مشک آن است که خود ببوید --- نه آنکه عطار (هاستینگی) بگوید ...
مشک آن است که خود ببوید --- نه آنکه عطار (هاستینگی) بگوید ...
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
تا جایی که ما میدونیم پلسک امنیت بالایی داره حتی تمامی سرور های آشیانه پلسک هست و حرفی که من تنها نمیزنمباگ های بی شمار ! قبلا یه کدی آخر آدرسش می زدی می رفتی تو admin ... سرعتش خیلی پایین هست برا ssl !
بهروز کمالیان , علی صالح و ...
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
این بیت از کدوم شاعر بود ؟![]()
دیگ به دیگ می گه روت سیاه ( چه ربطی داشت)
لطفا نرید تو ضرب المثل .
نتیجه تا اینجا شده : دایرکت ادمین امنیتش . قیمتش ( اصفهانی ها خوب می فهمنً ) .سرعتش و زیبایش بهتره سی پنل هست .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
دقيقا!من فكر كنم اين حرفا رو فقط ميزنن كه دايركت بدن مشتري از شر مشتري و هزينه لايسنس گرون ترش خلاص بشن
پلسك كه پدرم رو در آورد!به خصوص بخش آپلودش افتضاحه!البته با ftp تا حدودي مشكل حل ميشه.قيافه آيكوناش قشنگه :دي
دايركت ادمين خيلي خوبه ولي بي انصافي هست از سي پنل بهتر بدونيمش،تو سي پنل خيلي راحت مانور مي دم!البته شايد چون خيلي بيشتر باهاش كار كردم اين احساس رو دارم ولي بخش آپلودش خيلي بهتره،فايل منيجر قدرتمندتري داره،تو ساخت ساب دومين سي پنل خيلي بهم حال داده!
نظر شخصي خودم رو تجربه كار كردن يكي دو سال با اينها بود!ممكن ـه از نظر بقيه مقبول نباشه ولي براي من صدق كرده!
هیچکدوم فقط کلوکسو امکانات عالی قیمت رایگان تحریم محریم هم نداره
اخه این سی پنل چی فک کرده خداییش الان که با دایرکت ادمین و کلوکسو اشنا شدم اگه لاینسس سی پنل مفت هم بشه ازش استفاده نمیکنم(البته اگه سی پنل ماهی 15 دلار بهم بده شاید قید دایرکت و کلکسو را بزنم )
آخر خودت هم نمیدونی میخوای چیکار کنی سی پنل خوبه یا نه؟هیچکدوم فقط کلوکسو امکانات عالی قیمت رایگان تحریم محریم هم نداره
اخه این سی پنل چی فک کرده خداییش الان که با دایرکت ادمین و کلوکسو اشنا شدم اگه لاینسس سی پنل مفت هم بشه ازش استفاده نمیکنم(البته اگه سی پنل ماهی 15 دلار بهم بده شاید قید دایرکت و کلکسو را بزنم )![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)