اگر جوملا محبوب نبود، SEO ش خوب نبود، قوی نبود، امن نبود،... نه رنک سایت رسمیش joomla.org تو گوگل 9 میشد و نه فرومش اینقد معروف میشد
هر سایتی رنک 9 نداره دوستان، میدونید خودتون......مثلا یاهو داره
اگر جوملا محبوب نبود، SEO ش خوب نبود، قوی نبود، امن نبود،... نه رنک سایت رسمیش joomla.org تو گوگل 9 میشد و نه فرومش اینقد معروف میشد
هر سایتی رنک 9 نداره دوستان، میدونید خودتون......مثلا یاهو داره
ویرایش توسط alireza66 : December 1st, 2009 در ساعت 22:10
فقط جوملا
میلیون ها نفر ازش استفاده می کنند
هزاران نفر دولاپر جوملا هستند در سراسر دنیا و روش کار می کنند
سئو عالی
تمپلت فراوان
و . . .
اشتباه نکن عزیز
برای سایت دانلود فقط movable type
من پارسال خیلی تحقیق کردم
بهترین هستش
اما باید براش خرج کنی
بعد از این هم ورد پرس خوبه
موفق باشی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
بیخودی نگید جوملا سئوش خوبه ورد پرس خوبه یا این خوبه و اون بده
با یه تغیرات جزئی تو کانفیگ جولا میتونید لینک های موتور جستوجو دوست بسازسد که ورد پرس خودکار داره
کامپوننتی به نام sh404 هست که حتی دسته بندی میکنه
چیزه دیگه اینه مه وردپرس حودکار سرویس پینگ بک داره ولی جوملا باید روش نصب شه و فقط آرتیکل هایی که کتگوری بندی شدن پینگ بک می شن
سوم انه که وردپرس با پلاگین تگی که داره میشه میزان اینترنال لینک و کیورد رو افزایش داد که جوملا با یه ماژول میشه این کارو کرد
سوم سرعت که دوستان جوملا برای هدف های عظیم ساخته شده پس به مراتب دیتابیس عظیم تر و مراحل معتلفی برای انجام عملیات طی میکنه پس موتور جوستوجویی مثل گوگولی که اخیرا امتیاز دهی با توجه به سرعت صفحه تو الگوریتمش گذاشته وردپرس در شرایط یکسان امتاز بهتری میگیره چون همش 10 12 تا تیبل داره
ولی اینو یادون نره که جوملا همه کار ازش بر میاد ولی وردپرس بیشتر فقط به درد بلاگ می خوره
ولی اینو یادتون نره که این ها همه چیز SEO نیست و تنها استحون بندی یک وب سایت برا SEO هستش
امیدوارم از جهل تونسته باشم درتون بیارم و تنها با یه میگن سر نکنید
برید مطالعه کنید
به یزدان که گر ما خرد داشتسم
کجا این سرانجام بد داشتیم
ویرایش توسط Woshka : December 2nd, 2009 در ساعت 16:15
Only Wordpress
به نظر من هر دو تاش خوبه
ولی کار با وردپرس خیلی راحته
جوملا کمی سخته
فعلآ موجود نمیباشد!
هیچ کدوم فقط Drupal !
سئو یعنی Drupal که واقعا قوی هست !
به نظرم بهتره از بحثهای حاشیه ای و یا تعصبی فاصله بگیریم .
ببینین دوست عزیز ، همیشه دو چیز با هم قابل قیاس نیستن . قیاس پی اچ پی با آ اس پی دات نت ، قیاس دست با پا ، قیاس جوملا با وردپرس و قیاس روز و شب ، تماما مثل هم هستن . حالا با این تفاسیر آیا به نظر شما اینگونه قیاس ها صحیحه !؟
اما در مورد سوالتون که از لحاظ سئو کدوم بهتره باید بگم که با توجه به پست های دوستان درسته که توی جوملا با افزودن چندتا کامپوننت و . . . بشه جوملا رو از لحاظ سئو قوی کرد اما بحث سئو توی وردپرس ، موردیه که ذاتا بهش توجه شده و داخلش وجود داره و با استفاده از اضافات ، حتی میشه تا درجات خیلی بالایی ارتقا دادش . اما باز هم میگم این دو از لحاظ کارایی با هم متفاوت هستن و به همین دلیل هاست که همه سایت ها رو با وردپرس بالا نمیارن و یا اینکه هنوز جوملا از بهترین سیستم های مدیریت محتوای دنیاست .
من اول بحثم هم گفتم !
برای سایت دانلود ! میخوام جنگ که نمیخوام کنم که مقایسه روشون انجام بشه
بعضی ها نیوک کار هستند
بعضی ها جوملا
و بعضی ها هم وردپرس
و حالا برای سایت دانلود ! کدام یک ؟
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)