نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: هک شدم دو تا دومینم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید msitman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    4 پست

112 هک شدم دو تا دومینم

سلام
    از وردپرس 3.0.1 برای راه اندازی دو تا سایت استفاده کردم.
    اولی حدودا 4 روز پیش هم شد که به احتمال زیاد بدلیل ضعف پسوردم بود و دومی همین امروز عصر و علی رغم داشتن پسورد قوی هک شد. دومی رو کمتر از 24 ساعته که راه انداختم !!
    در هر دو مورد پسورد ادمین عوض شده بود.
    حدودا 7-8 تا از افزونه های امنیتی هم نصب و تنظیم کردم اما بهر حال اونا کا زیادی نمیتونن انجام یدن.
    در مورد اولی به هاستینگم ایمیل زدم و اونا گفتن چون از اسکریپت مجانی استفاده میکنی ضعف داره.
    اما امروز هکر یه شل آپلود کرده بود و جای single.php گذاشته بود که برای اینکه آنتی ویروس سرور نشناسه اونو رو با base64 encode کرده بود. روی about که میزدم هیچ اصلاعاتی ازش نمی آورد. ولی خب امکاناتش مثل c99 و بقیه شلهای از این دست بود.
    من میحوام تعداد زیادی وب سایت بر پایه ورد پرس آپ کنم (حدودا 300-400 تا برای شروع). که بعضیاش برای شخصیتهای نسبتا مهم دولتی هست. برای ان کار هم ریسلری به قیمت گرونی خریداری شده اگه قرار باشه هر روز یکی از دومینهام هک بشه خیلی افتضاح میشه.
    درخواستی که از اساتید داشتم این بود که راهنمائیم کنید که چه باید بکنم؟ مشکل از وردپرسه؟ از هاستینگه؟...؟
    چون بخوبی مشه فهمید هکر فرد حرفه ای نیست.
    اگه لازم و مجاز باشه اسم شرکت هاستینگم رو می گم به همراه اطلاعاتی که مورد نیازه.
    پیشاپیش ممنونم
    ویرایش توسط msitman : September 9th, 2010 در ساعت 16:15

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)