-
December 2nd, 2009, 16:11
-
تعداد تشکر ها ازWoshka به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2009 16:11
# ADS
-
December 2nd, 2009, 17:29
عضو دائم
پاسخ : جوملا یا وردپرس!
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2009, 20:03
عضو جدید
به نظر من هر دو تاش خوبه
ولی کار با وردپرس خیلی راحته
جوملا کمی سخته
-
-
December 2nd, 2009, 22:54
هیچ کدوم فقط Drupal !
سئو یعنی Drupal که واقعا قوی هست !
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2009, 10:43
عضو انجمن
به نظرم بهتره از بحثهای حاشیه ای و یا تعصبی فاصله بگیریم .
ببینین دوست عزیز ، همیشه دو چیز با هم قابل قیاس نیستن . قیاس پی اچ پی با آ اس پی دات نت ، قیاس دست با پا ، قیاس جوملا با وردپرس و قیاس روز و شب ، تماما مثل هم هستن . حالا با این تفاسیر آیا به نظر شما اینگونه قیاس ها صحیحه !؟
اما در مورد سوالتون که از لحاظ سئو کدوم بهتره باید بگم که با توجه به پست های دوستان درسته که توی جوملا با افزودن چندتا کامپوننت و . . . بشه جوملا رو از لحاظ سئو قوی کرد اما بحث سئو توی وردپرس ، موردیه که ذاتا بهش توجه شده و داخلش وجود داره و با استفاده از اضافات ، حتی میشه تا درجات خیلی بالایی ارتقا دادش . اما باز هم میگم این دو از لحاظ کارایی با هم متفاوت هستن و به همین دلیل هاست که همه سایت ها رو با وردپرس بالا نمیارن و یا اینکه هنوز جوملا از بهترین سیستم های مدیریت محتوای دنیاست .
-
-
December 4th, 2009, 18:00
عضو انجمن
من اول بحثم هم گفتم !
برای سایت دانلود ! میخوام جنگ که نمیخوام کنم که مقایسه روشون انجام بشه
بعضی ها نیوک کار هستند
بعضی ها جوملا
و بعضی ها هم وردپرس
و حالا برای سایت دانلود ! کدام یک ؟
-
-
December 5th, 2009, 00:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bitaraf
من اول بحثم هم گفتم !
بعضی ها نیوک کار هستند
بعضی ها جوملا
و بعضی ها هم وردپرس
به نظرم dle برای این کار مناسب تره!
-
-
December 5th, 2009, 05:08

نوشته اصلی توسط
bitaraf
من اول بحثم هم گفتم !
بعضی ها نیوک کار هستند
بعضی ها جوملا
و بعضی ها هم وردپرس
دوست عزیز، هردوتاشون توی seo عالی هستند، فرق جوملا و وردپرس از این نظر تفاوت بین 99 و 100 هست! بنظر من واسه انتخاب بهتره چیزهای دیگه رو مد نظر قرار بدید، چیزهایی از این دست که: مثلا کار با کدومشون واستون راحت تره، کدوم بیشتر خواسته هاتون رو برطرف می کنه، کدوم پلاگین یا افزونه های مورد نیاز شما رو داره، به یوزر منیجمنت احتیاج دارید یا نه، لینک ها رو می خواید از روی سرور خودتون بدید یا از جای دیگه و...چیزهای اینطوری، بعد انتخاب کنید!
وگرنه از نظر seo هرکدوم رو که انتخاب کنید، با انجام کارهای روتین که واسه سئو انجام میشه، به سطح قابل قبول از نظر خود اسکریپت می رسند! و باقی موضوع به محتوی شما مربوطه!
-
تعداد تشکر ها از Elessar به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 08:18
عضو انجمن
باسلام
---------------
بنده یکی از پشتیبانان Mitra CMS هستم
خدمتتون باید عرض کنم که شما که دارید WP رو با Joomla مقایسه میکنید بهتر هست که Mitra رو با این ها مقایسه کنید .
شاید بگید میترا از روی جوملا بنا شده ولی باید خدمتتون عرض کنم که میترا کلی روش نرم افزار جانبی داره که شما باید روی Joomla نصبش کنید . بنده سایت فروشگاه , دانلود , هاستینگ , کرک , خبری و ... هر سایتی که بگید رو با میترا میتونم راه اندازی کنم . فکر کنم اگه میترا رو هم وارد این میدان رقابت کنی بهتر هست . از میترا 2 استفاده کنید و لذت ببرید.
WP هم بیشتر به درد وبلاگ یا سایت های ساده میخوره , اگر شما کارت حرفه ای شد باید از نرم افزار های حرفه ای کمک بگیری .
در مورد SEO هم باید عرض کنم که هردوشون خویند . حتی از نظر من میترا و جوملا سر ترند توی seo . این حرف ها حرف چند ساله پشتیبان این CMS بود .
یادتون باشه میترا و جوملا کلی نرم افزار جانبی دارند که بقیه سی ام اس ها فاقد آن هستند.
موفق باشید
ویرایش توسط Sepahrad : December 5th, 2009 در ساعت 08:20
خداحافظ !
-
تعداد تشکر ها ازSepahrad به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 14:02
البته با جوملا اما ربطی به قالبش نداره ....البته قالب های خیلی سنگین / فلش / جاوا بحثش جداست .
-