.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
هرچند که جای این بحث اینجا نیست،ولی شما بفرمایید بنده با چه دلیلی میتونم به شما اعتماد کنم و اطلاعات مشتری هامو به شما بسپارم؟
شما دلیلی بیارید که من رو قانع کنه و من شما رو با همین شرایط استخدام میکنم
- - - Updated - - -
اتفاقا این مورد رو هم دادم چاپ کنند رو کاغذ و یک نفر رو هم مامور کردیم که مراکز شلوغ شهر، کنار آموزشگاه های علمی و دانشگاه ها و ... آگهی هارو بچسبونه / توزیع کنه.
ولی کسی که بخواد کار کنه، حتما ما یا سایر شرکت هارو پیدا میکرد، احیانا مشکل از این نیست که کسی حال کار کردن نداره؟!
مشکل میتونه از شهرتون باشه... یا برای همچین کاری اطلاعات کافی ندارند یا نمیدونن چی هست یا انهایی هم که میدونن خرجشون میخونه نیازی به شما ندارند..دقت کنید کار سرور و هاستینگ کار جا افتاده ای تو ایران نیست و عملا از هر 1000 نفر شاید یکی بفمه سرور چیه.... من تو شهر خودم داشتم راجب سرور به دوستم توضیح میدادم و کارش برگشته میگه بریم باقالی بفروشیم سود داره !!!
بهترین کار همون استخدام ریموت هست..هم حقوق کمتر هم سریعتر گیر میاد...قبلش راجب طرف اطمینان کامل کسب کنید
ویرایش توسط delta : September 17th, 2015 در ساعت 13:35
بله میتونست شهر هم مشکل باشه، اما نه استان اصفهان > شهر اصفهان > مرکز شهر
همین الان بالای ده تا شرکت هاستینگ و یا برنامه نویسی رو میتونید با یه سرچ توی اصفهان پیدا کنید
- - - Updated - - -
بله قطعا حرف شما صحیح هست و بنده هم ذکر کردم که
ولی ما در حال حاضر نیاز به چند نیروی آماده به کار داریم که با توجه به روند رو به رشد تعداد مشتری ها، بشه شرایط رو مدیریت کرد.قطعا ما برای جذب نیرو های کارکشته و مسلط قطعا حاضریم سرمایه گذاری کنیم، چه بصورت زمانی و چه بصورت مالی
حقیقتا در حال حاضر برای دو نفر کنترل چنین حجم کاری بسیار مشکل شده برای ما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)