با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ
دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..
برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!
حرفهای شما کاملا تایید میشه
چند سال پیش وبلاگی داشتم که بزرگترین وبلاگ بلاگفا بود آمارش همچنان در حال پیشرفت بازدید کننده هاش +10هزار شده بود به دامین وصلش کردم
کم کم داشت جون میگرفت که فیل شد بعد تمامی کارها انجام شد و گفتن که سایت های زیادی در لیست هستن و شما در نوبت هستید
آخر سر یکسال بعد زنگ زدن گفتن شما دامینی داشتید که فیل شده بود نوبت به شما رسیده آیا دامین رو تایید میکنید تا باز شود
خدا شاهده کنارم بود خفش میکردم تا عبرتی بشه دیگه من و امثال ما رو مسخره نکن
خودتون هم میدونید که کسب در امد رو سیستم بلاگفا چقدر سخته ( به خاطر این که آقای شیرازی باید هر قانونی رو تو سرویسش رعایت کنه ولی به بعضی ها نتنها گیر نمیدن بلکه اینقدر ساپورتشون میکنن که بیان جای بلاگفا خدا شاهده اقای شیرازی ادم بسیار محترمی هستند نه مثل بعضی ها با چندین میل مختلف به ایشون میل فرستادم همیشه هم جوابگو بودن )
اگه سیاست معقولانه استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه عشقی انجام بشه معلومه چی پیش میاد
مثال فیل:
همین سایت کمیاب که قبلا کمیاب انلاین بود اگه تو الکسا نمودار رنک الکساش رو چک کنید افت و خیزاش رو ببینید متوجه میشین دقیق سر هر چند مدت فیل میشده
یه بار یه سوال از یه بنده خدایی تو فتا بود پرسیدم در مورد یه هاستینگ که الان واقعا گندش کردن و عمرا اگه به چشم نیاد
گفتم چطور میشه ازش شکایت کرد گفت : حرفشم نزن پشتش خیلی گرمه و ایده ایجادش هم سیسی بوده ( تو محل کارش ازش نپرسیدم اونم تو بازار )
برای گفتن چیزای زیادی میشه گفت ولی نمیشه ضمانت کرد بعدش چی میشه
درسته که میگن مرگ مرگه ولی مرگ با عزت یه چیز دیگست حداقلش اینه که جلوی پروردگارت سرت رو میتونی بالا بگیری
در جواب دوست بالایی باید بگم arianmahdavi78 جواب ایشون دادن.
میهن وب هاست یکی از شرکت های خوب در زمینه ارائه خدمات هاست هست اونم با سابقه بالا که در رشت فعالیت میکنن. بله من نگفتم نمیدونم. میهن دانلود سایت خودشون هست.
منظورم من این بود که میهن دانلود از هر نظر حمایت میشه که سایت به این بزرگی شده...
و این یه منبع تبلیغاتی خوب برای میهن وب هاست هست!!
شما هم پول و سرور بهم بدید بهترین سایت براتون میسازم شک نکنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)