عرض سلام و احترام
شرکتی که مد نظر شماست ، دفتر فروششون نزدیک به دفتر ماست.
مشکلی که شما دارید مربوط به شرکت مربوطه نیست و در دیتاسنتر اتفاق افتاده که یک مشکل فنی هستش و ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیفتد.
میدونم برای سایتتون زحمت کشیدید و بالا بودن سایت براتون مهم هست اما کمی صبور باشید و تا جایی که می دونم سایتشون به دلیل همین مشکل از دسترس خارج شده و خودشون از دسترس خارج نکرده اند و الان هم چک کردیم سایتشون بالا هست.
نماد الکترونیکشون هم تقلبی نبود ، از عکس به لینک اصلی متصل یعنی درواقع نمادشون در صفحه ی دیگر باز شده که دلیل بر جعلی بودن آن نمی شود وخیلی از فروشندگان این کار را به دلایلی که کاملا مشخص هست انجام می دهند.
طبق گفتگویی که از نزدیک باهاشون الان داشتیم اطمینان دادند که بک آپ دارند و شخصا بک آپ هارا مشاهده کردم ، ما نیز مشکل شما را داریم و چند سرور فعلا از دسترس خارج شده و این اولین باری هست که برای مشکل پیدا شده ، به دلیل پشتیبانی خوبشون و اخلاق فوق العادشون و همچنین توضیحات منطقی که برای ما دادند کاملا قانع شدیم و باید منتظر بود تا مشکل بر طرف بشه.
آپ تایم همیشه 100% نیست.
فکر می کنم مشکلتون را از طریق تیکت حل کنید بهتر باشه ، هر چند توصیه می کنم فعلا صبور باشید.
نمیدونم شما چطور اینقدر مطمئن هستید که میدونید مورد بحث ما کدوم شرکت هست؟؟!
اما بر فرض که حدس شما درست باشه و بک اپ دارن، چرا بعداز 2 روز هنوز بک اپ در اختیارم نمیذارن؟
ولی بخاطر نوع برخورد محترمانه که فرمودید، مطمئنا یا اشتباه حدس زدید یا بخاطر همشهری بودن و .... با شما روابط ویژه دارن!!
اگر لازم باشه عکس تیکتها و نحوه پاسخ و برخوردشون را قرار میدم تا متوجه نوع برخورد محترمانه بشید.
و نکته بعد اینکه شما میفرمایید حضوری رفتید پیششون!!!! درصورتیکه اینا 2 تا شماره تماس دارن که من بیشتر 200 بار در ساعات مختلف دو روز گذشته تماس گرفتم و هرگز جوابی ندادن!!!
بهرحال ممنون از راهنمایی شما،
طبق گفته خودشون که قبلا هم عرض کردم، تا پایان امشب هم صبر میکنم تا ببینم چی میشه.
به دلیل اینکه مشکلی که شما داشتید دقیقا ما هم داریم و شرکت مذکور این مشکل را اعلام نمود مگر اینکه بطور همزمان مشکل برای چند شرکت بوجود آمده باشه .به هر حال ترجیح میدم با نام شرکتی بی جهت و با قضاوت خودم بازی نکنم.
بنده اخلاق خودشون را عرض کردم و نه کارمندشون.
زمانی که برای هر سازمانی/شرکتی/موسسه ای مشکلی بوجود میاد به دلیل اینکه باید به همه یک پاسخ بدهند و حجم تماس ها زیاد میشه ، تلفن را پاسخ نمی دهند و یک اطلاع رسانی کلی می کنند.
به هر حال امیدوارم مشکل حل بشه.
بازهم شمارا به صبوری دعوت می کنم ، اعصاب خودتون را خورد نکنید![]()
ویرایش توسط shahinmq : April 28th, 2017 در ساعت 16:06
متاسفانه بنده افتخار آشنایی با خودشون نداشتم که ببینم خوش برخورد هستن یا نه!
اصلا نمیدونم مدیریتش کی هست، چون هیچ کجای سایت اسمی از مدیر برده نشده.
ولی بنظر من وظیفه مدیریت یه شرکته که افراد تیمش را انتخاب کنه و یجورایی مسئول برخورد اون افراد با مشتریها هست.
شخصا خودم در 5 ماه گذشته 3 بار برای مدیریت ایمیل دادم (ایمیلی که بعنوان مدیر ثبت شده) اما هیچوقت کسی جواب نداده.
و در آخر اینکه به احتمال زیاد این شرکت با چیزیکه شما میفرمایید فرق داره!
چون تنها اتفاقی که تاحالا ندیدم در این شرکت اتفاق بیافته، اطلاع رسانی برای مشکلات هست.
یدفعه میخولی وارد سی پنل بشی، میبینی لایسنس ارور داره.
یدفعه میبینی بدون اطلاع قبلی ip تغییر دادن
یدفعه میبینی تغییراتی در تنظیمات میدن و مثلا میبینی سایت سفیده! بعد متوجه میشی که سیستمشون آپدیت کردن و نسخه php به نسخه پیش فرض برگشته!
در هیچ موردی هم تابحال اطلاع رسانی ندیدم!
یجورایی باید 24 ساعت پای سیستم بشینم و خودم مراقب باشم تا اگه موردی پیش اومد رسیدگی کنم!
ویرایش توسط Mr.Miran : April 28th, 2017 در ساعت 17:48
مسئله ای که می فرمایید در همه جا هست
بنده خودم با چندین هاستینگ کار میکنم
نام نمی برم اما یکی دیگر از هاستینگ ها که خیلی هم معروف هستند،همین مشکلات php را برای ما ایجاد کردند.یک روز کامل به دلایل عجیبی cUrl قطع شده بود (روی ورژن ۷) و درگاه بانکی و وب سرویس های ما قطع شده بود.چیزی در حدود 19 تراکنش با مبالغ بالا داشتیم که متاسفانه انجام نشد !
در آخر چیزی که به ما جواب دادند این بود که روی ورژن 5.6 فعلا سر کنید!
روزی دیگر برای بروز رسانی برخی قسمت ها،وقتی وارد سی پنل می شدیم ،مشاهده کردیم لایسنسشون تمام شده.
اما با این حال با تمام مشکلاتی که برای ما ایجاد کردند حاضر نیستیم هاستینگمون رو عوض کنیم.چون هاستینگ هایی که باهاشون کار میکنیم خوبی هاشون بیشتر از بدیهاشون هست.
اگر قرار به شکایت بود تا الان وقتی برای کار کردن دیگر نداشتیم.
ترجیح میدم با گفتگو مشکلات را برطرف کنیم،شمارو هم باز هم به صبوری دعوت میکنم.
صبور بودن در هر زمینه ای لازم هست.
ویرایش توسط shahinmq : May 1st, 2017 در ساعت 10:17
امکانش هست اسم این هاستینگ رو بگید؟
سلام
استارتر گرامی این درست هست که شما بیش از 24 ساعت هست که سرویستون قطع هست اما این دلیل بر عمدی بودن این موضوع توسط هاستینگی که شما ازش سرویس دارید نمیشود
قطعا به جز شما افراد دیگری هم از ایشون سرویس تهیه کردند و مشکل شما رو هم دارند این مشکلات برای هر شرکتی به وجود میاد حتی شرکت های خیلی بزرگ , بهترین کار این هست که شما به جای این تایپیک با مسئول اون شرکت صحبت کنید (حالا به هر طریقی که امکان ارتباط باهاشون وجود داشته باشه) و به صورت منطقی و بدون جنجال موضوع رو برطرف کنید
موفق باشید
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صعنت معدن و تجارت
مطلبی شما میفرمایید تا حدی مورد قبوله! که در ادامه عرض میکنم.
اما موردی که شما میفرمایید این اتفاق ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد را اونم در این حد (الان دقیقا 48 ساعته) بنظر من عقلانی نیست!
اگر چنین چیزی باشه, اون شرکت وظیفه داره اولا در قوانین سایتش درج کنه و دوم اینکه بغیراز تیکت , راه های دیگه برای ارتباط مواقع اضطراری بذاره.
البته نظر شما کاملا محترمه, همونطورکه در قوانین سایتتون ذکر کردید (هرچند اگر چنین مواردی در قوانین شرکتی باشه من شخصا از اونجا سرویس نمیگیرم)
اگر این اتفاق عادی باشه , پس روی چه حساب کسی باید هاست تهیه کنه؟ خب همه سرور مجازی یا اختصاصی تهیه میکن و همه دردسرهاشو هم گردن میگیرن!
ضمنا موردی که شما فرمودید, کاملا مخالف این شعار هاستینگ هاست که آپتایم سرویس ها را تضمین میکنن!
یعنی هرکی هاست اشتراکی تهیه کنه باید به بخت و اقبال امیدوار باشه که اتفاقی برای دیتا و فایلهاش نیافته!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)