این مطلب رو هم بخونی ، به نظرم خوبه :
ایران وب نیوز | ایمیل مارکتینگ یا اسپم مارکتینگ؟! | تفسیر و بررسی
این مطلب رو هم بخونی ، به نظرم خوبه :
خواهش میکنم، بالاخره هرکس یه نظری داره، مثلا برای من یاد گرفتن همین تئوری ها کافی بود که نرم یک بانک ایمیل بخرم!!!! یک بار به مبلغ کمی خریدم توش همش ایمیل های info@ دانشگاه ها بود. نصفش هم دلیورد نشد.
شما چیزهای بیشتر نیاز داشتید که گفته نشده...
الان این هم که معرفی کردند:
داره همین موضوع رو میگه و تاییدی هست روی تمام این حرف هااین مطلب رو هم بخونی ، به نظرم خوبه :
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
کلا همیشه یک چیزی هست به نام فوت کوزه گری هر کسی برای خودش یک سری چیزارو نگه میداره اما همون چیزایی که حالا به صورت تئوری هم میگند میتونه خود شخص بره تست کنه ببینه درسته یا نه من خودم یک سریشو تست کردم و دیدم درست گفتند.
اما هیچ نظریه ای صد در صد نیست هر چیزی میتونه تغییر کنه در هر لحظه
دوست عزیز روش ارسال و مدیریت ایمیل روی سرور تحت تاثیر تنظیمات ip های سرور هم هست دیگه , چرا سطحی به همه چیز نگاه می کنید ؟
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
متاسفانه این صحبت شما اصلا علمی نیست و جای بحث نداره , بالاتر ذکر کردم که اگر می خواهیم به نتیجه برسیم باید به صورت علمی به چالش بکشیم و به صورت علمی هم سوال بپرسیم
متاسفانه اصلا علمی صحبت نمی کنید , دقیقا عین یک پدر که به بچه میگه جیزه دست نزن صحبت می کنید
این صحبت شما متاسفانه اصلا توجیحی نداره , این حرف شما یعنی همه بیزنس های دنیا باید یک سایت قوی با بازدید بالا داشته باشند تا بتونن ایمیل های افراد رو به صورت خبرنامه یا عضویت جمع آوری کنند و سپس برای آنها ایمیل ارسال کنند
جمع آوری بانک های ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن این ایمیل ها به افرادی که سررشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان هست و همچنین ارسال با روش های استاندارد جهانی که جلوی Spam شدن و Black شدن IP ها را بگیرد یک امر منطقی و اثبات شده است
این صحبت شما دقیقا مثل این هست که بگوییم اگه الان فلان شرکت برای فلان شهر یا صنف SMS تبلیغاتی ارسال می کند اشتباه می کند و غلط است , مدیر شرکت گچ و خاک حلبی آباد که موبایل داره باید بیاد مثلا تو سایت این نفر که می خواد تبلیغ گوسفند زنده بکنه شماره موبایلشو بزنه که یه روزی براش خبر فروش گوسفند نصف قیمت عید قربان SMS بشه
این نوشته شما نشان می ده که شما اصلا از بحث Multi IPs در بحث ارسال چیزی نمی دانید , به راحتی می توان با 10 IP تعداد 3000 ایمیل در ساعت ارسال کرد بدون اینکه به صورت اتوماتیک Spam یا Black اتفاق بیافتد , مگر اینکه تعدادی کاربر شما را دستی Spam کنند که این بحثی دیگر است
ویرایش توسط amirhkh : January 24th, 2012 در ساعت 14:50
من دقیقا علمی بحث کردم و هر کس هم این موضوع رو تایید میکنه. مثل تفسیری که در ایران وب نیوز بود. این که شما یک شرکت با این موضوع دارید دلیل بر صحیح بودن کار شما و احمقانه بودن صحبت بقیه نیست!متاسفانه این صحبت شما اصلا علمی نیست و جای بحث نداره , بالاتر ذکر کردم که اگر می خواهیم به نتیجه برسیم باید به صورت علمی به چالش بکشیم و به صورت علمی هم سوال بپرسیم
برای جمع آوری ایمیل های مخاطبان هدف اصلا نیاز به یک سایت قوی پر بازدید نیست. هرکس خدمتی یا محصولی، چه رایگان چه تجاری به مخاطبان عرضه میکنه امکان جمع آوری اطلاعات رو با یک فرم کوچیک داره. صحبتی که من داشتم در مورد نحوه ارسال این ایمیل ها بود که اصلا موضوع بحث نیست. سخت ترین روش کار جمع آوری ایمیل هاست. چرا یک نفر که برای اولین بار به سایت شما مراجعه میکنه باید ایمیل خودش رو در اختیار شما بزاره؟این صحبت شما متاسفانه اصلا توجیحی نداره , این حرف شما یعنی همه بیزنس های دنیا باید یک سایت قوی با بازدید بالا داشته باشند تا بتونن ایمیل های افراد رو به صورت خبرنامه یا عضویت جمع آوری کنند و سپس برای آنها ایمیل ارسال کنند
جمع آوری بانک ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن "اطلاعات شخصی فرد" به افرادی که سر رشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان است یک کار غیر قانونی، زشت و غیر اخلاقی در تمام جهانه...جمع آوری بانک های ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن این ایمیل ها به افرادی که سررشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان هست و همچنین ارسال با روش های استاندارد جهانی که جلوی Spam شدن و Black شدن IP ها را بگیرد یک امر منطقی و اثبات شده است
این افراد حتی ایمیلشون در اختیار شما هم قرار ندادند و طبق گفته خودتون از سایت ها و وبلاگ ها "dozdide" میشن!
دقیقا غلط و غیر قانونیه! چه توی این کشور بی در و پیکر و چه در کل جهان!این صحبت شما دقیقا مثل این هست که بگوییم اگه الان فلان شرکت برای فلان شهر یا صنف SMS تبلیغاتی ارسال می کند اشتباه می کند و غلط است
یک اپراتور تلفن همراه، به چه قیمت به خودش این حق رو داده که آدرس و شغل ما رو طبقه بندی کنه و در اختیار دیگران قرار بده؟ کی بهش این حقو داده؟ چرا من باید مجبور باشم این اس ام اس ها رو شب و روز در هر لحظه ای که مشخص نیست روی گوشی خودم دریافت کنم؟ چرا در قبال این کار غیر قانونی پول دریافت میکنه و تازه حتی یک قرونش هم در اختیار من قرار نمیده؟
شما اصلا چیزی از ایمیل مارکتینگ میدونی؟ یا چون یک شرکت ارسال ایمیل انبوه (اسپم!) داری از این موضوع دفاع میکنید؟
من شاید اطلاع از مولتی آی پی نداشته باشم، اما ایمیل مارکتینگ رو بلدم! من شاید بازاریابی اینترنتی رو بلد نباشم، اما میدونم این ایمیل ها و پیامک ها آزار دهنده است، میدونم افشای مشخصات خصوصی من که در اختیار سایت یا شرکتی قرار دادم به هر طریق ممکن غیر قانونیه!
هر کس حرف من رو تایید میکنه لطفا تشکر کنه!
ببخشید که اینطور حرف زدم و احتمالاً دعوا راه بیفته، اما شما حتی ذره ای به حقوق کاربران و مشتری اهمیت نمیدی و به دلیل فعالیت در این کار حاضری به هر روش ممکن توجیهش کنی! از طرفی از لحن صحبتتون خوشم نیومد و از به کار بردن الفاظی مثل "علمی بحث نمیکنید یا جای بحث نداره" در مورد خودم اصلا خوشم نمیاد. گفتم با نظر شما مخالفم و نظر خودم رو مطرح کردم. در صورتی که من نظر شما رو کاملا غلط و روشی آزاردهنده و غیرقانونی میدونم اما بیان نکردم.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
اگر بتوانید از این مورد یک مثال , فقط یک مثال بزنید که بدون موارد زیر در کمتر از 6 ماه 1000 ایمیل برای شخص در سیستم خبر نامه ثبت شد , بنده به کل از دنیای IT خدا حافظی خواهم کرد
1 - هزینه طراحی سایت
2 - هزینه ترافیک دار کردن سایت ( ترافیک واقعی ) در مورد خدمات مورد نظر
3 - هزینه نگهداری سایت
اگر این 3 مورد برای یک گوسفند فروش نیاز نبود بفرمایید بنده جلوی همه از شما عذر خواهی خواهم کرد
دوست عزیز متاسفانه با خواندن چند مقاله و کتاب نمی توان راه کار تجاری ارائه داد و موضوعات اینچنینی نیاز به تجربه و کار عملی دارد که فکر می کنم شما با این نوشتارتون فاقد اون هستید
خوشحالیم که بحث حریم خصوصی را هم فهمیدیم , وقتی در یک لینکی ایمیل یک نفر نوشته شده و حتی Bot گوگل هم قابلیت ذخیره کردن آن را دارد , نمی دانستیم ذخیره کردن آن تجاوز به حریم خصوصی افراد هست که شما الان ما را روشن کردید و قول می دهیم زین پس با عینک دودی قسمت اطلاعات آگهی دهنده ی یک آگهی ( مثلا در سایت ایستگاه ) را ببینیم
مشکل ما در تجارت از نوع ایرانی این هست که "هرکسی " بدون دلایل و مدارک مستند و علمی "حکم" صادر می کند
هر وقت توانستید دلایل ذکر شده توسط بنده را به صورت علمی نقض کنید اونوقت حاضرم با شما سر اصول تجارت در دنیای مجازی بحث کنم و به شما ثابت کنم که کار حرفه ای با دو تا مقاله خوندن عملی نیست , شما هنوز دلیل Spam شدن یک ایمیل را نمی دانید و اصلا از مکانیزم بررسی Spam سرویس دهنده هایی مثل Gmail خبر ندارید اونوقت بحث قانون و غیر قانونی بودن رو پیراهن عثمون می کنید که حرف خود را اثبات کنید ؟
تکبیر هم می دهید که از شما تشکر کنند ؟ مگر فوتبال هست دوست عزیز ؟
دوستان از ایشان تشکر کنید تا برنده شوند !!!
ویرایش توسط amirhkh : January 24th, 2012 در ساعت 19:15
من فقط این رو میگم و به نظر من و خیلی ها کاملا درست هست
ایمیل مارکتینگ یا ارسال اس ام اس انبوه بدون رضایت مخاطب
1- کاملا غیرقانونی است. اگر ما در ایران براش قانون نداریم ، دلیلی نداره بگیم غیرقانونی نیست
2- هدفمند نیست و در نتیجه به هدف نهایی که کسب بازدید یا افزایش فروش محصول مورد نظر کارفرما هست ، نخواهد رسید
شما وقتی به صورت تخصصی یک ایمیل مشخص رو برای یک بانک مشخص ارسال کنی 100 درصد نتیجه می گیری چون طبق تحقیقاتت اون بانک ممکن هست بنا به درصدی احتمال که از نظر تجاری قابل قبول هست به خدمات شما احتیاج داشته باشند , ولی اینکه بیای به یک میلیون ایمیل یه چیزی رو بفرستی که مطمئن نیستی اون یک میلیون نفر اون تبلیغ به دردشون می خوره از نظر منم جالب و هدفمند نیست
همچنین هیچ جای دنیا هم من ندیدم که ارسال ایمیل غیر قانونی باشه , همه جا ارسال ایمیل مجازه ولی شکایت هم میشه کرد که در ایران شکایت ها عموما پیگیری نمی شن ولی در دنیا می شن
ضمنا بحث فنی این ماجرا اصلا ربطی به بحث تجاری ماجرا نداره
شما در تجارت مجاز هستی هر جوری خواستی عمل کنی و سود و زیان ماجرا هم گردن خودت هست پس هیچ وقت به اتفاق نظر در مورد مسائل کلی نخواهیم رسید
دوست ما در پست اول بیشتر دنبال روش های فنی بودند و فکر نمی کنم تاکید بر روی مسائل تجاری که نظر شخصی ماست کمک زیادی به ایشان بکند چون در نهایت روش خود را خواهند داشت
دوست عزیز کاری که شما میگید Spam Marketing هست نه Email Marketing.
Email Marketing یک علم هست و یک سری اصول داره که تو حرف هایی که شما میزنید هیچ کدوم رعایت نمیشه.این که از لیست ایمیل ها استفاده بشه برای بقیه شرکت ها کار درستی هست کاری که در حال حاضر کاسپید هم داره انجام میده اونا دارن از لیست ایمیل مدیر سایت استفاده میکنند.
اما وقتی من ایمیل شخصی خودم را به کسی میدم یعنی اطمینان کردم و اصل اول Email Marketing ایجاد اطمینان هست.وقتی مدیر سایت برای کاسپید ایمیل ارسال میکنه برای منی هست که دنبال بخث های مشابه وب سایت هستم اگر برای من تبلیغ از لیست یک شرکت خدماتی استفاده کنم و ایمیل خودم را که مربوط میشه به مثلا فروش یک کتاب ارسال کنم در صورتی که موضوع سایت اول و موضوع ایمیل من یکی نباشه اصل اول ایمیل مارکتینگ رعایت نشده یعنی از اطمینان سوء استفاده کردم.استفاده از ایمیل هم به این معنا نیست که من به شما لیست ایمیلم را بدم خیر یعنی من برای مشتری های خودم ایمیلی ارسال کنم که شرکتی داره خدمات مشابه ما ارائه میده اگر مایل هستید استفاده کنید.
ایمیل مارکتینگ یک بحث گسترده هست و از اون چیزی که شما میگید جمع اوری ایمیل به هر روشی خیلی متفاوت هست.
الزاما نیاز به یک طراحی زیبا و سایت پربازدید هم نداره.اتفاقا صفحه ی Landing Page که شما میخواید ایمیل بگیرید باید ساده باشه که بتونه تمام توجه کاربر را به یک نقطه جمع کنه.همچنین نرخ بازده ایمیل مارتینگ به این نیست که سایت شما حتما پربازدید باشه.نرخ بازده به این هست که شما بتونی از حداقل بازدید بیشترین بازده را داشته باشید.سایت شما شاید یک میلیون بازدید کننده داشته باشه اما لیست ایمیلت هزار نفر نباشه اما یک سایت که روزانه صد بازدید داره روزانه 10 نفر بهش ایملشون رو بدن.
پاسخ شما رو در پست قبل دادم بنده هم مخالف ارسال ایمیل با موضوعی خاص برای یک قشر عمومی هستم
جمع آوری ایمیل هم از مکان های عمومی هست نه خصوصی , کسی که ایمیلش هم در یک محل عمومی نمایان هست یعنی راه ارتباطی با خود را در محیط عمومی قرار داده هست و چون من و شما می توانیم آن را ببینیم پس مشکل شرعی ندارد اگر داشت ایمیل خود را نمی نوشت در آن مکان عمومی
لطفا برای بنده که می خواهم به اطلاع عموم برسانم که برای عید قربان گوسفند را نصف قیمت می فروشم و سایت هم ندارم راه کار مارکتینگ ارائه بدید , تا ببینیم چه قدر هزینه غیر از ارسال ایمیل تبلیغاتی لازم هست
این توجه کاربران به Landing Page را بفرمایید که چگونه می تواند این شخص که حتی نمی داند اینترنت چیست جلب کند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)