نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !
البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست
درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه