ما الان 3 نفر هستیم از 3 شهر مختلف و به صورت ریموت کار میکنیم . وقتی قرارداد محضری بسته بشه کسی نمیتونه اطلاعات مشتری رو دچار مشکل کنه
به نظر من برای کار هاستینگ و سرور کار به صورت ریموت بهتر هست تا حضوری
ما الان 3 نفر هستیم از 3 شهر مختلف و به صورت ریموت کار میکنیم . وقتی قرارداد محضری بسته بشه کسی نمیتونه اطلاعات مشتری رو دچار مشکل کنه
به نظر من برای کار هاستینگ و سرور کار به صورت ریموت بهتر هست تا حضوری
ویرایش توسط TeraServerCo : September 17th, 2015 در ساعت 19:17
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
ممنونم از نظرتون ولی بفرمایید چه قردادی وجود داره که وقتی همه چیز رو یکی از شما ۳ نفر خدای نکرده ریخت به هم ، بتونید پیگیر بشید؟
آیا در قردادتون بند "شرایط عدم رقابت" ذکر شده؟آیا توی ایران این بند قابل عملی شدن هست؟
ایا حقوق دو نفر باقی مانده بصورت ثابت پرداخت میشه؟ اگر بله ایا بخاطر مهمونی، کسالت، عروسی و ختم فامیل هر روز یکی از دوستانتون از زیر کار کردن در نمیره؟اگر نه در تقسیم سود ماهیانه اختلافی ایجاد نمیشه؟
آیا تیکت هارو با لحن بد و بداخلاقی پاسخ نمیدند؟
بله حتی اگر همه چیز خوب پیش بره و خدای نکرده یک دفعه یکی از دوستانتون خطایی ازش سر زد که نیاز به پیگیری حقوقی داشت آیا راهی دارید به جز اینکه خودتون بعد از شکایت از طریق فتا و طی مراحلش حضورا مسافرت کنید به شهرشون و ادامه مسیر قانونی رو طی کنید که البته این پروسه بعد از خدشه دار شدن آبروی شما و شرکتتون اتفاق خواهد افتاد.
البته درسته که همه این اتفاقات ممکنه در کار حضوری هم بیوفته ولی ضریب دسترسی به شخصی که ازش مدارک و ضمانت دارید خیلی فرق میکنه با کسی که تا حالا چند بار بیشتر ندیدش(یا شاید اصلا) حتی اگر قرداد محضری داشته باشید.
- - - Updated - - -
مراجعه در حد 10-15 نفر رو داشتیم ولی خیر اصلا دنبال شرایط آرمانی نمیگردیم.
ما دنبال کسی میگردیم که علاقه به کارش داشته باشه، در عشق به کارش رو در اولویت قرار بده و جیبش رو در اولویت دوم، مطمئن باشید ما اینقدر جیبش رو پر میکنیم تا فکر قطع همکاری رو اصلا نکنه
میدونیم که چنین افرادی با شرایطی که دوستان ذکر کردند کمی نایاب شده!
پس راضی هستیم به افرادی که اطلاعات نرمال این کار رو دارند
------
دوستانی که به ما مراجعه کردند اکثرا یا دنبال کارآموزی بودند یا بسیار بی مسئولیت!
برای مثال ما با دوستی صحبت کردیم که در مرحله بررسی مدارک هویتی مشخص شد از قدم اول تمامی مشخصاتش رو به ما اشتباه گفته بود تا به هر نیتی وارد مجموعه ما بشه.
یا دوستی برای ما 15 روز بصورت آزمایشی کار کرد، یک روز نیومد، یک روز دیر اومد،چند روز رفت مسافرت!و.... با اینکه اطلاعاتشون از متوسط هم پایینتر بود.
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
یعنی 1 نفر هم مراجعه نکرد ؟ اگر مراجعه کننده داشتید ، پس علت اینکه شما قبول نکردید چی بوده ؟
حدس میزنم شما دنبال یک شرایط آرمانی هستید !
عمدتا کسایی که کار تخصصی می کنند دنبال این حقوق ها نمیروند و کلا کسی که تخصص دارد یعنی درآمد هم داره و اگر کسی گفت من فوق تخصص در زمینه x دارم ولی تا الان 1 ریال درآمد نداشتم و نیازمند کار هستم تنها کاری که باید انجام دهید این است که مسیر خروج از ساختمان را بهش یادآوری کنید ...
شما یا باید نیروی 0 بگیرید و آموزش دهید ( که در این حالت هم باید از طرف تعهد بگیرید که بعد از آموزش مثلا باید 2 سال کار کند ) یا برای کارهای بزرگ و اختصاصی پروژه ای کار کنید و فقط برای کارهای روتین مثل جواب تیکت و تلفن و کارهای اداری ( از بین دانشجویان یا جویندگان کار بدون سابقه ) استخدام کنید ...
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
دوست عزیز اینکه افرادی باشند که به کاری که شما انجام میدین علاقه داشته باشند کم هستش و شما باید علاقه رو توی اونها پرورش بدید
مگر چند نفر از تحصیلکرده های ما از سرور و هاست سر در میارن؟ پس باید بهشون چند روز فرصت بدین تا عاشق کارشون باشن
شما به یه نحوی نیروها رو مجبور کنید چند روز برای شما کار کنند و مطمئن باشید از بین اونها نیروی خوب هم پیدا میشه
2 سال پیش وقتی اصفهان بودم و دفتر داشتم همکارم 4 تا نیرو گرفت و بعد از 1 ماه یکی از اونها رو انتخاب کرد، شخص مورد نظر واقعا از همه نظر خوب بود و سریع همه چی رو یاد میگرفت ولی متاسفانه بعد ها سر حقوق به مشکل برخورد و بیرون رفت
- تسلط کامل بر نرم افزارهای مدیریت محتوای WordPress و Joomla و ماژول ها و پلاگین های معروف و کاربردی این سیستم ها
- تسلط کامل بر زبان های برنامه نویسی HTML٥ و Css٣ و استاندارد سازی آنها
- توسعۀ سایت جهت ارائۀ Cross Browser و Cross Platform
- آشنایی کامل با زبان برنامه نویسی Jquery و قدرت ایجاد و ویرایش Plugin های آن
- آشنایی کامل با تکنولوژی Responsive و فریم ورک های آن
- تسلط کامل بر Twitter Bootstrap
- تسلط کامل با زبان برنامه نویسی PHP
- تسلط کامل بر پایگاه دادۀ MySQL
- آشنایی با فناوری Ajax
شما یه نفرو میخواید که هم front end فول باشه هم backend
شخص مورد نظر مطمئنا تا حالا درامد خیلی بالاتری کسب کرده
متاسفانه مشاهده شده در مواردی توقع دارند 10 میلیون سود آوری داشته باشی و قط یک میلیون پرداخت کنند
این شخص با توانایی هایی که ذکر کردین یه شرکت میزنه 10 تا کاراموز میگیره
نمیاد واسه یه میلیون کار کنه دو هفته بعدم شما بگید نمیخوایم راضی نبودیم
واقعا یک میلیون خیلی پوله؟
مشکلی که الان همه کشور / بازار هاستینگ / بازار برنامه نویسی رو ریخته به هم دقیقا طرز فکر شماست!
همونطوری که دوستان ذکر کردند شما انتظار دارید با ورودتون به شرکت کسی بهتون 10 میلیون حقوق بده؟خیر شما توی هر کشور / سازمان / شرکتی که برید باید از یه نقطه 0 یا کمی بالاترش شروع کنید تا بعد از اثبات شخصیتتون و توانایی هاتون هم پستتون ترفیع پیدا کنه هم حقوقتون افزایش
افرادی با چنین طرز فکر فقط تمرکز کردند روی خودشون، خودشون چه پستی دارند، چه حقوقی دارند،چه شرایطی دارند!
اصلا کار گروهی معنا نداره برای چنین افرادی، تجربه ای که کسب میکنند اصلا مورد توجه قرار نمیگیره
فقط اینکه هر کسی واسه خودش کار کنه، واسه خودش پول در بیاره!
والبته که من توی نوشته های قبلیم ذکر کردم که:
ما دنبال کسی میگردیم که علاقه به کارش داشته باشه، در عشق به کارش رو در اولویت قرار بده و جیبش رو در اولویت دوم، مطمئن باشید ما اینقدر جیبش رو پر میکنیم تا فکر قطع همکاری رو اصلا نکنه
معذرت میخوام سو تفاهم نشه
عرض کردم توقع دارند 10 میلیون سود آوری کنی و یک میلیون بگیری
اتفاقا بنده ساکن اصفهان هستم
ولی عرض بنده اینه که با این تخصص هایی که ذکر شده یک میلیون حقوق محسوب نمیشه
نخیر بنده هیچ وقت توقع ندارم کسی رو از اول با حقوق 10 میلیون استخدام کنند
ولی وقتی حقوق رو نوشتید 1300 توقع یه برنامه نویس حرفه ای و یه طراح گرافیکی قوی رو همزمان نداشته باشید
1- خیر اصلا حقوق یک میلیون برای یک برنامه نویس حرفه ای پولی حساب نمیشه، ولی انتظار چی رو دارید؟از ماه اول چند میلیون پرداخت کنیم؟
2- ما اصلا به برنامه نویس حرفه ای یا غیر حرفه ای اعتفادی نداریم، کلمات با تجربه یا کم تجربه کلمات مناسب تری هستند که به عامل زمان و علاقه محدود میشند و حقوق 1300 برای یک برنامه نویس با تجربه متوسط کافی هست.
3- (اینجا نه منظور شما این هست نه منظور بنده) ما اصلا کارای گرافیکی انجام نمیدیم و سعی میکنیم به جای وقت گذاشتن روی Frontend قسمت Backend رو پر بار تر کنیم
4- فکر نکنم هیچ شرکتی از کارمندش توقع سود آوری ده برابری نسبت به حقوقش رو داشته باشه.فکر میکنم این عدد 1 به 2 باشه برای افراد با تجربه که البته خیلی از این سود صرف هزینه های جانبی میشه(مالیات، تبلیغات، تجهیزات، در بعضی از موارد اجاره دفتر کار، بیمه کارکنان و...)
5- بنده به نظرم (به عنوان یک برنامه نویس ساده نه مدیر یک شرکت) اگر افراد جذب شرکت های لایق بشند بهتر از اینکه تنهایی کار کنند، حداقلش اینکه خیلی از این گروه های تابستونی جمع میشه و البته قابلیت قانون گذاری برای این حیطه شغلی بیشتر میشه که در مجموع همه به نفع مشتری و کارکنان و صاحبان مشاغله که البته روی نکته مورد نظر شما(حقوق و دستمزد) تاثیر کمی نمیذاره
- - - Updated - - -
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1405112
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1405124
ببینید اول استخدام به متخصص هم بالای 1/5 میلیون نمیدن
پسر خاله بنده با کلی دانش در عرصه برنامه نویسی وقتی استخدام شرکت شد حقوقش تا 3 ماه اول 1/5 بود
بعد از این تا 4 میلیون هم دارند بهش میدن
متاسفانه ادم کاربلد کمه
خیلیا رو میشناشم از دانشگاه شریف تهران مهندسی عمران گرفتن ولی هیچ شرکتی حاضر نیست بهشون یک پروزه کوچیک بده و یا استخدامشون کنه
دلیلش هم عدم توانایی برای کار+توقع پولی بالا
کار هست ولی ادم کار نیست
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)