صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 95

موضوع: منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها
    دوست عزیز منبع درآمد فقط از طریق تبلیغات دریافت میشه و هیچ دولتی نمیاد هزینه ها رو بر عهده بگیره.

شما یا به خاطر اینکه مطالب اختصاصی منتشر نمیکنید یا نداشتن قالب اختصاصی یا سئو نکردن یا علاقه نداشتن به سایتتون یا اپدیت نکردن مرتب سایت و ... نتونستید کسب درآمد کنید.

اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید پ.خ بدید.
    بهتره اول یک تحقیقی کنید بعد این حرف رو بزنید..ازشون بپرسید کسی هیچوقت بهتون نمیگه کسی حمایتش میکنه اما بعضی جاها از زبون خودشون در میره... اصلا بحث فقط ما نیستیم.خیلی سایتهای دیگر هم بودند که حمایت نشدند.. تک دانلود رو میشناسی؟ دانلودها رو میکرد تو پاچش.. کمیاب آنلاین رو میشناسی؟ بهتره یک مصاحبه ای هم با اینها کنید بفهیمد دنیا دست کیا هست!
    قالب سایت و سئو و مطالب اختصاصی همه رو ما یکی داشتیم رتبه هم خیلی خوب داشتیم.بیشتر از خیلی سایتهای الانی که کلاس میزارند.البته نمیگم الان بی درآمدیم نه اما انتظارمون خیلی بیشتر از اینا بود.تهش هم رفتیم و دیدیم خبری نیست..به بقیه هم توصیه میکنم بیخیال بشوند.میخواین سایت بزنید یک سایت با یک ایده جدید بزنید.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    147 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    بهتره اول یک تحقیقی کنید بعد این حرف رو بزنید..ازشون بپرسید کسی هیچوقت بهتون نمیگه کسی حمایتش میکنه اما بعضی جاها از زبون خودشون در میره... اصلا بحث فقط ما نیستیم.خیلی سایتهای دیگر هم بودند که حمایت نشدند.. تک دانلود رو میشناسی؟ دانلودها رو میکرد تو پاچش.. کمیاب آنلاین رو میشناسی؟ بهتره یک مصاحبه ای هم با اینها کنید بفهیمد دنیا دست کیا هست!
    قالب سایت و سئو و مطالب اختصاصی همه رو ما یکی داشتیم رتبه هم خیلی خوب داشتیم.بیشتر از خیلی سایتهای الانی که کلاس میزارند.البته نمیگم الان بی درآمدیم نه اما انتظارمون خیلی بیشتر از اینا بود.تهش هم رفتیم و دیدیم خبری نیست..به بقیه هم توصیه میکنم بیخیال بشوند.میخواین سایت بزنید یک سایت با یک ایده جدید بزنید.
    ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟

الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.

درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.

بهرحال موفق باشید.

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط skysms نمایش پست ها
    سلام به همگی

میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
    به غیر از تبلیغات و پاپ اپ

یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
    مرسی
    بزرگترین منبع درامد سایت های دانلود تبلیغات است از راه های مختلف مثل درج بنر - درج پاپ اپ - درج اگهی های متنی و ...
    البته عده ای نیز لینک های دانلود رو به صورت vip عرض میکنند که این هم میشه به عنوان منبع درامد خوبی بهش نگاه کرد.
    info.mehranfar@gmail.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

میهن دانلود هم با اینکه بزرگترین سایت دانلود هست اما اسپانسری میشه توسط شرکت میهن رایانه خزر ... میهن وب هاست!اگر اشتباه نکنم باید همینطور باشهدوست عزیزم بیخیال سایت دانلود بشی بهتره الان بهترین سایت ها هستن که اگه 10 سال هم وقتت بزاری به پای اونا نمیرسی . اونا هدف دار و سرمایه و پشتیبان بالا شروع کردن ولی ما چی به قول دوست عزیزم ( delta) با پول جیب خودمون داریم کار میکنیم. و این موفقیت شما رو کم میکنه میتونه طرفدار هایی برای خودش پیدا کنه چه در فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه...میهن دانلود روزی 1 ترا مصرف پهنای باند داره شما ببین چقدر دانلود میکنن!! خب اینا کلی هزینه هست براشون یه فرد یا 20 نفر هم بشن نمیتونن!اینا توسط میزبانی های بزرگ پشتیبانی میشن و میهن دانلود اونا رو تبلیغات میکنه! امیدوارم متوجه شده باشی!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    147 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 نمایش پست ها
    میهن دانلود هم با اینکه بزرگترین سایت دانلود هست اما اسپانسری میشه توسط شرکت میهن رایانه خزر ... میهن وب هاست!اگر اشتباه نکنم باید همینطور باشهدوست عزیزم بیخیال سایت دانلود بشی بهتره الان بهترین سایت ها هستن که اگه 10 سال هم وقتت بزاری به پای اونا نمیرسی . اونا هدف دار و سرمایه و پشتیبان بالا شروع کردن ولی ما چی به قول دوست عزیزم ( delta) با پول جیب خودمون داریم کار میکنیم. و این موفقیت شما رو کم میکنه میتونه طرفدار هایی برای خودش پیدا کنه چه در فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه...میهن دانلود روزی 1 ترا مصرف پهنای باند داره شما ببین چقدر دانلود میکنن!! خب اینا کلی هزینه هست براشون یه فرد یا 20 نفر هم بشن نمیتونن!اینا توسط میزبانی های بزرگ پشتیبانی میشن و میهن دانلود اونا رو تبلیغات میکنه! امیدوارم متوجه شده باشی!
    دوست عزیز این تصور شما غلط هست اگه یه تیم حرفه ای داشته باشی میتونی از میهن دانلود و دانلود ها هم بهتر باشی. میهن وب هاست داره اسپانسری میهن دانلود رو میکنه؟! :|

شما اول تحقیق کن بعد بیا نظر بده.

7. تعداد تشکر ها از xaep به دلیل پست مفید

عضو جدید arianmahdavi78 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    82
    تشکر شده در
    59 پست

عزيزم اگر يكم تحقيق كني مي بيني كه مدير ميهن دانلود مدير ميهن وب هاست هم هست يعني ماله خودشونه ....
    شما يه سري به سايت وب سوال بزن مي فهمي ....
    با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
    کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها
    ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟

الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.

درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.

بهرحال موفق باشید.
    دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..

نقل قول نوشته اصلی توسط arianmahdavi78 نمایش پست ها
    عزيزم اگر يكم تحقيق كني مي بيني كه مدير ميهن دانلود مدير ميهن وب هاست هم هست يعني ماله خودشونه ....
    برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
    ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..

برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
    ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!
    حرفهای شما کاملا تایید میشه
    چند سال پیش وبلاگی داشتم که بزرگترین وبلاگ بلاگفا بود آمارش همچنان در حال پیشرفت بازدید کننده هاش +10هزار شده بود به دامین وصلش کردم
    کم کم داشت جون میگرفت که فیل شد بعد تمامی کارها انجام شد و گفتن که سایت های زیادی در لیست هستن و شما در نوبت هستید
    آخر سر یکسال بعد زنگ زدن گفتن شما دامینی داشتید که فیل شده بود نوبت به شما رسیده آیا دامین رو تایید میکنید تا باز شود
    خدا شاهده کنارم بود خفش میکردم تا عبرتی بشه دیگه من و امثال ما رو مسخره نکن
    خودتون هم میدونید که کسب در امد رو سیستم بلاگفا چقدر سخته ( به خاطر این که آقای شیرازی باید هر قانونی رو تو سرویسش رعایت کنه ولی به بعضی ها نتنها گیر نمیدن بلکه اینقدر ساپورتشون میکنن که بیان جای بلاگفا خدا شاهده اقای شیرازی ادم بسیار محترمی هستند نه مثل بعضی ها با چندین میل مختلف به ایشون میل فرستادم همیشه هم جوابگو بودن )
    اگه سیاست معقولانه استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه عشقی انجام بشه معلومه چی پیش میاد
    مثال فیل:
    همین سایت کمیاب که قبلا کمیاب انلاین بود اگه تو الکسا نمودار رنک الکساش رو چک کنید افت و خیزاش رو ببینید متوجه میشین دقیق سر هر چند مدت فیل میشده
    یه بار یه سوال از یه بنده خدایی تو فتا بود پرسیدم در مورد یه هاستینگ که الان واقعا گندش کردن و عمرا اگه به چشم نیاد
    گفتم چطور میشه ازش شکایت کرد گفت : حرفشم نزن پشتش خیلی گرمه و ایده ایجادش هم سیسی بوده ( تو محل کارش ازش نپرسیدم اونم تو بازار )
    برای گفتن چیزای زیادی میشه گفت ولی نمیشه ضمانت کرد بعدش چی میشه
    درسته که میگن مرگ مرگه ولی مرگ با عزت یه چیز دیگست حداقلش اینه که جلوی پروردگارت سرت رو میتونی بالا بگیری

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arianmahdavi78 نمایش پست ها

در جواب دوست بالایی باید بگم arianmahdavi78 جواب ایشون دادن.
    میهن وب هاست یکی از شرکت های خوب در زمینه ارائه خدمات هاست هست اونم با سابقه بالا که در رشت فعالیت میکنن. بله من نگفتم نمیدونم. میهن دانلود سایت خودشون هست.
    منظورم من این بود که میهن دانلود از هر نظر حمایت میشه که سایت به این بزرگی شده...
    و این یه منبع تبلیغاتی خوب برای میهن وب هاست هست!!
    شما هم پول و سرور بهم بدید بهترین سایت براتون میسازم شک نکنید

عضو انجمن alaviyoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    910
    تشکر تشکر شده 
    867
    تشکر شده در
    540 پست

میهن دانلود و میهن وبهاست مربوط به یک گروه هست .
    اما در جواب دوستمون بگم که اگر همت و تلاش داشته باشی و تحقیق کافی در مورد عرصه ای که بهش میخوای وارد بشی انجام بدی ُ موفق میشی
    البته نباید زود نا امید بشی و به فکر درآمد و سود زیاد و سریع نباشی .

صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)