نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: هک شدم دو تا دومینم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید msitman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدم دو تا دومینم

نقل قول نوشته اصلی توسط hello نمایش پست ها
    سلام
    براي مثال در آدرس
    web hosting iran
    ليست هاستينگ هاي ايراني كه بيشترين تعداد سايت رو ميزباني مي كنند به ترتيب ليست شده.
    من خودم با يكي از هاستينگ هاي بالا كار مي كنم (روي هاستشون هستم !)، واقعا پشتيباني عالي رو ارائه ميدن..تيكت مي زنم نيم ساعت بعد جواب درست و حسابي مي دند
    روي هاستينگ هاي قبلي كه بودم مثلا مي خواستم از يك امكان كه معمولا روي سرور به صورت پيش فرض غير فعال هست استفاده كنم ، تيكت ميزدم مي گفتند امكان پذير نيست ، اما جايي كه الان هستم مثلا در جواب مي گند در دستور كار قرار گرفت ولي سرور بايد ريبوت بشه كه چند دقيقه اي ممكنه سرور داون بشه پس در فلان تاريخ و ساعت كه بهتره ريبوت مي ديم...
    در مورد سخت افزار مورد نياز ، شما بفرماييد براي شروع چند دومين رو ميخوايد هسات كنيد،حدث مي زنيد چه قدر فضا لازم داريد(فضا خيلي مهم نيست) ، چقدر پهناي باند و از اين قبيل
    براي سايت هاي دولتي بايد روي سرور ايران باشيد هم لود نسبتا بهتر و هم اينكه طبق بيانيه اي كه دادند سايت هاي دولتي كه خارج ميزباني بشند چيلتر مي شند.
    در مورد سرور دوستان سرور فروش اطلاعات بيشتري دارند شما برآورد كنيد دقيقا نيازتون چي هست تا بتونند مشخصات سرور مطلوب كارتون رو بدند.
    سپاس
    شما دوبار جواب دادید کامل و عالی ممنونم.
    برای شروع کار:
    برای حدودا 50 تا دومین هاست میخوایم.
    فکر میکنم برای هر دومین حدودا 30-40 مگ کافی باشه (چون دانلود/آپلود خاصی نداریم فقط معرفی اشخاص و حرفه شون هست. میشه 4تا دونه عکس و مطلب).
    پهنای باند به تعداد ویزیتور مربوط میشه قراره روی seoی اینا بطور حرفه ای کار بشه (به مرور ویزیتورها اضافه میشن).
    سرور ایران باشه مشکلی نیست. امن باشه ایران باشه!

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدم دو تا دومینم

نقل قول نوشته اصلی توسط msitman نمایش پست ها
    شما دوبار جواب دادید کامل و عالی ممنونم.
    برای شروع کار:
    برای حدودا 50 تا دومین هاست میخوایم.
    فکر میکنم برای هر دومین حدودا 30-40 مگ کافی باشه (چون دانلود/آپلود خاصی نداریم فقط معرفی اشخاص و حرفه شون هست. میشه 4تا دونه عکس و مطلب).
    پهنای باند به تعداد ویزیتور مربوط میشه قراره روی seoی اینا بطور حرفه ای کار بشه (به مرور ویزیتورها اضافه میشن).
    سرور ایران باشه مشکلی نیست. امن باشه ایران باشه!
    خواهش مي كنم.
    براي 50 تا سايت يك سرور مجازي قوي هم فكر مي كنم كفايت بكنه.
    چون بازديد زيادي كه نداريد و سايت دانلود هم كه نيست بخواد خيلي مصرف داشته باشه...عموما سايت هاي اينجوري هم بازديد آنچناني ندارند...افراد آنلاين زيادي ندارند مگر در موارد خاص
    نظر من اينه كه يك وي پي اس با 20 الي 30 گيگ هارد و رمي حدود 1 گيگ بايد كافي باشه.البته باز هم دوستان سرور فروش در اين مورد بهتر ميتوند نظر بدند ، شما هر وقت تصميم گرفتيد در بخش درخواست سرور تاپيك بديد و شرايط رو بگيد و آفر هاي دوستان رو مقايسه كنيد.
    تاپيك "قبل از خريد سرور مجازي بخوانيد" رو كه vpspersia عزيز نوشتند هم بخونيد و از جايي بگيريد كه مجازي ساز با منابع اختصاصي بهتون بده.
    بعدا اگر ظرفيت وي پي اس براي كارتون مناسب نبود مي تونيد رم رو ارتقا بديد يا اگر خيلي بيشتر گرفت مي تونيد يك سرور اختصاصي بگيريد.
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

3. تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)