به نظر من کانفیگ نادرست از .htaccess مثلا تو ساب دامین ها و پوشه های که دارای دسترسی به آپلود هستن ...
این فقط مربوط به سیپنل میشه وگرنه از دیگر جاهای سیپنل php my admin همه چی با امنیته ...
facebook.com/DecksNeedlemyspace.com/DecksNeedle
نه نگرفتی چی شد من گفتم در صورتی سی پنل را روزی استفاده میکنم که سیپنل رایگان بشه و ماهی 15 دلار سی پنل به من بده تا بتونم رم سرور را دوبرابر کنم از بس رم میخوره
یه تاپیکی من زده بودم در همین مورد انتخاب پنل بعد بچه ها گفتند سی پنل خیلی رم میخوره اول باورم نشد ولی وقتی استفاده کردم حسابی از این پنل بدم اومد
خیر . من الان سایتها رو سی پنل هست .
از قیمتش هم نمی ترسم . !!!
پس دایرکت ادمین رو دارم ترجیح می دم ...
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
سلام وبهای عزیز .
این چند تا تصویر از دایرکت ادمین با قالب :
صفحه لوگین :
صفحه اول ( امکانات ) :
آمار و ... از اکانت ( زیبا ترین حالت ) :
آمار-مانیتورینگ :
و...
به زودی دموی کاملش رو روی سرور داخل ایران قرار می دیم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
به این دلیل هست که CPanel را تقریبا 70% هاستینگ های جهان دارند استفاده می کنند و اکثر هکر ها روی این پنل تسلط دارند !
حال اگر خوب Manage کرده باشی سرور رو امنیت CPanel اونقدر بالا میره که همه دهنشون باز می مونه ! منم یک مدت می گفتم CPanel اشغاله چون اصلا بلد نبودم چیکار کنم هک میشدم !
اما الان می فهمیم چثدر باگ داره کجاها را باید بست که کاربر راضی باشه سرعت هم پایین نیاد ! البته بازم ممکنه من نقص داشته باشم تو کارم اما اگر همون طور که گفتم Manager خیلی خوبی باشی یا کسی مثل امیر برات Manage کنه ملخ هم شاید نتوانه ازش رد بشه !
مثلا هاست ایران !
باگی که همه روزه همه دارند ازش اسیب می خوردند و اسکریپت ها را باهاش می ***ند باگ SymLink هست که حتما باید روی سرور مسدودش کنید !
من طبق تحقیقی که کردم 99% اینهایی که به قول خودشون سایت های روی سرور های مردم را هک می کنند یا دیتابیس میزارند برای دانلود همه از طریق Symlink هست !
این تابع به راحتی در Cpanel قابل کنترل هست اما در دایرکت ادمین خیر ! باید کلی تنظیمات جور وا جو کنی !
از نظر من :
اول پلسک
دوم سی پنل
سوم دایرکت ادمین
چهارم کلوکسو ...
No Panel بهترینه :دی
تو گزینه ها چرا نیست ؟!![]()
از لحاظ امنیتی یه cpanel کانفیگ شده خیلی بهتر از دایرکت ادمین هست (در حالت برابر)
از لحاظ امکانت هم که مشخصه cpanel بهتره ،البته دایرکت ادمین هم امکانتش خوبه ولی به cpanel نمیرسه ! (به قول دوستان الکی نیست 70-80 % دنیا دارند cpanel استفاده میکنند)
دایرکت ادمین محبوب شده چون زیاد پیچیده نیست و در عین سادگی راحت میشه ازش استفاده کرد
این تجربه اندک(یه ذره) من بود :دی
اگر درست مطالعه کردید نوشته من را این حرف نمی زدید !
استاد ما میگه : اگر می خواهید همیشه نمره خوب بگیرید اول مفهوم سوال بفهمید بعد پاسخ بدهید !اما الان می فهمیم چثدر باگ داره کجاها را باید بست که کاربر راضی باشه سرعت هم پایین نیاد ! البته بازم ممکنه من نقص داشته باشم تو کارم اما اگر همون طور که گفتم manager خیلی خوبی باشی یا کسی مثل امیر برات manage کنه ملخ هم شاید نتوانه ازش رد بشه !
پس اول خوب بخوانید چی نوشتم بعد بپرسید ! امنیت سرور من تا حد معقولی بالاست اما امنیت مطلق نیست و همیشه بر روی ftp پشتیبانی اطلاعات می گیرم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)