صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 70

موضوع: ماژول ثبت دامنه ir

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : ماژول ثبت دامنه ir

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    شرکت هایی که نمايندگی ميدن از نماينده های خودشون حمايت هم ميکنن. اينکار در اکثر تجارت ها مرسوم هست و نماينده ها نبايد زير فروشی کنن.
    نه اينکه نماينده ای بياد به خاطر پر کردن سقف قرار داد و از روی اجبار دامينی که براش 4 تومن تموم شده رو 3500 بفروشه.
    هدف کلی اين هست فقط نماينده های قوی باقی بمونن و نماينده هایی که به هر روشی زير فروشی يا فروش به قيمت خريد ميکنن بی انگيزه بشن و حذف بشن.
    توی تجارت ها به این هم فکر می کنن که برای حفظ حیات بازار، بازار انحصاری هم نشه
    الان توی بازار اتباطات سیار برای اینکه انحصار همراه اول رو بشکنن 4 ساله که به همراه اول مجوز 3g و 4g ندادن اونجوری هم که صدوقی مدیر عاملش میگه تا 2 سال دیگه هم نمیدن تا رایتل هم قدرت پیدا کنه به نظرم بهترین کار رو کردن اگه من بودن تا 5 سال دیگه به همراه اول مجوز نمیدادم ایرانسل هم اصن زیرساخت ارتقا رو نداره به این میگن سیاست گذاری درست
    نه اینکه بشینن نقشه بکشن بگن نماینده ما نون شب نداره بخوره بیاید بهش کمک کنیم اونی که این سیاست رو ریخته یا هیچی سرش نمیشده یا خدای ناکرده بحث رشوه در میون بوده چون irnic دولتیه نه تجاری که اگر هم تجاری بود به نظرم هیچ وقت این کار رو نمیکرد الان resellerclub داره با کمتر از 2.95 دلار کام ثبت میکنه verisign میاد همچین سیاستی بریزه؟؟؟؟؟؟؟
    1and1 داره با 0.99 دلار ثبت میکنه کی جلوش رو گرفته؟ اونوقت اونا سیاست گذاری میکنن ما هم سیاست گذاری می کنیم
    حیف 4 ماه وقت که روی این پروژه گذاشتم رفته بودم بنایی تا حالا کلی گیرم اومده بود
    ویرایش توسط hakimalireza : December 12th, 2013 در ساعت 18:32

2. تعداد تشکر ها از hakimalireza به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

شرکت هایی که نمايندگی ميدن از نماينده های خودشون حمايت هم ميکنن. اينکار در اکثر تجارت ها مرسوم هست و نماينده ها نبايد زير فروشی کنن.
    نه اينکه نماينده ای بياد به خاطر پر کردن سقف قرار داد و از روی اجبار دامينی که براش 4 تومن تموم شده رو 3500 بفروشه.
    هدف کلی اين هست فقط نماينده های قوی باقی بمونن و نماينده هایی که به هر روشی زير فروشی يا فروش به قيمت خريد ميکنن بی انگيزه بشن و حذف بشن.
    نماینده با نماینده مگه فرق داره؟؟؟؟؟
    یکی نماینده پیدا شده می خواد دامین مجانی ثبت کنه خب سود irnic که جایی نرفته
    irnic به من چه یکی داره پول میده تا دیگران دامین ثبت کنن من دارم ماهی اینقدر سود میکنم دولت الکترونیک هم داره گسترش پیدا میکنه
    حالا میخواد یکی دامین من رو بفروشه 10 هزار تومان اونم سود کنه یکی هم بیاد کلی ضرر بده دامین من رو مجانی ثبت کنه هردوشون نماینده من هستن
    شما فردا برو یه شرکت بیمه بگو می خوام نماینده شما بشم و رایگان همه رو بیمه کنم التماست می کنن که بیا همچین کاری بکن نه اینکه بگن این کار زیر فروشی هست
    اصلاً با حرف شما موافق نیستم

5. تعداد تشکر ها از hakimalireza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hakimalireza نمایش پست ها
    توی تجارت ها به این هم فکر می کنن که برای حفظ حیات بازار، بازار انحصاری هم نشه
    الان توی بازار اتباطات سیار برای اینکه انحصار همراه اول رو بشکنن 4 ساله که به همراه اول مجوز 3g و 4g ندادن اونجوری هم که صدوقی مدیر عاملش میگه تا 2 سال دیگه هم نمیدن تا رایتل هم قدرت پیدا کنه به نظرم بهترین کار رو کردن اگه من بودن تا 5 سال دیگه به همراه اول مجوز نمیدادم ایرانسل هم اصن زیرساخت ارتقا رو نداره به این میگن سیاست گذاری درست
    نه اینکه بشینن نقشه بکشن بگن نماینده ما نون شب نداره بخوره بیاید بهش کمک کنیم اونی که این سیاست رو ریخته یا هیچی سرش نمیشده یا خدای ناکرده بحث رشوه در میون بوده چون irnic دولتیه نه تجاری که اگر هم تجاری بود به نظرم هیچ وقت این کار رو نمیکرد الان resellerclub داره با کمتر از 2.95 دلار کام ثبت میکنه verisign میاد همچین سیاستی بریزه؟؟؟؟؟؟؟
    1and1 داره با 0.99 دلار ثبت میکنه کی جلوش رو گرفته؟ اونوقت اونا سیاست گذاری میکنن ما هم سیاست گذاری می کنیم
    حیف 4 ماه وقت که روی این پروژه گذاشتم رفته بودم بنایی تا حالا کلی گیرم اومده بود
    خوب به نظر شما چرا verisign نمياد به هر کسی نمايندگی بده ؟
    چرا خود شما برای نمايندگی verisign اقدام نميکنيد ؟

7. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

خوب به نظر شما چرا verisign نمياد به هر کسی نمايندگی بده ؟
    چرا خود شما برای نمايندگی verisign اقدام نميکنيد ؟
    کی گفته verisign به همه نماینده نمیده؟؟؟؟؟
    چون سرمایش رو ندارم، رقابت هم نمی تونم بکنم
    سرمایش هم اگه بالاس چون زورش زیاده نه اینکه غصه ی نماینده هاش رو بخوره
    ولی یکی 6 میلیون داره بده irnic رقابت هم می تونه بکنه
    اما تعداد خیلی زیادی اقدام کردن و خیلی ها دارن با پایین ترین قیمت میدن (گفتم 1and1.com داره با 0.99 دلار ثبت میکنه) versign هم همچین سیاستی نریخته
    گفتم شما فردا برو یکی از این شرکت های بیمه (بیمه ما (ملت) از همه جا راحت تره) بگو من می خوام نمایندگی بگیرم برای هر بیمه نامه 10 هزار تومان خودم ضرر میدم که دیگران رو بیمه کنم ببین التماست می کنن که بیا همچین کاری بکن
    به نظر شما دوست عزیز اصن verisign نماینده هاش رو پایش میکنه؟ اصن میشناسه اونها رو؟

9. تعداد تشکر ها از hakimalireza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

کی گفته verisign به همه نماینده نمیده؟؟؟؟؟
    چون سرمایش رو ندارم، رقابت هم نمی تونم بکنم
    سرمایش هم اگه بالاس چون زورش زیاده نه اینکه غصه ی نماینده هاش رو بخوره
    ولی یکی 6 میلیون داره بده irnic رقابت هم می تونه بکنه
    اما تعداد خیلی زیادی اقدام کردن و خیلی ها دارن با پایین ترین قیمت میدن (گفتم 1and1.com داره با 0.99 دلار ثبت میکنه) versign هم همچین سیاستی نریخته
    گفتم شما فردا برو یکی از این شرکت های بیمه (بیمه ما (ملت) از همه جا راحت تره) بگو من می خوام نمایندگی بگیرم برای هر بیمه نامه 10 هزار تومان خودم ضرر میدم که دیگران رو بیمه کنم ببین التماست می کنن که بیا همچین کاری بکن
    به نظر شما دوست عزیز اصن verisign نماینده هاش رو پایش میکنه؟ اصن میشناسه اونها رو؟
    خوب ديگه الان هم چون سرمايش رو نداريد نميخواين نماينده nic بشيد.
    اتفاقا سياست گذاری verigin هم طوری هست که هر کسی نماينده نشه و اون نماينده هایی که هستند بتونن در حد يک نماينده فروش و سود منطقی داشته باشن.

همين مثال بيمه ای که ميزنيد هم شرايط داره. حالا شايد شرايش ساده تر باشه. البته من حدس ميزنم شما نمايندگی بيمه عمر رو ميگيد.
    و حتما هم مستحضر هستيد که برای کد نمايندگی گرفتن درد سر بيشتری نسبت به يک نمايندگی بيمه عمر ساده خواهيد داشت.

11. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

خوب ديگه الان هم چون سرمايش رو نداريد نميخواين نماينده nic بشيد.
    اتفاقا سياست گذاری verigin هم طوری هست که هر کسی نماينده نشه و اون نماينده هایی که هستند بتونن در حد يک نماينده فروش و سود منطقی داشته باشن.

همين مثال بيمه ای که ميزنيد هم شرايط داره. حالا شايد شرايش ساده تر باشه. البته من حدس ميزنم شما نمايندگی بيمه عمر رو ميگيد.
    و حتما هم مستحضر هستيد که برای کد نمايندگی گرفتن درد سر بيشتری نسبت به يک نمايندگی بيمه عمر ساده خواهيد داشت.
    نگا کن دوست عزیز من یه مثال براتون میزنم تا دقیقاً متوجه سخنان من بشید
    شما بجای ایرنیک و وریساین ایران خودرو و بنز رو در نظر بگیرید
    ایرنیک -> ایران خودرو
    وریساین-> بنز
    شرایط واگذاری نمایندگی ایران خودرو (می تونید تماس بگیرید بپرسید)
    1- داشتن ساختمان حداقل 600 متر زیربنا (نیازی به نمای زیبا نیست) برای فروش و تعمیرگاه (تجهیزات متداول برای تعمیر حداقل باطری سازی، تعمیر موتور و سرویس کاری (مثلاً نیازی به صافکاری و نقاشی نیست)) و تعمیرکار آموزش دیده در مرکز شماره 3 ایرانخودرو
    2- خرید ماهیانه 20 دستگاه خودرو در ماه(حتی اگه همش رو خود رییس نمایندگی بخره)
    همین وسلام
    شرایط واگذاری نمایندگی بنز (از شرکت ستاره ایران بپرسید)
    1- سابقه کاری در زمینه فروش خودرو (هر خودرویی حتی بنگاه معاملاتی) به مدت 14 سال
    2- داشتن ساختمان بسیار شیک در بهترین جای پایتخت کشوری که قصد گرفتن نمایندگیش رو دارید (در ایران شرکت ستاره ایران تنها نماینده بنر هست و حتماً نمایندگیش رو تو میرداماد دیدید)
    3- داشتن تعمیرگاه بسیار مجهز با امکان تعمیر تمامی قسمت های خودرو
    4- داشتن (فکر کنم 5 تا) سرتعمیرکار آموزش دیده در آلمان
    5- پرسنل تایید شده از سوی شرکت بنر اینترنشنال (مثلاً مدرک لیسانس روابط عمومی داشته باشند و اینکه به زبان انگلیسی کاملاً مسلط باشن)
    6- اگر شرکت ستاره ایران خواست زیر نماینده بنده مثلاً در مشهد باید تاییدیه اون رو از آلمان بگیره
    7- از همه مهمتر داشتن lc که مبلغ رو حقیقاً نمیدونم اما حدس میزنم حداقل باید 100 میلیون دلار باشه

توجه داشته باشید تعداد نماینده های ایرانخودرو بیشتر از بنز هست (نماینده های پایتخت نماینده بنز حساب میشن)

خب شما ممکنه پول داشته باشی نماینده ایرانخودرو بزنی اما پول نداشته باشی نماینده بنز بزنی. حله؟
    حالا آیا منطقی هست ایران خودرو که بازارش در ایران هست شرایطش رو در حد بنز سخت کنه؟ مسلماً همچین کاری نمیکنه چون می دونه بدجوری ضربه می خوره
    حالا آیا منطقی هست که بنز شرایطش رو در حد ایرانخودرو آسون کنه؟ مسلماً همچین کاری نمیکنه چون می دونه بدجوری ضربه می خوره
    حالا کافیه هرجا بنز دید وریساین بگذارید و هرجا ایرانخودرو دیدید ایرنیک بگذارید
    امیدوارم حرفم رو متوجه شده باشید

13. تعداد تشکر ها از hakimalireza به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

این رو هم در نظر داشته باشید ایرنیک قرار به 75 میلیون نفر بفروشه اما وریساین قرار به 6 ملیارد نفر بفروشه اما جفتشون دارن یک چیز رو میفروشن

پس این دو باید سیاستشون یکی باشه نه شرایطشون

همچنانی
    سیاست ایرانخودرو و بنز یکی هست اما شرایطشون فرق داره

15. تعداد تشکر ها از hakimalireza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

الانم نيک و verigin شرايطشون رو يکسان نکردن سياستشون رو يکسان کردن.
    شرايط verigin گردش 200 هزار دلاری در سال هست در حالی که شرايط نيک تازه ميخواد بشه 150 تا 200 مليون تومان در سال. يعنی 1 سوم اون رقم.
    سياستشون اين هست که هر کسی نماينده نشه و فقط شرکت هایی که اين توان رو دارن وارد اينکار بشن.

ضمنا نيازی به بولد کردن و سر و صدا نيست چون ما nic نيستيم که بخواين سرشون داد بزنيد

17. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

پول اون فراهم شده و منتظر طراحی سایت هستیم
    اگر گفتم نماینده هستم منطورم این بوده که بزودی نماینده میشم و فعلاً در حال طراحی سایت هستیم ولی مهمترین بخشش که پول اون هست فراهم شده
    حالا مگه مهمه؟
    ممنون
    سلام

دوست عزیز جسارت نباشه . شما اول بررسی کن ایرنیک نمایندگی به شما میدهد بعد دنبال ماژول و .. باشید

19. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

با سلام

دوستان ایرنیک از شما هیچ ضمانتی برای فروش دامنه دریافت نمیکنه ( البته بجز اون 500.000 )

فروش ایرنیک بصورتی است که هر چه مقدار فروش دامنه شما ( ثبت دامنه نه خرید یونیت ) بالاتر رود مقدار تخفیف شما به 75 درصد میرسد لذا دوستانی که تازه میخواهند وارد این کار شوند میبایست به این نکته توجه کنند که اگر دامنه 4000 تومانی فروختند و در پایان قرار داد مثلا به مقدار تخفیف دامنه 7.000 تومانی رسیده باشند روی هر دامنه 3.000 تومان ضرر کرده اند

امیدوارم که دوستان متوجه شده باشند

در خصوص نمایندگی هم بنده و چند از همکاران دیگر در بخش دامنه از ایرنیک درخواست عدم جذب نماینده جدید شدیم و حتی خواستار قوانین سخت برای جذب نماینده جدید یا تمدید نماینده قدیم شدیم چون بازار این کار با توجه اوضاع فعلی مناسب نمیباشد لذا این درخواست میتواند حتی برای خود ما هم دردسر ساز باشد ولی حداقل یک سرسامانی در بخش دامنه ملی ایجاد میشود

21. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)