد هاستي که به من داده نشده چه طور مي تونه اينگونه با برگشت پول همه وقت و ... ديگه رو از بنده بگيره به هر حال فکر کنم دودش مستقيم توي چشم هاست ايران بره
    بعد مگه بنده حرف بدي زدم هاست گرفتم مي خوام ببينم داخل ايران هست يا نه
    الان هم مي گم حق با مشتري هست که ببنيه چيزي که خريده درسته يا نيست کلاه سرش نزاشته باشند همين الان هم مي گم ترس و واهمه اي از کسي ندارم
    مگه بنده شما رو ديدم مگه مدير هاست ايران رو ديدم ؟ مگه هيچوقت مي بينم ؟
    خوب پس بحث سر اين هست که من سر موقع پول واريز کردم و چيزي هم که مد نظرم هست مي خواهم
    سلام.

با تشکر از پاسخ شما، ولی حق به جانب صحت نمی کنم، در واقع همانطور که خود شما فرمودید، شما هاست رو میگیرید و بعد بررسی می کنید.

شما قبل از بررسی 4 بار این سوالات رو به روش های مختلف و تهدید های مختلف مطرح کردید !

هنوز هم از این کارتون دست بر نمی دارید، با اینکه میدونید صحبت شما اشباه است و تنها یک اطلاعات غلط از طرف یکی از دوستان یا همکاران شما هست که خوشحال میشم نام و مشخصاتشون رو بدونم تا همانطور که در تیکت هم عرض کردم، از روش های قانونی، به دلیل شایعه پراکنی و تهمت زدن، پرونده ایشان رو دنبال کنیم.

به هر حال، برای اطمینان بیشتر، بخش از صحبت های شما را که در بخش Livechat سایت شرکت میزبانی هاست ایران، با همکارانم در بخش فروش داشتید رو برای قضاوت بهتر همکاران در این انجمن قرار میدم.

Shariat: و براتون روی سرورهای ایران می سازیم
    karimi: انشا الله بعد پيگير داخل بودنش رو خواهيم کرد ديگه
    karimi: بله ممنون
    Shariat: ضمنا نگفتم یک هفته
    karimi: حالا کلا من وقتي سرور رو دريافت کردم اساتيد در فروم هستند که خوراکشون هست اين کارها
    karimi: و بعد انشا الله مشکلي پيش نمي ياد
    Shariat: عرض کردم باید به ترتیب انجام بشه
    karimi: نه ديشب فرموديد
    karimi: امشب يا فردا
    karimi: بعد ايميل هم گفت دقايقي ديگه
    karimi: شما دقيق بگيد کي
    karimi: ؟
    karimi: سه ساعت
    karimi: ده ساعت
    karimi: سي ساعت
    Shariat: به هر حال هیچ اصراری نیست
    karimi: خوب
    Shariat: شما هر سوالی پرسیدید ما جواب دادیم خدمتتون
    karimi: نه اصراري نيست جواب نشد
    karimi: من سرور رو که گرفتم
    karimi: بعد مشخصات کامل در فروم قرار مي دهم
    karimi: و تاپيک باز مي کنم
    karimi: که دوستان چک کنند
    karimi: يعني تا بيست و چهار ساعت مي زارم اساتيد چک کنند ببنيد سرور کجا هست
    karimi: بعد اگه اوکي بود من کارم رو شروع ميکنم
    karimi: ولي اگه اوکي نبود بعد ديگه هاست ايران
    karimi: علاوه بر پول هاستين
    karimi: هاستينگ
    karimi: بايد خسارتي که به بنده وارد مي شه و زمان و ديگه رو پرداخت کنه
    karimi: به هر حال مزاحم نمي شم
    karimi: موق باشيد
    karimi: من منتظرم
    karimi: روز خوش و خدانگهدار

نوع برخورد شما، نشانگر سطح سواد و شخصیت شماست، که متاسفانه، شرکت میزبانی هاست ایران از پذیرفتن چنین کاربرانی، به شدت خودداری می کند.

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

با تشکر از پاسخ شما، ولی حق به جانب صحت نمی کنم، در واقع همانطور که خود شما فرمودید، شما هاست رو میگیرید و بعد بررسی می کنید.

شما قبل از بررسی 4 بار این سوالات رو به روش های مختلف و تهدید های مختلف مطرح کردید !

هنوز هم از این کارتون دست بر نمی دارید، با اینکه میدونید صحبت شما اشباه است و تنها یک اطلاعات غلط از طرف یکی از دوستان یا همکاران شما هست که خوشحال میشم نام و مشخصاتشون رو بدونم تا همانطور که در تیکت هم عرض کردم، از روش های قانونی، به دلیل شایعه پراکنی و تهمت زدن، پرونده ایشان رو دنبال کنیم.

به هر حال، برای اطمینان بیشتر، بخش از صحبت های شما را که در بخش Livechat سایت شرکت میزبانی هاست ایران، با همکارانم در بخش فروش داشتید رو برای قضاوت بهتر همکاران در این انجمن قرار میدم.

Shariat: و براتون روی سرورهای ایران می سازیم
    karimi: انشا الله بعد پيگير داخل بودنش رو خواهيم کرد ديگه
    karimi: بله ممنون
    Shariat: ضمنا نگفتم یک هفته
    karimi: حالا کلا من وقتي سرور رو دريافت کردم اساتيد در فروم هستند که خوراکشون هست اين کارها
    karimi: و بعد انشا الله مشکلي پيش نمي ياد
    Shariat: عرض کردم باید به ترتیب انجام بشه
    karimi: نه ديشب فرموديد
    karimi: امشب يا فردا
    karimi: بعد ايميل هم گفت دقايقي ديگه
    karimi: شما دقيق بگيد کي
    karimi: ؟
    karimi: سه ساعت
    karimi: ده ساعت
    karimi: سي ساعت
    Shariat: به هر حال هیچ اصراری نیست
    karimi: خوب
    Shariat: شما هر سوالی پرسیدید ما جواب دادیم خدمتتون
    karimi: نه اصراري نيست جواب نشد
    karimi: من سرور رو که گرفتم
    karimi: بعد مشخصات کامل در فروم قرار مي دهم
    karimi: و تاپيک باز مي کنم
    karimi: که دوستان چک کنند
    karimi: يعني تا بيست و چهار ساعت مي زارم اساتيد چک کنند ببنيد سرور کجا هست
    karimi: بعد اگه اوکي بود من کارم رو شروع ميکنم
    karimi: ولي اگه اوکي نبود بعد ديگه هاست ايران
    karimi: علاوه بر پول هاستين
    karimi: هاستينگ
    karimi: بايد خسارتي که به بنده وارد مي شه و زمان و ديگه رو پرداخت کنه
    karimi: به هر حال مزاحم نمي شم
    karimi: موق باشيد
    karimi: من منتظرم
    karimi: روز خوش و خدانگهدار

نوع برخورد شما، نشانگر سطح سواد و شخصیت شماست، که متاسفانه، شرکت میزبانی هاست ایران از پذیرفتن چنین کاربرانی، به شدت خودداری می کند.

با تشکر.
    دوستان عزيز ملاحظه مي فرمائيد که ايشون يعني پشيتبان يا هر چيزي در هاست ايران هستند
    اين متني که در بالا کپي کردن متن چت آنلاين هاست ايران با بنده هست اش
    حال از چت که بگذريم که هيچ حرف بد و زشتي درش نيست در پايان همين کسي که الان ادعاي فهم و شعور و سواد مي کنند در پايان به بنده توهين کردند
    از قديم گفتند اول يه سوزن به خودت بزن بعد يه جوالدوز به ديگران
    در هر حال من که يه روز الاف هاست ايران شدم و هاستي هم دريافت نکردم و کلي هزينه و وقت ... ديگه هيچ حرف و توهيني به هاست ايران نکردم حتي الان هم که شاکي هستم از هاست ايران باز هم خود دار بودم و همه رو به ساير کاربران واگذار کردم که نظر بدهند ولي اين جناب aria الان به بنده دارند توهين مي کنند باز هم قضاوت اش با شما

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

من اون بالاي تيکت نوشتم من يک کاربرم مثل هر کاربر اينترنت نه مهندس هاست و سرور هستم نه مهندس ... ديگه خودم هم که حرفي نزدم از خودم حرفي زدم گفتم خودم تست مي کنم ؟
    گفتم ديگران تست مي کنند به خدا به هر عقل سليمي بگيد اين مسائل رو مي تونه حلاجي کنه و نتيجه بگيره
    شما وقتي يه چيزي رو نمي دوني ممکنه سوالي بکني که به مزاق اوني که مي دونه هم خوش نياد چون سوالت ممکنه اشتباه باشه يا هر چيزي پس بايد بهش زمان بدهيد و بهش فرصت بدهيد که به مشکل خودش پي ببره نه اين که با عجله اون رو از گردونه خارج کنيد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

من اون بالاي تيکت نوشتم من يک کاربرم مثل هر کاربر اينترنت نه مهندس هاست و سرور هستم نه مهندس ... ديگه خودم هم که حرفي نزدم از خودم حرفي زدم گفتم خودم تست مي کنم ؟
    گفتم ديگران تست مي کنند به خدا به هر عقل سليمي بگيد اين مسائل رو مي تونه حلاجي کنه و نتيجه بگيره
    شما وقتي يه چيزي رو نمي دوني ممکنه سوالي بکني که به مزاق اوني که مي دونه هم خوش نياد چون سوالت ممکنه اشتباه باشه يا هر چيزي پس بايد بهش زمان بدهيد و بهش فرصت بدهيد که به مشکل خودش پي ببره نه اين که با عجله اون رو از گردونه خارج کنيد
    سلام.

من به شما عرض کردم که شما هر نوع فعالیتی در هیته قوانین هاستینگ، می توانید بر روی هاست خود انجام دهید.

شما فرمودید که هاست خود را در انجمن قرار می دهید تا بررسی ها توسط کاربران انجمن صورت گیرد.

با توجه به موارد امنیتی، این کار شما باعث خواهد شد که سروری که سایت شما بر روی آن هاست شده است، دچار خطر بروز مشکلات امنیتی شود و به دلیل اشتراکی بودن هاست و سرور مربوطه، شما اجازه انجام چنین عملی را نخواهید داشت.

با تشکر.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bijans نمایش پست ها
    فکر نمی کنم!

من هیچ قضاوتی نمی کنم، ولی به نظرم این که کسی مشخصات سروری را در یک انجمن معرفی کند تا دیگران بفهمند این سرور در ایران است یا خارج کشور، نه مشکل امنیتی ایجاد می کند و نه بی ادبی است!!!
    سلام.

ایشون از صحبت هاشون مشخص هست که قادر به انجام چنین کاری نیستند.

پس در نتیجه، احتمالاً می خوان هاست رو (به همراه مشخصات FTP و ...) دست دوستان یا کاربران این انجمن بدن که درواقع میشه Public کردن هاست و این یعنی خطر مشکلات امنیتی.

درسته ؟

با تشکر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

ایشون از صحبت هاشون مشخص هست که قادر به انجام چنین کاری نیستند.

پس در نتیجه، احتمالاً می خوان هاست رو (به همراه مشخصات ftp و ...) دست دوستان یا کاربران این انجمن بدن که درواقع میشه public کردن هاست و این یعنی خطر مشکلات امنیتی.

درسته ؟

با تشکر.
    در اخرين تيکت يعني از بالا عرض کردم مگه شما هاستي به بنده داديد
    بارها به شما اين مطلب رو گفتم شما
    شما هاست رو به من مي داديد اگه من چنين کاري مي کردم بعد شما هر چيزي مي گفتيد درست بود
    ولي اينطوري خيلي بده که هاست رو به کسي بدي بعد از يک دقيقه ازش بگيري
    فکر کنم براي يک شرکت مثل هاست ايران جالب نباشه يه چنين کارهايي و من به هاست ايران هم گفتم که کاري که کردند به نظر بنده دو صد چندان ناجورتر از حرفي بود که بنده در جهت تست کردن سرور و از روي اطلاع مبتديانه خودم زدم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

در اخرين تيکت يعني از بالا عرض کردم مگه شما هاستي به بنده داديد
    بارها به شما اين مطلب رو گفتم شما
    شما هاست رو به من مي داديد اگه من چنين کاري مي کردم بعد شما هر چيزي مي گفتيد درست بود
    ولي اينطوري خيلي بده که هاست رو به کسي بدي بعد از يک دقيقه ازش بگيري
    فکر کنم براي يک شرکت مثل هاست ايران جالب نباشه يه چنين کارهايي و من به هاست ايران هم گفتم که کاري که کردند به نظر بنده دو صد چندان ناجورتر از حرفي بود که بنده در جهت تست کردن سرور و از روي اطلاع مبتديانه خودم زدم
    پاسخ شما توسط خود شما در پاسخ قبل داده شده:

احسنت
    شما بنبيد گفتگوي چت روم که ايشون کپي کردن ديگه نهايت صحبت بنده با هاست ايران بوده يعني ديگه ته ته اش کف کف اخرالاخرين اش بوده که گذاشتند ولي من چيز بدي در اون نمي بينم من ديدم اپراتور آنلاين ساکت شدند و من هم مي خواستم برم نهار و گفتم صحبت ام رو بگم و اخرش هم خداحافظي کردم و بعد هم هاست رو براي بنده اوکي کردند و من يوزر و پسورد رو وارد کردم وارد هم شدم اي پي هم چک کردم ولي خوب من هم بي خيال شدم و پيش خودم گفتم مهم نيست اصلا هاست اش هر جا باشه سرعت اش خوب باشه کافيه ديگه
    باورتون نمي شه من يه سر رفتم تا دم درب خونه برگشتم ديدم هاست ايران، هاست بنده رو بسته و يه تيکت زده که شما چون در چت آنلاين اينطوري صحبت کرديد و فلان هستيد و چنان، هاست رو از من گرفتند و ادامه ماجرا
    در ضمن، برای بررسی کردن ایران بودن یا نبودن سرور ها، نیازی به هاست نبود و شما می توانستید ip سرور هایی رو که من در یاهو خدمت شما ارائه کردم، در انجمن بزارید و همکاران و دوستان در این انجمن به شما بگن که ایران هست یا نه.

با تشکر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unkn0wn نمایش پست ها
    سلام به همگی. آقا بحث رو میخوام تموم کنم.قصد توهین ندارم ولی کاملا تابلو شد همه چی.
    Internet یه access خیلی کوچیک از هاست ایران بده به من تا بدم دوستام بیارنش پایین واست که جبران مافات شده باسه.ببین مثلا یه پنل بده ازش یا یه شل بریز بده بهم و دیگه کاریت نباشه.
    تکرار میکنم قصدم جبران مافات هستش .

هشدار به ایران هاست : با من کل کل نکنی الان ها.من حرفمو زدم چون که آدم باید خجالت بکشه با مشتری اینجوری رفتار کنه.
    والله خيلي ناراحتم از هاست ايران حقيقت اش رو بخواهيد چون از ديشب که با رمز ياب بدون معطلي پول رو واريز کردم و تا امروز ظهر ساعت سه بعداظهر که اونها هاست رو که به من ندادند در عرض يک دقيقه هم ازم گرفتند
    مثل اين مي مونه که شما يه چيزي به کسي بدي بعد ازش بگيري بعد ديگه اگه اون چيز رو طلا بکني و بهش بدي اون حال اوليه رو نخواهد داشت
    به هر حال شما محبت داريد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bijans نمایش پست ها
    فکر نمی کنم!

من هیچ قضاوتی نمی کنم، ولی به نظرم این که کسی مشخصات سروری را در یک انجمن معرفی کند تا دیگران بفهمند این سرور در ایران است یا خارج کشور، نه مشکل امنیتی ایجاد می کند و نه بی ادبی است!!!
    احسنت
    شما بنبيد گفتگوي چت روم که ايشون کپي کردن ديگه نهايت صحبت بنده با هاست ايران بوده يعني ديگه ته ته اش کف کف اخرالاخرين اش بوده که گذاشتند ولي من چيز بدي در اون نمي بينم من ديدم اپراتور آنلاين ساکت شدند و من هم مي خواستم برم نهار و گفتم صحبت ام رو بگم و اخرش هم خداحافظي کردم و بعد هم هاست رو براي بنده اوکي کردند و من يوزر و پسورد رو وارد کردم وارد هم شدم اي پي هم چک کردم ولي خوب من هم بي خيال شدم و پيش خودم گفتم مهم نيست اصلا هاست اش هر جا باشه سرعت اش خوب باشه کافيه ديگه
    باورتون نمي شه من يه سر رفتم تا دم درب خونه برگشتم ديدم هاست ايران، هاست بنده رو بسته و يه تيکت زده که شما چون در چت آنلاين اينطوري صحبت کرديد و فلان هستيد و چنان، هاست رو از من گرفتند و ادامه ماجرا

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)