نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: درخواست cms دیجی کالا + هزینه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست cms دیجی کالا + هزینه

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    @rezahesami حقیقت کامل نخوندم ، حق با شماست
    ولی مسئله اینه که وقتی وارد بحث gnu و اپن سورس و این حرفا میشیم ، قرار نیست که همه پیروش باشند
    من برای شما مثال واضح تری میزنم چون من هم منظورم رو بد گفتم
    داشتن یک سایت فروشگاهی باعث ایجاد قطب میشه و تو علم اقتصاد مخرب ترین وضعیتی هستش که پیش میاد ، داشتن رقیب و احساس یاعث ایجاد اتفاقات بسیار سازنده ای خواهد شد
    کپی رایت کاملاً محترمه و وقتی شما یک اسکریپنی رو طراحی می کنی 3 حالت داره :
    1. برای فروش قرار میدی 2.با کمی تغییرات و نسخه رایگان قرار میدی ( برای پشتیبانیش و ماژولار کردنش هزینه دریافت می کنی )3.کلاً می خوای اختصاصی باشه
    سه تا حالت هم محترمه و حق سازنده اثر هستش که تصمیم برای محصولش بگیره و عبور دیگران از این خط قرمز خود ***یه
    ولی درکل نشون داده که حالت دوم همیشه سودآور تر هستش

برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !

2. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !
    البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
    درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
    من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
    ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
    شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
    و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست
    درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
    درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
    من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
    ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
    شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
    و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست

درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه

این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟
    ویرایش توسط Ramin : December 9th, 2013 در ساعت 03:29

5. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟
    قصد من با غلطت گفتن نیود و هیچ قصدی نداشتم و فقط درجواب توهینی بود که کردید ، درضمن اگر من تو قسمتی سواد کافی رو ندارم خیلی خیلی خوشحال میشم که با اینجور بحث ها یاد بگیرم
    درمورد تحصیلات بنده و حفط کردن gnu هم در پیام خصوصی در ارتباط باشید ، اطلاعات لازم رو خدمتتون ارائه می کنم
    درمورد صحبت هایی هم که قرمز کردید شما درمورد امضای اون بنده خدا به من ایراد گرفتید که من توضیح دادم
    @why.darkness عزیز ممنون از توضیحاتتون ، به شخصه استفاده کردم ، موفق باشید
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

7. تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)