سلام
براي مثال در آدرس
web hosting iran
ليست هاستينگ هاي ايراني كه بيشترين تعداد سايت رو ميزباني مي كنند به ترتيب ليست شده.
من خودم با يكي از هاستينگ هاي بالا كار مي كنم (روي هاستشون هستم !)، واقعا پشتيباني عالي رو ارائه ميدن..تيكت مي زنم نيم ساعت بعد جواب درست و حسابي مي دند
روي هاستينگ هاي قبلي كه بودم مثلا مي خواستم از يك امكان كه معمولا روي سرور به صورت پيش فرض غير فعال هست استفاده كنم ، تيكت ميزدم مي گفتند امكان پذير نيست ، اما جايي كه الان هستم مثلا در جواب مي گند در دستور كار قرار گرفت ولي سرور بايد ريبوت بشه كه چند دقيقه اي ممكنه سرور داون بشه پس در فلان تاريخ و ساعت كه بهتره ريبوت مي ديم...
در مورد سخت افزار مورد نياز ، شما بفرماييد براي شروع چند دومين رو ميخوايد هسات كنيد،حدث مي زنيد چه قدر فضا لازم داريد(فضا خيلي مهم نيست) ، چقدر پهناي باند و از اين قبيل
براي سايت هاي دولتي بايد روي سرور ايران باشيد هم لود نسبتا بهتر و هم اينكه طبق بيانيه اي كه دادند سايت هاي دولتي كه خارج ميزباني بشند چيلتر مي شند.
در مورد سرور دوستان سرور فروش اطلاعات بيشتري دارند شما برآورد كنيد دقيقا نيازتون چي هست تا بتونند مشخصات سرور مطلوب كارتون رو بدند.
سپاس