نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    1. به نظر شما نرم افزار ارسال ایمیل تحت وب بهتر هست یا ارسال با سرور مجازی ؟(خودمم دقیقا نمیدونم فرقش چیه)
    این سوالتون بی مورد هست , باید می پرسیدید استفاده از نرم افزار ارسال ایمیل شرکت های مختلف ( مثل شرکت ما ) بهتر هست یا سرور مجازی

اگر سوال به این شکل تغیر کنه پاسخ به صورت زیر هست

شما با دریافت نرم افزار تحت وب ( مثلا مال ما ) دیگر درگیر مسائل فنی و تضمینی ماجرا نمی شوید و براساس هزینه ای که می کنید خدمات دریافت می کنید , و فقط به تجارت فکر می کنید
    ولی اگر خودتون قصد داشته باشید Provider این ماجرا بشوید ( حالا با هاست , VPS یا Dedicated یا پی سی خونتون :دی ) علاوه بر مسائل تجاری ماجرا درگیر مسائل فنی نیز خواهید شد

3. من حدود 20 هزار تا ایمیل فعال دارم و میخوام این تعداد ایمیل رو بیشتر کنم چه راه هایی برای جمع کردن ایمیل های فعال وجود داره ؟
    باید یه نرم افزار بنویسید که بیفته به جون سایت ها و ایمیل جمع کنه , بحث در این رابطه بسیاره و احتمال اینکه افراد بیان الگوریتم های خیلی قوی رو همینجوری در محیط انجمن بذارن کمه , ضمن اینکه اگر می خواید بانک دقیقی داشته باشید باید برای هر سایت یک الگوریتم خوب طراحی کنید , مثلا میشه با کمی کار اصولی کل بانک ایمیل و موبایل کتاب اول رو استخراج کرد :دی

4. من میخوام بیش از 90% ایمیل ها به Inbox فرستاده بشه و اسپم نشه آیا با این وجود میتونم از هرکسی vps بگیرم ؟ یا باید از جای خاصی وی پی اس تهیه بشه ؟
    در مورد این مساله خود ایمیل هاستینگ مهم نیست , مهم روش ارسال ایمیل و مدیریت ارسال هست که باعث میشه شما Spam و Black List بشوید یا نشوید
    شما باید دقت کنید که توضیحات ارائه دهنده ی این هاستینگ کاملا علمی باشد , تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید

اگر هر ارائه دهنده ای گفت سرویس من فلان است باور نکنید و از او دلایل علمی خواهید

ضمنا 90% ایمیل هاستینگ ها با یک Sender ثابت ارسال می کنند به دلایلی , اگر هاستینگی که خواست به شما سرویس بده اینجوری بود به هیچ وجه سمتش نروید چون به کل متضرر خواهید شد

برای سوال دوم پاسخی ندارم , خودتان با توجه به تجربیاتتون که در ادامه این تاپیک کسب می کنید پاسخ رو پیدا کنید
    در انجمن هم جستجو کنید بحث های زیادی در این باب هست

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)