نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 31 از 68 نخستنخست ... 2127282930313233343541 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید xplusboy آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    دوست من این کار خیلی پسندیده نیست. چرا؟ عرض میکنم.

ما با مدیریت و روش های مدیریت فری لنسر مشکل داریم نه کل مجموعه که شامل کاربرها هم میشه.
    عرض سلام
    ! با این منطق، اگه یه مجموعه ای داره "د زد ی" میکنه، نباید افشاگری کرد و جلوی "دز دی" های دیگه اون رو گرفت به خاطر این که اون شرکت متشکل از افرادیه که در اون ***ی سهیم نیستند ؟!
    یه کم نگاهتون رو وسیع تر از فریلنسر کنید، سرویس های مشابه زیادی وجود دارند که این کاربران میتونند از اونها استفاده کنند، و با اعتماد بیشتری به صداقت اونها یه محیط امن تری برای خودشون فراهم کنند. اتفاقاً من وظیفه خودم میدونم که وقتی یه مشکلی برای من پیش آوردند به افراد دیگه ای که احتمال این رو میدم که یه روز به همچین مشکلاتی برخورد کنند اطلاع رسانی کنم تا حداقل اونها متضرر نشند. به هر حال چه این کارشون از ضعف مدیریتی باشه، چه از زیاده طلبی، مشخصه که استحقاق این اعتماد کاربرانش رو نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    این کار شما قبل از اینکه یک اعتراض به کار اونها قلمداد بشه، خرابکاری یکی از ما عضوهای ایرانی توی سایتشون قلمداد میشه. بهتره فکر دیگه ای بکنیم.
    سلام و عرض ادب
    من از ملیتمون نامی نمیبرم، فقط مشکل پیش اومده و برخورد فریلنسر رو شرح میدم.
    در خصوص خرابکاری، اگه یه نفر بیاد و به شما حمله کنه، این که شما از خودتون دفاع کنید و مابقی افراد جامعه رو از این خطر آگاه کنید خرابکار میشید یا اون فردی که به شما حمله کرده ؟

2. تعداد تشکر ها از xplusboy به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط xplusboy نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    در خصوص خرابکاری، اگه یه نفر بیاد و به شما حمله کنه، این که شما از خودتون دفاع کنید و مابقی افراد جامعه رو از این خطر آگاه کنید خرابکار میشید یا اون فردی که به شما حمله کرده ؟
    بازهم میگم، ممکنه شما از دید خودتون هر کاری انجام بدید، ولی به نظر من این کار شما اصلا نتیجه مثبتی نداره!
    مطمعنا ایجاد یک پروژه راه صحیح برای خبر رسانی نیست! اگر خیلی مایلید آگهی رسانی کنید، باید روشهای دیگه ای مثل وبلاگ نویسی و ... رو انتخاب کنید، نه اینکه پروژه های fake ایجاد کنید و توش توضیحات بدید!

4. تعداد تشکر ها ازepsi1on به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

به نظر بنده هم کار شما، کار درستی نیست، به علاوه، در مورد این که فرمودید "از ملیتم نامی نمی برم"، فری لنسر که میدونه شما ایرانی هستی،... مسلماً این کار شما باعث میشه به ایرانی ها بدبین تر بشن.
    در ثانی مطمئن باشید فری لنسر قصد ***ی نداره.

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

حدود 20 روزه که چندین هزار دلار در اکانتم بلاک شده و چندبارهم با قسمت اکانت ساسپند صحبت کردم و هیچ جوابی نگرفتم
    پیشنهادم اینه که در سایتهای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر و وبلاگها در مورد اینکه: اکانت بدون دلیل لیمیت شده - جوابی داده نمیشه - مدارک غیر متعارف خواسته شده متن بگذاریم
    و حتما متن انگلیسی باشه.
    اول اینکه باید باروش درست اعتبار اونهارو زیر سوال ببریم تا شاید نتیجه بده و دوم اینکه نشستن و منتظر موندن هیچ فایده ای نداره.
    دوستانی که هنوز لیمیت هستند از لینکهای زیر استفاده کنیم تا شاید فایده ای داشته باشه
    Freelancer.com withholds my money
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehranhost نمایش پست ها
    در ضمن بچه ها امضا کردن این پتیشن خالی از لطف نیست. چه اکانت هامون برگرده چه نه، رفتار فریلنسر و کارمنداش منطقی نیست و نیاز به اصلاح داره...
    http://www.change.org/en-IN/petition...freelancer-com
    لطفا درمورد ایران و ایرانی صحبت نکنید. شما یک کاربر هستید و باید جوابگو باشند و این قانون برای همه حتی کشورهایی که تحریم هستن باید انجام بشه
    اگر تابحال تیکت زدید و بسته شده دیگه تیکت نزنید چون بی فایده هست
    اگر شماره تماسی که درست باشه دارید حتما از اون استفاده کنید و ممنون میشم به من هم بدهید.
    اگر یک سرچ درباره فری لنسر scam (به انگلیسی) انجام بدید متوجه میشید که از سال 2011 این مسئله تعیین هویت به این شیوه بوده و اکانتهای زیادی لیمیت شدن و خیلیها معترض بودند

7. تعداد تشکر ها ازbestdeveloper به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

با یکی از رسانه های خارجی مثل بی بی سی فارسی هماهنگ کنید اونا پیگیر باشند.البته بعد از انتخابات

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo نمایش پست ها
    با یکی از رسانه های خارجی مثل بی بی سی فارسی هماهنگ کنید اونا پیگیر باشند.البته بعد از انتخابات
    نیما اکبر پور تو فیسبوک و تیوتر

خبرنگار بخش ای تی بی بی سی فارسی هست

آدم خوب و پیگیری هست ، اگر بهش اطلاع بدیم پیگیری میکنه

10. تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    16 پست

دوستان امروز برای من رو دوباره واریز کردن

اما همونطور که قبلا هم اینجا گفته بودم، بازم پولم رو کم کردن واریز کردن!!

دفعه قبل ترسیدم بپرسم ازشون! اما ایندفعه پرسیدم

گفتن که یکی از employer های شما لیمیت شده! تا از لیمیت در نیاد نمیتونید پولشو بردارید!! باهاشون تماس بگیرید تا اقدام کنن برای رفع لیمیت!! کلا خوشحالن!!!!

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezanew نمایش پست ها
    دوستان امروز برای من رو دوباره واریز کردن

اما همونطور که قبلا هم اینجا گفته بودم، بازم پولم رو کم کردن واریز کردن!!

دفعه قبل ترسیدم بپرسم ازشون! اما ایندفعه پرسیدم

گفتن که یکی از employer های شما لیمیت شده! تا از لیمیت در نیاد نمیتونید پولشو بردارید!! باهاشون تماس بگیرید تا اقدام کنن برای رفع لیمیت!! کلا خوشحالن!!!!
    شما کشور ایران رو زدید ؟
    کی تائید هویت انجام دادید ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    16 پست

من آمریکا زدم! تائید هویت رو هم یک سال پیش اینا فقط با تلفن آمریکا انجام دادم! با ip آمریکا هم همیشه درخواستامو میدم! البته بعضی وقتا از دستم در میره با ip ایران میرم توش!! اما کم اتفاق افتاده (یکی دو بار)

14. تعداد تشکر ها از rezanew به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

سلام دوستان.
    خبر دیگه ای نشد؟ من قضیه لیمیت شدن ایرانیا رو به یکی از کارفرماهام گفتم و ازش خواستم از طریق پیپل مستقیم پول رو بهم پرداخت کنه. ایشون هم از پشتیبانی فریلنسر سوال کردن که ایا میشه من توی فریلنسر با یه ایرانی کار کنم و اینکه چرا اینطوری شده و از این حرفها، در جواب این رو شنیدن:

Regarding your second concern, as stated previously by my colleague, the only problem for Iranian users is that their government is currently blocking our site. Once the Iranian government has unblock us rest assured that there would not be any problem.

16. تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید

صفحه 31 از 68 نخستنخست ... 2127282930313233343541 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)