صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 39

موضوع: سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

شما چرا یک مثال میزنید که اصلا توی دنیای مجازی جاش نیست.آدم گوسفند فروش که نمیاد توی اینترنت یک چیزی میگید که خودتونم میدونید امکانش نیست.حتی اگر یک درصد روش شما درست باشه بازم کسی توی اینترنت به دنبال گوسفند نمیگرده و اصلا نگاه به ایمیل شما نمیکنه.
    -----------------------------------------------
    شما میخواید یک محصول آموزشی بفروشید مثلا این چیزیه که توی دنیای مجازی مشتری داره.برای همین میگم ایمیل مارکتینگ علمه و کاری که شما میکنید Spam هست.چون هر کسی را برای کاری ساخته اند.کسی که گوسفند میفروشه اصلا دور و بره اینترنت نمیره.شما برای یکی که کارش اینترنت هست و میخواد انلاین محصول بفروشه باید ایمیل مارکتینگ انجام بدید.
    حتی اگر کسی که ایمیل را در مکان عمومی قرار میده راضی باشه بازم کار شما ایمیل مارکتینگ نیست چون بازم ایمیل شما هدفمند نیست.کاری که با هدف و برنامه درست و علمی نباشه نتیجه نداره.فکر میکنید چقدر از ایمیل هایی که اینحوری ارسال میشه هدف و برنامه پشتشه؟کمتر از یک درصد.
    کار حرفه ای و درست یعنی کاری که شرکت هایی مثل کسپر انجام میدند وقتی شما نرم افزار نصب میکنید و یا پاک میکنید از شما میخوان که ایمیل بدید که شما را مطلع کنند و یا دلیل پاک شدن ایمیل را به اونها اطلاع بدید.همه چیز براساس اعتماد دو طرفه هست نه براساس یک کاری که به شکلی دز دی هست

2. تعداد تشکر ها ازSEOmoz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

[QUOTE=SEOmoz;365416
    شما میخواید یک محصول آموزشی بفروشید مثلا این چیزیه که توی دنیای مجازی مشتری داره.[/QUOTE]

شما روال انجام همین مثال خود را بفرمایید , فرض می کنیم اگر از بعضی اصناف ( مثلا همان گوسفند فروش ) یه روزی کسی درخواستی داشت باید اون رو رد کنیم , چون ایمیل مارکتینگ پاسخی برای اون نداره ( از نظر شما البته )

لطفا بفرمایید منی که می خواهم محصولات آموزشی بفروشم چه قدر باید هزینه کنم از دیدگاه شما برای اینکه به 1000 نفر ایمیل بفرستم , 1000 نفری که مرتبط باشند

بنده می گویم بانک 1000 نفری مرتبط به شما رو می فروشم و حتی برایتان ارسال می کنم شما می گویی بنده نه حق دارم این را در اختیار درخواست کننده بگزارم و نه حق دارم آن را ارسال کنم

بفرمایید متد تجاری شما چیست و مارکت مد نظر شما چه می گوید و چه مقدار زمانی برای آن در دنیای تجارت تعریف می کند

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

بنده می گویم بانک 1000 نفری مرتبط به شما رو می فروشم و حتی برایتان ارسال می کنم شما می گویی بنده نه حق دارم این را در اختیار درخواست کننده بگزارم و نه حق دارم آن را ارسال کنم

بفرمایید متد تجاری شما چیست و مارکت مد نظر شما چه می گوید و چه مقدار زمانی برای آن در دنیای تجارت تعریف می کند
    تجارت الکترونیک اصلا مثل آگهی های اینترنتی یک شبه پولدار شوید نیست و مطمئن هستم که به عنوان کسی که در اینترنت فعالیت تخصصی میکنه آگاه هستید.
    برای این تجارت باید زحمت کشید و کار کرد، بانک ایمیل مخصوص به خودتون رو در بیارید.
    وقتی کسی یک بانک مخصوص به خودش تولید کنه، از مشتریانی که به محصولش علاقه مند هستند، و خودشون سرویس های شما رو پسندیدند و مایلند در جریان فعالیت های شما باشند، سود بیشتری نسبت به کسی که فقط برای نشون دادن خودش از این روش استفاده میکنه میبرند.
    در یک تجارت در محیط اینترنت، وقتی همه تبادلات مالی و اطلاع رسانی به صورت مجازی انجام میشه و کلاهبرداری زیاد هست اولین اصل اعتماد سازی هست. مشتری وقتی از خدمات نهادی خوشش اومده و اطلاعات خودش رو به طور خصوصی در اختیار اون نهاد قرار داده (و جمله تمام اطلاعات شخصی شما نزد ما محفوظ است.) تازه داره روند اعتماد سازی انجام میشه. بعد از مدتی و آگاه شدن از اخبار و فعالیت های اون ارگان، کم کم از مشتری بالقوه تبدیل به مشتری بالفعل میشه...
    قریب به یقین هیچ مخاطبی در اولین برخورد با سایتی محصول رو خریداری نمیکنه!

حالا اگر یک ایمیل برای شخصی ارسال بشه، حتی اگر زمینه مورد علاقه فرد باشه، اولین سوال اینه که: من که ایمیلم رو اینجا وارد نکردم! پس چه طوری برای من اومده؟ و این اصلا خوب نیست. شما کسی رو به زور وادار به خوندن مطالبتون میکنید. اگر هم پیام خونده نشه و در لحظه اول پاک بشه، وقت و هزینه هدر رفته...

حالا یک سوال: فیس بوک، با این که مشخصات بیشتر مردم جهان رو داره، حتی موضوعات مورد علاقشون در پروفایلشون درج شده، سطح تحصیلات، نام دانشگاه، سن، کشور، شهر و تقریباً هر مطلب خصوصی، خیلی راحت میتونه دسته بندی بسیار کاملی بر اساس شهر و کشور، سن، موضوعات مورد علاقه، سطح تحصیلات، محل کار، محل تحصیل، گرایش سیاسی، دین، مذهب و... بسازه و مثل شما اقدام ارسال ایمیل از طریق بانک اطلاعاتی عظیم خودش بکنه!
    چرا این کار انجام نمیشه؟
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

6. تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

همین دیگه شما کاری که میکنید به امید خداست.این که بگید میفرستم که کار خاصی نمیکنید چیزی که زیاد لیست ایمیل و شرکت های ارسال ایمیل.شما هم یکی مثل بقیه میفرستید اما هیچ پاسخ گویی در قبال پولی که من به شما میدم دارید؟ شما میتونید به من بگید نرخ بازده اون هزار ایمیل که ارسال میکنید چقدره؟میتونید امار دقیق از همه بخش ها بدید؟ میتونید برای من کمپین درست کنید که من انتخاب کنم؟شما یک لیست دارید که با یک نرم افزار تحت وب یا تحت ویندوز ارسال میکنید.همون جور که بالا گفتم به امید خدا.میفرستیم شد شد نشد هم نشده دیگه بهترین جواب این که لیست ما مربوط به کار شما نمیشه.که بازم اینم بگید برمیگرده به این که لیستتون تخصصی و درست نیست.لیستی که درست باشه تخصصی باشه جواب میده
    شما گیر دادی به گوسفند چون میدونی اصلا براش جوابی وجود نداره.دنیای مجازی و ایمیل مارکتینگ مال کارهای مجازی هست.گوسفند فروشی راه خودشو داره.ایمیل مارکتینگ بخشی از تجارت الکترونیک هست که خاص محصولات اینترنتی هست وشما نمیتونید توی ایمیل مارکتینگ به کسی بگید من محصولی دارم که بیاید مغازه من بخرید.شما باید محصولتونو همون جا به کاربر بدید و کاری کنید که یا قبول کنه یا رد کنه راه سومی برای کسی نزارید.
    Landing Page هم همین طوره باید با کاربر میل بده به شما خارج بشه و یا کلا ببنده اینجوری نباشه که از صفحه ی شما به صد جا دیگه بره کلا از موضوع خارج بشه.
    کلا اگر روش شما این هست که برید کیلویی به امید خدا میل ارسال کنید که موفق باشید اما اگر این روش درست بود الان تمام کشورهای جهان داشتند استفاده میکردند اما تو ایران ما همیشه هر چیزو بد استفاده میکنیم اینم شده داستان ایمیل مارکتینگ ما که شما میگید
    دلیلی برای بحث نمیبینم فکر کنم خود مهراد هم که تاپیکو باز کرده روشن بشه با خودن پست های تاپیک

8. تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    تجارت الکترونیک اصلا مثل آگهی های اینترنتی یک شبه پولدار شوید نیست و مطمئن هستم که به عنوان کسی که در اینترنت فعالیت تخصصی میکنه آگاه هستید.
    برای این تجارت باید زحمت کشید و کار کرد، بانک ایمیل مخصوص به خودتون رو در بیارید.
    وقتی کسی یک بانک مخصوص به خودش تولید کنه، از مشتریانی که به محصولش علاقه مند هستند، و خودشون سرویس های شما رو پسندیدند و مایلند در جریان فعالیت های شما باشند، سود بیشتری نسبت به کسی که فقط برای نشون دادن خودش از این روش استفاده میکنه میبرند.
    در یک تجارت در محیط اینترنت، وقتی همه تبادلات مالی و اطلاع رسانی به صورت مجازی انجام میشه و کلاهبرداری زیاد هست اولین اصل اعتماد سازی هست. مشتری وقتی از خدمات نهادی خوشش اومده و اطلاعات خودش رو به طور خصوصی در اختیار اون نهاد قرار داده (و جمله تمام اطلاعات شخصی شما نزد ما محفوظ است.) تازه داره روند اعتماد سازی انجام میشه. بعد از مدتی و آگاه شدن از اخبار و فعالیت های اون ارگان، کم کم از مشتری بالقوه تبدیل به مشتری بالفعل میشه...
    قریب به یقین هیچ مخاطبی در اولین برخورد با سایتی محصول رو خریداری نمیکنه!

حالا اگر یک ایمیل برای شخصی ارسال بشه، حتی اگر زمینه مورد علاقه فرد باشه، اولین سوال اینه که: من که ایمیلم رو اینجا وارد نکردم! پس چه طوری برای من اومده؟ و این اصلا خوب نیست. شما کسی رو به زور وادار به خوندن مطالبتون میکنید. اگر هم پیام خونده نشه و در لحظه اول پاک بشه، وقت و هزینه هدر رفته...

حالا یک سوال: فیس بوک، با این که مشخصات بیشتر مردم جهان رو داره، حتی موضوعات مورد علاقشون در پروفایلشون درج شده، سطح تحصیلات، نام دانشگاه، سن، کشور، شهر و تقریباً هر مطلب خصوصی، خیلی راحت میتونه دسته بندی بسیار کاملی بر اساس شهر و کشور، سن، موضوعات مورد علاقه، سطح تحصیلات، محل کار، محل تحصیل، گرایش سیاسی، دین، مذهب و... بسازه و مثل شما اقدام ارسال ایمیل از طریق بانک اطلاعاتی عظیم خودش بکنه!
    چرا این کار انجام نمیشه؟

بنده اصلا با این صحبت شما مشکلی ندارم و برعکس این مساله هم فکر نمی کنم

اتفاقا بنده مخالف خیلی از این شرکت هایی هستم که به شما می گویند فلان مقدار بدهید تا فلان مقدار ایمیل برایتان ارسال کنم

خود ما این مدلی کار نمی کنیم ولی اگر یک مشتری بگوید مثلا بانک ایمیل برای فلان صنف می خواهم تحت شرایطی خاص در اختیار او می گذاریم , 95 درصد ایمیل ها هم قابل پیگیری هستند و مورد Fake در اونا وجود ندارد

بعدشم در کل ما اصلا روی بحث بانک ایمیل تمرکز نداریم ما روش ارسال ایمیل را از نظر فنی محیا می کنیم , یک Manager هم در اختیار کاربر قرار می دهیم تا ایمیل های خود را در آن گروه بندی و مدیریت کند و تا شکایتی هم ازش نشه باهاش کاری نداریم

مثال فیسبوک هم به راحتی آب خوردن قابل پاسخ هست , یکی از سایت های خود ما 53 هزار ایمیل فعال در زمینه ی موسیقی دارد ولی اگر کسی به ما بگوید این بانک را به ما بده به او نخواهیم داد , اینا حساب و کتاب های تجارت هست اولا , دوما در سایت ما جایی برای نمایش ایمیل به صورت عمومی نیست پس در نهایت ما حق در اختیار گذاشتن ایمیل را نداریم درست مثل فیسبوک

ولی اگر کاربری در محیط عمومی سایت جلوی چشم هزاران کاربر دیگر بگوید ایمیل من این است , راه تماس با من این است , ارسال ایمیل برای اون شخص تجاوز به حریم خصوصی اون فرد از نظر من نیست

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

در مورد صحبت شما، همیشه وقتی کاربری در هر سایت معتبری آدرس ایمیل خودش رو وارد میکنه حتما این گزینه دیده خواهد شد: I want receive newsletter from kaspersky
    اگر این گزینه تیک زده نشه، شرکت کسپراسکای حق ارسال ایمیل نداره، چه صاحب بانک ایمیل باشه چه نباشه!

حالا اگر شما از اسکریپت طراحی شده خودتون برای ایمیل مارکتینگ حرفه ای استفاده کنید (نه مثل سایت های دیگه) قطعاً کار شما میگیره، چون نمونه فارسی و داخلی این قبیل سایت ها در ایران وجود نداره و افرادی که با آگاهی وارد این موضوع میشن محبور به استفاده از شرکت هایی مانند AWeber هستند و باید به دلار هزینه پرداخت کنند! مسلما اگر یک سایت مشابه ایرانی وجود داشته باشه (که نداره، وگرنه از اونها استفاده نمیشد) به راحتی کارش میگیره...
    کلی هم میتونه روی وجه تمایز خودش و روش های علمی و پیشرفته و ثابت شده جهانی و این حرفا تبلیغات انجام بده...
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seomoz نمایش پست ها
    همین دیگه شما کاری که میکنید به امید خداست.این که بگید میفرستم که کار خاصی نمیکنید چیزی که زیاد لیست ایمیل و شرکت های ارسال ایمیل.شما هم یکی مثل بقیه میفرستید اما هیچ پاسخ گویی در قبال پولی که من به شما میدم دارید؟ شما میتونید به من بگید نرخ بازده اون هزار ایمیل که ارسال میکنید چقدره؟میتونید امار دقیق از همه بخش ها بدید؟ میتونید برای من کمپین درست کنید که من انتخاب کنم؟شما یک لیست دارید که با یک نرم افزار تحت وب یا تحت ویندوز ارسال میکنید.همون جور که بالا گفتم به امید خدا.میفرستیم شد شد نشد هم نشده دیگه بهترین جواب این که لیست ما مربوط به کار شما نمیشه.که بازم اینم بگید برمیگرده به این که لیستتون تخصصی و درست نیست.لیستی که درست باشه تخصصی باشه جواب میده
    دوست عزیز شما خودتون در پاسختون دارید حرف بنده را تکرار می کنید بنده هم عرض کردم لیست تخصصی نه هر لیستی در صورت درخواست مشتری , همین پریروز یک مشتری داشتیم که می گفت بانک رایگانتون چه قدر ایمیل دارد که ما گفتیم بانک رایگان نداریم و گفتیم در صورت درخواست بانک تخصصی به شما ارائه می دهیم

نقل قول نوشته اصلی توسط seomoz نمایش پست ها
    شما گیر دادی به گوسفند چون میدونی اصلا براش جوابی وجود نداره.دنیای مجازی و ایمیل مارکتینگ مال کارهای مجازی هست.گوسفند فروشی راه خودشو داره.ایمیل مارکتینگ بخشی از تجارت الکترونیک هست که خاص محصولات اینترنتی هست وشما نمیتونید توی ایمیل مارکتینگ به کسی بگید من محصولی دارم که بیاید مغازه من بخرید.شما باید محصولتونو همون جا به کاربر بدید و کاری کنید که یا قبول کنه یا رد کنه راه سومی برای کسی نزارید.
    متاسفانه این یک مغلطه بزرگ هست که می کنید , افراد بسیار زیادی را می شناسم که کسب و کار حقیقی خود را در اینترنت معرفی کردند و نتیجه گرفتند , مثلا یکی از مشتریان ما آژانس مسافرتی داشت و همزمان هم تبلیغ گوگلی براش انجام دادیم , هم ایمیل , هم sms و خودش هم تبلیغات روزنامه ای کرد و اتفاقا خیلی از ایمیل و sms راضی بود و هر 2 3 هفته یک بار این عمل را انجام می دهد
    خدماتش هم اصلا مرتبط با اینترنت نبود
    یا یک مشتری دیگر در زمینه ساخت ساز نرم افزار را از ما تهیه کرد و چند وقت پیش از این موضوع رضایت داشت که با این سیستم توانسته چند مشتری در شهرستان های دیگر داشته باشد

مثال های متعدد دیگری هست که این پاراگراف شما را به شدت نقض می کند , لطفا مقالات ترجمه شده را برای ما کپی نکنید

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    در مورد صحبت شما، همیشه وقتی کاربری در هر سایت معتبری آدرس ایمیل خودش رو وارد میکنه حتما این گزینه دیده خواهد شد: I want receive newsletter from kaspersky
    اگر این گزینه تیک زده نشه، شرکت کسپراسکای حق ارسال ایمیل نداره، چه صاحب بانک ایمیل باشه چه نباشه!
    100 درصد این صحبت شما تایید میشه , مطمئنا Kaspersky هم ایمیل اون شخص رو در محیط عمومی سایتش نمایش نمی ده که مثلا نرم افزار جمع کننده ایمیل ما بیاد ایمیل رو برداره

12. تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

مرسی از دوستانی که پست دادند ...تا حدودی بحثتون مفید بود ولی زیاد به درد من نخورد

لطفا بفرمایید که الان اگر من بخوام با یه سرور مجازی ویندوز به 10 هزار نفر ایمیل بفرستم باید چیکار کنم : ) و اینکه اس ام تی پی سرور چی هست ؟(توضیح کامل بدید لطفا توضیح مختصر رو یکی از دوستان در پیغام خصوصی داد)

این سایت های که میشه باهاشون ایمیل فرستاد یکم گرون نمیگیرن ؟الان این aweber برای ارسال ایمیل به 500 نفرو زده 18دلار در ماه ؟یعنی تو یک ماه هر چندبار بخوایم میتونیم ایمیل بزنیم ؟تکلیف من که ایمیل هام خیلی بیشتر از 500 تاس چی میشه :دی خیلی گرون در میاد برام

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    مرسی از دوستانی که پست دادند ...تا حدودی بحثتون مفید بود ولی زیاد به درد من نخورد

لطفا بفرمایید که الان اگر من بخوام با یه سرور مجازی ویندوز به 10 هزار نفر ایمیل بفرستم باید چیکار کنم : ) و اینکه اس ام تی پی سرور چی هست ؟(توضیح کامل بدید لطفا توضیح مختصر رو یکی از دوستان در پیغام خصوصی داد)

این سایت های که میشه باهاشون ایمیل فرستاد یکم گرون نمیگیرن ؟الان این aweber برای ارسال ایمیل به 500 نفرو زده 18دلار در ماه ؟یعنی تو یک ماه هر چندبار بخوایم میتونیم ایمیل بزنیم ؟تکلیف من که ایمیل هام خیلی بیشتر از 500 تاس چی میشه :دی خیلی گرون در میاد برام
    up

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

یعنی واقعا اینجا کسی نیست که بدونه من چجوری میتون به این چند هزار ایمیلی که دارم ایمیل بفرستم ؟از طریق وی پی اس یا وبسایت فرقی نمیکنه ... در ضمن اگر رایگان بشه ارسال کرد که چه بهتر ولی اگرم پولی هست لطفا یه سایت معرفی کنید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)