صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 58

موضوع: درخواست cms دیجی کالا + هزینه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست cms دیجی کالا + هزینه

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    خوشبختانه دیجی کالا یک سروگردن خرش بیشتر از همه میره (طبیعی هست 100 درصد شرکت به آن پولداری وکیل درست و درمون داره) پس بحث ریپ و د ز د ی و قالب و.. رو بیخیال بشید که کارتون با دوستان بالایی هست!!

اما پیرامون حرف شما: به شخصه سیستمهای فروشگاهی مختلفی رو ماه پیش مورد ارزیابی قرار دادم.از سهولت کار گرفته تا کامل بودن و آینده دار بودن سیستم.از حامد و سبدخرید و پادینا و توماتون و ورچو گرفته تا... رو تست زدم. بنده هم به نتیجه شما رسیدم که اپن کارت یک سروگردن بالاتر هست و اگر مقداری هزینه کنید قالبهای خارجی بسیارقشنگی میفروشن یتونید بخرید و بدید فارسیش کنن و استفاده کنید. تقریبا سیستم کاملی هست و میشه ازش لذت برد..
    ببخشید ولی اپن کارت اصلاً جالب نیست
    اگه خواستید pm بدید فروشگاه ساز خوب معرفی کنم (مال خودم نیست مال پسرخالم هم نیست)

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    @rezahesami حقیقت کامل نخوندم ، حق با شماست
    ولی مسئله اینه که وقتی وارد بحث gnu و اپن سورس و این حرفا میشیم ، قرار نیست که همه پیروش باشند
    من برای شما مثال واضح تری میزنم چون من هم منظورم رو بد گفتم
    داشتن یک سایت فروشگاهی باعث ایجاد قطب میشه و تو علم اقتصاد مخرب ترین وضعیتی هستش که پیش میاد ، داشتن رقیب و احساس یاعث ایجاد اتفاقات بسیار سازنده ای خواهد شد
    کپی رایت کاملاً محترمه و وقتی شما یک اسکریپنی رو طراحی می کنی 3 حالت داره :
    1. برای فروش قرار میدی 2.با کمی تغییرات و نسخه رایگان قرار میدی ( برای پشتیبانیش و ماژولار کردنش هزینه دریافت می کنی )3.کلاً می خوای اختصاصی باشه
    سه تا حالت هم محترمه و حق سازنده اثر هستش که تصمیم برای محصولش بگیره و عبور دیگران از این خط قرمز خود ***یه
    ولی درکل نشون داده که حالت دوم همیشه سودآور تر هستش
    موافقم من بحثم سر فروشگاه نیست سر قالب و ظاهرشه. حرف شما رو قبول دارم هر چند میدونی که از لحاظ تعدادی هم ما زیاده روی کردیم. مثل تعداد سایت های فروش کارت شارژ ، فروشگاه ، همکاری در فروش ، هاستینگ ، درگاه پرداخت ، شبکه های اجتماعی ، سیستم های تخفیف گروهی ، سایت های دانلود ، سایت های فیلم و شبکه های نمایش تبلیغات و سایت های چت آنلاین ، آپلودسنتر و ....
    تعداد بالا هم متاسفانه ضرر می رسونه ، اونقدر زیاد میشه تعداد که برای رقابت دست به هر کاری زده میشه. دو تا سایت کوچولوی دلخوش کنکی دارم خودم ، زمانی که برای پیشگیری از تخریب سایت توسط دوستانی مثل ایشون میذارم خیلی خیلی بیشتر از وقتی هست که برای پیشرفت و توسعه سایت باید بذارم.

4. تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hakimalireza نمایش پست ها
    ببخشید ولی اپن کارت اصلاً جالب نیست
    اگه خواستید pm بدید فروشگاه ساز خوب معرفی کنم (مال خودم نیست مال پسرخالم هم نیست)
    کدوم کارم جالب نیست؟ نظر شخصی بنده هست.نظر شخصی بنده تحمیلی نیست که؟ بر اساس تجربه شخصی خودم بوده..مشکل کجاست الان؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    کدوم کارم جالب نیست؟ نظر شخصی بنده هست.نظر شخصی بنده تحمیلی نیست که؟ بر اساس تجربه شخصی خودم بوده..مشکل کجاست الان؟
    منم فکر کردم اولش نوشته این کارت جالب نیست بعد دیدم نوشته Open Cart اصلا جالب نیست

عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !
    البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
    درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
    من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
    ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
    شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
    و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست
    درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

rezahesami@ عزیز متاسفانه رقابت مخرب پیش آمده کاملاً موفقم
    البته رقابت سالم هم هست ، بطور مثال همین چند درگاه واسطه ای که به نوعی معروف تر از بقیه هستند ، واقعاً دارند همدیگرو مجبور می کنند که روی سرویس جدید و کارا فکر کنند ، اتاق فکری داشته باشند به نوعی
    ابن خیلی خوبه ، حالا بنده خدا تاپیکش خراب شد ، ولی با این صحبت ها متوجه میشه که باید دنبال ایده جدید بود و همچینین سرمایه گذاری کرد تا به نتیجه رسید
    اینم یادمون باشه که فروشگاه زدن ایده نیست ، یعنی اگر الان دیجی کالا فروشگاه زده ایده نیست ، امکاناتی که این فروشگاه به مشتریاش میده ایدست ، حالا فکر نکنیم که اگر ما هم فردا فروشگاه زدیم به این صورت ایده ی کسی رو ***یدیم

9. تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
    درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
    من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
    ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
    شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
    و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست

درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه

این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟
    ویرایش توسط Ramin : December 9th, 2013 در ساعت 03:29

11. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو جدید why.darkness آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    179 پست

هر پروژه توسط نویسنده آن شامل قوانین و سیاست هایی خواهد بود که حالا این قوانین میتونه عمومی و یا انحصاری باشه.
    بزارید یه مثالی بزنم شاید آشکار بشه.

برای مثال : منه برنامه نویس میام پروژه ای رو در نظر میگیرم و مینویسم حالا اگه هدفم فروش به صورت انحصاری باشه یعنی فروش نرم افزار یا اسکریپتم انحصاری باشه و فقط خودم باشم و مشتری مسلما بخشی به عنوان لیسانس برنامه تعیین و اون رو با برند شرکتم ارائه خواهم داد و این میشه حق انحصاری و هر گونه کپی برداری از محصولات تولید شده ! دقت کنید محصولات تولید شده یعنی هر چیزی که واقعا من مینویسمش و به نام خودم یا شرکتم برای فروش میزارم.

حال در حالت بعدی من میام پروژه رو مینویسم ولی دوست دارم سرعت در توسعه و همچنین قیمت محصول کمی تجدید نظر کنم در این صورت از حقوق و قوانین GPL استفاده میکنم میام پروژه رو سورس باز در اشتراک میزارم ولی چون ایده و همچنین ایجاد پروژه از طرف شخص بنده بوده اون رو با ذکر لیسانس عمومی که شامل رعایت حق نویسنده هستش در اختیار میزارم که الان جدیدا سایت هایی برای این جور کارا هست مثل Github و خود Google Source.

یه روش سومی هم داریم اونم به این صورت میتونه باشه من سیستم / اسکریپت و یا نرم افزاری رو در نظر میگیرم حالا چه خودم و یا کسی نویسنده این پروژه باشه در هر صورت حق عمومی به نام پروژه مشخص میکنم برای مثال سیستمی سورس باز مثل جوملا یا ورپرس یا خود همین انجمن ساز وی بی... میام پروژه رو توسعه میدم حالا چه تنهایی چه توسط یه گروه در هر حال پروژه و حق چاپ پروژه به نام خود پروژه خواهد بود به عنوان مثال حقوق کپی رایت به صورت زیر میتونه باشه در 3 حالت مختلف.

حقوق چاپ : Copyright (C) DATE Your brand name , All right reserved : در این حالت حق چاپ محصول فقط برای شرکت و برند تولید کننده محفوظ است.
    قدرت گرفته شده : Poweredby : DATE Your brand name , All right reserved : در این حالت تمامی حقوق و همچنین موارد پشتیبانی و اسپانسری و حتی تک تک موارد پشت صحنه تحت این برند محفوظ است.

برای مثال : Powered by 2009 - 2013 Nanosoft Corporation All right reserved. : یعنی محصول یا سایت یا هرچیز که هست طی از سال 2009 تا سال 2013 حق چاپ و همچنین تمامی موارد پشتیبانی و اسپانسری مربوط به محصول را در اختیار دارد. برای مثال شخصی میاد سایتی میزنه بعد خودش قدرتش و تواناییش برای پشتیبانی نمیرسه میاد با شرکتی قرارداد میبنده میگه آقا اجازه بده از برند شما در سایتم یا محصولاتم استفاده کنم تا خیالم از کش رفتنو کلاه برداری راحت شه در این صورت یک قراردادی میبندند و این کار رو انجام میدن.

فراموش نکنید Poweredby در سایت خود شرکت نمیاد فقط در محصولات و شرکت های زیر مجموعه میاد که در این صورت نام شرکت رو به جای Company باید Corporation قرار بدین و در این حالت به معنی این هست که شرکت شما دارای کارمندان و همچنین مشتریانی هست که خود همین Company ها مشتریان و زیر مجموعه سرویس گیرنده شرکت شما بشمار میان.

در حالت کپی رایت هم به این صورت : Copyright (C) 2013 Nanosoft Corporation , All right reserved. : در این حالت میگه آقا تمامی حقوق چاپ و تکثیر در اختیار این شرکت است.

ولیییییی متاسفانه الان هرکس نشسته پشت کامپوتر بدبختانه و بدبختانه بدونه اینکه معنی کلمات (Copyright , Poweredby , CO.LTD , Co.INC) اینارو بدونه راحت این متن رو زیر سایتش کپی مکنه و خیلیم حال میکنه ! در حالی که برای نوشتن اینجور متن ها به نام برند باید یه شرکت ثبت شده داشته باشی با یه شماره اقتصادی و حتی شماره شناسایی بین المللی که بتونی ادعا کنی آقا من کپی رایت حقمه !

و در نهایت هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی / راس چپ کردن نمیدونم فارسی کردن اینجور چیزا شامل نمیشود که متاسفانه الان طرف میره یه قالب برا جوملا طراحی میکنه کل اسم سایت و سیستمش رو به نام خودش میترکونه ! خب عزیز من وقتی جوملا خودش یه سیستم با نوع جق چاپ GPL هست این وسط شما چی میگی ؟

هرجا این موارد رو در داخل کد خارج کد هرقسمتی از محصول همچین چیزی ببینید مطمئنان حق تکثیر یا تغییر در عنوان - اسم - برند و ... رو ندارید در غیر این صورت شرکت تولید کننده طبق قوانین بین المللی چاپ میتواند شاکی و درخواست جریمه کند.

حالا اگر شخص باشید چطور میتونید از این موارد استفاده کنید :

خب در این صورت شما میتونید یک سایتی رو ثبت کنید و با استفاده از گزینه Poweredby شرکت سرویس هنده و تامین کننده وب سایت شما در زیر همان گزینه عنوان کپی رایت رو به نام وب سایت یا محصول خودتون درج کنید به صورت زیر :

مثلا : Copyright (C) 2013 Kambiz Asadzadeh , All right reserved.
    این یعنی تمامی حقوق چاپی این محصول یا سایت در اختیار این شخص است.

و یا اگر اسم شخص نمیارید اسم منبع رسمی رو ذکر کنید به این صورت :

Copyright (C) 2013 WHT , All right reserved.

مثلا در زیر همین وب هاستینگ نوشته :
    قدرت برگرفته شده از : vBulletin
    یعنی تمامی حقوق چاپ و پشتیبانی این سیستم از وب سایت در اختیار تیم یا همان شرکت اصلی وی بی هستش.
    در کنار این بهتر بود یک حق چاپ از مطالب وب سایت هم ذکر میشد.

به فارسی : تمامی حقوق چاپ و تکثیر این وب سایت با ذکر نام و منبع مجاز است.

بازم از دوستان خواهش میکنم خیلیا هستن هالوووو نیستن واقعا همین که وارد سایت یا با محصولات شما مواجه میشن معنی اینارو میدونن.
    برای مثال من به امضای خیلی از دوستان سر زدم آدرس سایت هارو دیدم متاسفنه همچینن کلمه Co.INC و CO.LTD میزنن زیر سایتها که انگار 100 ملیون خرج شرکت کرده :D

ذاتا کلمه های Co.INC به عنوان شرکت با سهامی خاص یا عام هستش.
    و عناوین : Co.LTD به معنی شرکت با مسئولیت محدود هست.

در بین این دو تا بزرگترین شرکت ها مثل مایکروسافت از نوع LTD هستند چون خوب میدونن 4 تا ایرانی نرم افزارشو کپی میکنن احتمال درست کار نکردنش وجود داره پس در این صورت LTD میاد وسط که دیگه شرکت مسئولیت زیان های ناشی از دستکاری ها و کرک بازی ها و جبران خسارت و پاسخ گویی یا پشتیبانی را نخواهد داشت و به هیچ عنوان شما نخواهید توانست ادعا کنید که آقای مایکروسافت تو محصولت درست نبود من بدبخت شدم ! باید خودتو مقصر بدونی که پول ندادی زحمت نکشیدی و از محصول کپی استفاده کردی.
    ویرایش توسط why.darkness : December 9th, 2013 در ساعت 09:53

13. تعداد تشکر ها ازwhy.darkness به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟
    قصد من با غلطت گفتن نیود و هیچ قصدی نداشتم و فقط درجواب توهینی بود که کردید ، درضمن اگر من تو قسمتی سواد کافی رو ندارم خیلی خیلی خوشحال میشم که با اینجور بحث ها یاد بگیرم
    درمورد تحصیلات بنده و حفط کردن gnu هم در پیام خصوصی در ارتباط باشید ، اطلاعات لازم رو خدمتتون ارائه می کنم
    درمورد صحبت هایی هم که قرمز کردید شما درمورد امضای اون بنده خدا به من ایراد گرفتید که من توضیح دادم
    @why.darkness عزیز ممنون از توضیحاتتون ، به شخصه استفاده کردم ، موفق باشید

15. تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    26 پست

و در نهایت هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی / راس چپ کردن نمیدونم فارسی کردن اینجور چیزا شامل نمیشود که متاسفانه الان طرف میره یه قالب برا جوملا طراحی میکنه کل اسم سایت و سیستمش رو به نام خودش میترکونه ! خب عزیز من وقتی جوملا خودش یه سیستم با نوع جق چاپ gpl هست این وسط شما چی میگی ؟
    هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی؟

به نظر میاد در این مورد اشتباه می کنید. قالبی که شخص کدنویسی می کنه صاحب حق کپی رایت ش میشه و این ربطی به gpl و اوپن سورس بودن سیستم مدیریت محتوا نداره...

اگر شک دارید می تونید این مساله رو در تولیدات شرکتهای عمده و اصلی تولید کننده قالب برای دروپال - وردپرس - مجنتو - جوملا و ... چک کنید.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)