دوستان چرا بحث را منحرف ميكنيد براي سايت دانلود از همه بهتر وردپرس و مووبل تايپ هستش ميگم كه براي سايت دانلود مووبل تايپ و وردپرس بهتره چون ساختارشون بهتره ولي مووبل تايپ اولش هزينه داره كه شامل طراحي قالب و ... ميشه و دليل محكمتر مووبل تايپ اينه كه اكثر سايت هاي بزرگ مثل ميهن دانلود و اسان دانلود و پي سي دانلود و ... دارند از مووبل تايپ استفاده ميكنند ولي سايت هاي بزرگ ديگه اي هم هستند كه دارند از وردپرش استفاده ميكنند مثل دانلودها و البرز دانلود و ... كه همگي اين سايت هاي معرفي شده از بزرگترين هاي دانلود فارسي هستند
حالا باز مونده يه نظر خودت عزيز ولي به نظر من اگه پول داري هزينه كن مووبل تايپ را اجرا كن و قالب اختصاصي مثل ميهن دانلود و پي سي دانلود و ... طراحي كن و كارهاي ديگه مثل تبليغ و ... ولي نه اگه ميخواي هم وردپرس هست كه به نظرم هيچ كم و كسري از مووبل تايپ نداره و مثل سايت هاي البرز دانلود و ...
حالا مونده به خودت برو يه تحقيقي كن كنترل پنل ادمين هر دو را ببين و از نظر سئو مقايسه كن و از نظر محبوبيت هركدوم و اينكه سايت هاي برزگ چرا اين دو سيستم را انتخاب كردند تحقيق كن و در نهايت يكيشو انتخاب كن
نكته اخر = هردوتاشون عين هم هستند و هيچ فرقي ندارند ولي بازم خودت بايد انتخاب كني
من خودم شخصا جوملا را بهترين ميبينم در همه نظر ولي به دانلود نميخوره جوملا,ولي اگه خواستي فروشگاه و سايت گالري تصاوير و شركتي و تجاري و ... به غير از دانلود راه اندازي كني جوملا را انتخاب كن و شك نكن
بدرود