این رو همه می دونند که دایرکت ادمین بهتر از سی پانل هست ولی خوب مشتری هاست ایرانی از سی پانل خوشش میاد چون خوشگلتره
در کل دایرکت ادمین برای حرفه ای ها خوبه و سی پانل برای تازه کارها![]()
این رو همه می دونند که دایرکت ادمین بهتر از سی پانل هست ولی خوب مشتری هاست ایرانی از سی پانل خوشش میاد چون خوشگلتره
در کل دایرکت ادمین برای حرفه ای ها خوبه و سی پانل برای تازه کارها![]()
اصلا حرف شما رو قبول ندارم
دایرکت ادمین خیلی خیلی زیبا تر سی پنل هست ! بهتره یه سری به قالب هاش بزنید .
دایرکت ادمین خیلی خیلی امنیتش به نظر من بهتره ! حالا هم اینکه کمتر مورد هک هکرها هست هم امنیتش واقعا خوبس
حالا هر چی به ایرانی جماعت بگیم بیا تو رو به خدا دایرکت ادمین بر دار نمی یان !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
استاد من خودم رو گشتم از بس در مورد خوبی های دایرکت ادمین توضیح دادم از بس داریم کاربر رو تحریک می کنم بیان رو دایرکت ادمین ولی واقعا نمی یان طرفش !
البته اونهایی که اومد کاملا راضی هستند . قالب اضافه کردیم . زبان فارسی رو اضافه کردیم . امنیتش رو واقعا روش کار کردیم . قیمتش رو هم خیلی اوردیم پایین .... ولی ...
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
باگ های بی شمار ! قبلا یه کدی آخر آدرسش می زدی می رفتی تو admin ... سرعتش خیلی پایین هست برا ssl !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
پاسخ : دایرکت ادمین بهتر از سی پنل
من به سیپنل vote دادم
به خاطر برخی پلاگین هایی که روی این پانل نصب میشه و روی دایرکت ادمین نه!![]()
facebook.com/DecksNeedlemyspace.com/DecksNeedle
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)