سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
سلام عزیز
خودتون جواب دادید
پاپ آپ و تبلیغات
به جز تبلیغات از طریق فروش محصولات هم درآمد هایی دارند ولی عمده درآمد همون تبلیغات هست
خب دوست عزیز سایت های بزرگ از جمله دانلودها , پی سی دانلود , آسان دانلود ... دارای اسپانسر های قوی و تحت نظارت دولت می باشند
و توسط یک فرد اداره نمی شود بلکه یک تیم حداقل 20 نفری اداره می شود و شاید هزینه هایشان را دولت می پردازد !
تبلیغات ... هم یه چیز طبیعی براشون هستش که بتونن پول سرورشون رو بدن !
منظورتون از طریق دولت دقیقا یعنی چی؟
واقعیت من یه سایت دانلود دارم و کلی بازدید کننده هم در روز دارم و سایتم سئوی خوبی داره و... مشکل اینجاست من خودم رو سرکار گذاشتم این همه دارم اپدیت میکنم.هزینه هاست میدم هزینه سرور مجازی میدم و ... ولی تا الان که سه سال شده از هیچ جایی تامین نمیشم.
خب زیاد نمی تونم در مورد این بحث توضیح بدم ولی مخصری عرض میکنم این سایت ها ابتدا با سرمایه های زیادی افتتاح میشه و کارمندان سایت های توسط افراد متخصص کامپیوتر و اینترنت که مثلا در پلیس فتا
فعالیت میکنن مدیریت میشه و در نتیجه به سایت های بزرگی مثل پی سی دانلود تبدیل میشن !
باید رتبه الکسا و رنک گوگلتون بالا باشه تا تبلیغات بدن ! مهم بازدید که در سایتتون درج میشه نیست ! من نرم افزاری دارم که در ان واحد 500 تا انلاین میده برای سایت ولی برای الکسا کلی ضرر میزنه
اگر مثل رتبه الکساتون در ایران زیر 500 تا باشه 100% تبلیغات میدن از جمله بازی انلاین جنگ خان ها تبلیغات میده !
اقعا چقدر شما اطلاعات داری!
یک سرچ بزنی "مصاحبه با مدیر پی سی دانلود" متوجه میشی که دو نفری شروع کردن و خیلی ساده....
دانلودها هم همینطور....اصلا هم پشتوانه دولتی ندارن...ممکنه شرکتی اسپانسرشون بشه تا مثلا یه پلان تبلیغاتی چند سال واسه اونا بشه اما دولتی نیست...
اطلاعات غلط ندین لطفا....
در پاسخ به استارتر هم بگم ....راه دیگه ای برای درآمد ندارید....مگر اینکه محصولات بفروشید...مثلا مثل سایت سافت گذر بفروشید که فروشتون بستگی به بازدیدتون داره....
یا فایلهای خاص اگر دارید یا آرشیو بزرگ میتونید اکانت vip بفروشید....
کلا" بازار اینترنت ایران ارزش سرمایه گذاری نداره این البته نظر شخصیمه ولی خیلی از شرکت هارو دیدم تو حوزه های مختلف بازار ای تی کشور فعال هستند ولی در نهایت هیچ کدومشون رضایت ندارند درسته بعضیا میان میگن ما ال هستیم بل هستیم ولی در باطن اینطور نیست بیشتر عشق و علاقه هستش درسته شاید بعضی موقع ها یکی بیاد 500.000تومان پول تبلیغ بده ولی باید مد نظر داشته باشید اگر قرار هست از سایت درآمدی داشته باشید یعنی باید خرج سایت تامین بشه بعد سود شما که حداقل معادل وزارت کار 600.000 تومان هستش تامین بشه خود من با مدیر چندتا از این سایت ها تو جشنواره اینور اونور هم صحبت کردم همشون میگفتند خیلی تلاش کنیم خرج خود سرور بتونیم به زور در بیاریم ولی خوب چون چند ساله سایت زدیم و کاربر داره دلمون نمیاد جمع کنیمش و داریم ادامه میدیم
قبول هم کنید این کاری که این سایت ها میکنند خلافه نقض کردن کپی رایت اخر عاقبت خلاف هم همینه :D مثلا" شما اگر با تولید کنندگان داخلی قرارداد ببندید و نرم افزارهاشونو به صورت اورجینال با تخفیف به کاربرهاتون ارائه بدید یعنی نماینده رسمیشون بشید یه جوری و بعد شرکت های خارجی از فروش هر نرم افزار سود خودتونو میکنید و زمانی کاربر دانلود میکنه که لایسنس خریده باشه یعنی هزینه دانلود ها در اومده بهتره یکم طرز نگرشمونو عوض کنیم تا زندگیمون عوض بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)