صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32

موضوع: نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط درگاه های واسطه پرداخت

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

پیش فرض پاسخ : نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط درگاه های واسطه پرداخت

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    فرقی نمی کنه چه درگاهی باشه..مهم اینکه شماره تلفن در کنار درگاه پرداخت قرار بدید تا بتونید اعتماد کاربران هنگام پرداخت انلاین داشته باشید و گرنه به راحتی ها نمیاد از درگاه شما خرید کنه تا وقتی که شماره تلفن چیزی قرار ندید برای رفع مشکلات...
    این درگاه های پرداخت گفتی این روش با کاربران مشکلی ندارن ولی من سایت فراگیت عضو شدم و نماد تاپید پرداخت گرفتم فقط توش ادرس سایت و اسمم و ایمیل نشون میده به کاربران ولی خب این راحتی ها اعتماد کاربران جذب نمیشه...در کنار شماره موبایل قرار میدم ...
    نمیدونم دوستان مطالبی که استارتر نوشته رو نمیخونن یا میخونن و متوجه نمیشن آخه اصلا صحبت از اعتماد و اینجور چیزا نشده،میگن ما راه ارتباطی در سایت خودمون داریم و از طریق تیکت اگر مشکلی برای کاربر پیش بیاد پیگیری میکنیم ولی هر کاربر که به درگاه رجوع میکنه اونا به راحتی اطلاعات شخصی مارو به کاربر میدن که این درست نیست حالا تو اینجا اصلا حرفی از اعتمادسازی شد!؟

2. تعداد تشکر ها ازMajiiid به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Majiiid نمایش پست ها
    نمیدونم دوستان مطالبی که استارتر نوشته رو نمیخونن یا میخونن و متوجه نمیشن آخه اصلا صحبت از اعتماد و اینجور چیزا نشده،میگن ما راه ارتباطی در سایت خودمون داریم و از طریق تیکت اگر مشکلی برای کاربر پیش بیاد پیگیری میکنیم ولی هر کاربر که به درگاه رجوع میکنه اونا به راحتی اطلاعات شخصی مارو به کاربر میدن که این درست نیست حالا تو اینجا اصلا حرفی از اعتمادسازی شد!؟
    بهرحال قبول کنید. کاربر میره از سمتی که براش راحتتره پیگیر میشه.
    علاوه بر انتقادی که از درگاه های واسط کردم و وظیفه اونا رو گوشزد کردیم. یک تلنگر هم بخودتون بزنید. طرف شاید مشکلش حاد باشه واینمیسه ببینه شما کی تیکت جواب میدین کلا تو کشور ما همه با ترس و لرز خرید میکنن و فوری میخوان پیگیر باشند. پس راه ارتباطی مطمئنی بزارید تا به شماره های خصوصی شما دست پیدا نکنن یا اینکه شماره عمومی به درگاه واسط بدین نه تلفن شخصیتون
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

5. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

ببین این مشکل پیش بیاد کاربران در بعضی موقع از تیکت جواب نمی گیره چون مدیر دیر وقت جواب میده ... کاربران ترجیح میدن راه سریع ارتباطی داشته باشن سریع مشکل رو حل کنن مثل شماره موبایل...من مجبورت نمی کنم چنین کاری انجام بدی ولی چون اینجا ایران هست مردم به سختی همدیگر اعتماد می کنن مخصوصا توی خرید اینترنتی...
    ویرایش توسط Raymvnd : June 1st, 2016 در ساعت 00:55
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

7. تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

به نظر من بهترین کار برای شما اینه که به یه برنامه نویس بسپارید که ماژول پرداخت سیستم شما رو به صورت موقت با اون دو درگاه دیگه سازگار کنن.
    یا حداقل اگه این کار رو نمیکنید محتویات تگ FORM صفحه پرداخت رو ویرایش کنید و به اون تگ input که قیمت رو میگیره با مقدار value مبلغ رو از پیش تعیین کنید که کاربر اشتباه نکنه.
    یا بازم اگه این هم نمیشه حداقل واحد پرداخت رو همون ریال کنید تا کاربر اشتباه نکنه.

9. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    ببین این مشکل پیش بیاد کاربران در بعضی موقع از تیکت جواب نمی گیره چون مدیر دیر وقت جواب میده ... کاربران ترجیح میدن راه سریع ارتباطی داشته باشن سریع مشکل رو حل کنن مثل شماره موبایل...من مجبورت نمی کنم چنین کاری انجام بدی ولی چون اینجا ایران هست مردم به سختی همدیگر اعتماد می کنن مخصوصا توی خرید اینترنتی...
    استارتر عزیز کجایی؟
    دوستان دارن جوابشون رو خطاب به من میگن عزیزان منکه استارتر نیستم
    ولی اینم بگم تو یکی از بندهای قوانین درگاه های واسط این مورد اومده که وب مستر و فروشنده باید شماره تماس و راه ارتباطی معتبر در سایت داشته باشه تا اگر مشکلی برای کاربر پیش اومد جوابگو باشه ،اما این دلیل نمیشه درگاه به هرکی که از راه رسید اطلاعات تماس وب مسترو بده

11. تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید

عضو انجمن softlayer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,313
    تشکر شده در
    1,105 پست

پیش فرض پاسخ : نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط برخی از درگاه های پرداخت واسط

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    با سلام

بنده دو سال از دکمه پرداخت جهان پی استفاده میکردم بارها هم شده کاربر اشتباه کرده و یه 0 اضافه گذاشته یا قاطی کرده و مبلغی بیش از چیزی که تعیین کردیم واریز شده ولی هیچوقت در طی این دو سال , جهان پی نیومد شماره و مشخصات من رو پخش کنه بین کاربرانی که به این دلایل زنگ زده بودن به جهان پی و همیشه حرفه ای برخورد کرده گفته از طریق خود اون سایت پیگیر باشید . البته خودمون روزانه در چک کردن تراکنش ها متوجه اشتباه واریزها میشیم و همیشه هم در خود سایت با کاربر تماس گرفتیم و شماره کارت گرفتیم و مبلغ رو برگشت دادیم

با تجربه خوبی که از جهان پی داشتیم بعد از بسته شدن جهان پی رفتیم سراغ درگاه های دیگه و مشکلات ما از همون روز های اول با درگاه های جدید شروع شد ...

سوالم از مسئولین محترم درگاه ها اینه اگه کاربری مبلغی رو به اشتباه واریز کرد و با یک درگاه پرداخت واسط تماس گرفت ایا شما باید بگید بفرما این شماره تماس مدیر سایت اینم مشخصاتش خودت بهش زنگ بزن ؟؟ یا بگید که ما فقط درگاه پرداختیم و باید از طریق خود سایتشون پیگیر باشید ؟ اصلا درگاه پرداخت برای موقعی که یک کاربر با دکمه پرداخت مبلغی رو وارد میکنه از کجا اطمینان پیدا میکنه که اشتباهی رخ داده و به همین دلیل تصمیم میگیره مشخصات مدیر سایت رو به کاربر بده ؟ این کار نقض اشکار حریم خصوصی ما مدیران سایت ها نیست ؟

میخواستم بدونم چرا باید شماره تلفن و مشخصات شخصی بنده که در پنل گذاشتم به این دلایل که گاهی اوقات پیش میاد در اختیار کاربران سایتم قرار بگیره ؟

این هفته چندمین باریه که کاربر بهم زنگ میزنه این کار درستی نیست که اطلاعات خصوصی مدیران سایت ها رو میدید به کاربران . سایت گزینه تماس داره هر کاربری چنین مشکلی داره باید تیکت بزنه . شاید من دوس نداشته باشم شمارم بین 300 هزار نفر پخش بشه !

در مرام و معرفتم نیست از جایی که بهم سرویس میده بد گم پس اسم نمیبرم از درگاه خاصی , فقط اینو بگم که از 2 جا درگاه بصورت دکمه پرداخت دارم در کمال تعجب هر دو درگاه این کارو کردن اماتور هم نیستند و از همین دو سه درگاه خوش نامی هستند که باقی موندن
    اینطوری که بنده متوجه شدم این مشکل زیاد برای شما پیش اومده که شاکی شدید. سوال اینجاست چرا جلوی این اشتباهات رو نمیگیرید؟ (صفر کم و زیاد!)
    به شما پیشنهاد میکنم سیستم اتوماسیونتون رو بررسی کنید و تغییرات لازم رو ایجاد کنید.
    صرفا اینکه یک مورد یا دومورد اشتباه صورت بگیره بنده فکر نمیکنم درگاه واسط اطلاعات شمارو به شخص خریدار بده، شاید تعداد اشتباهات پرداختی شما زیاد هست و شاکی زیادی دارید، بنده دلیلی نمیبینم که صفری در مبلغ پرداختی کم و زیاد بشه، شاید علت ارائه اطلاعات تماس شما به خریدار ها همین هست و این مورد هم منطقی هست.
    در 90% اوقات هم کاربران مبلغ پرداختی رو در لحظه چک نمیکنند حتی مبلغ پرداختی رو هم نگاه نمیکنند، دلیل بر این نیست که شما صفر اشتباه جلوی مبلغ پرداختی (سهوی یا ...) قرار بدید.
    فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
    بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی

WWW.MAHTAONLINE.IR

13. تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

استارتر عزیز کجایی؟
    دوستان دارن جوابشون رو خطاب به من میگن عزیزان منکه استارتر نیستم
    ولی اینم بگم تو یکی از بندهای قوانین درگاه های واسط این مورد اومده که وب مستر و فروشنده باید شماره تماس و راه ارتباطی معتبر در سایت داشته باشه تا اگر مشکلی برای کاربر پیش اومد جوابگو باشه ،اما این دلیل نمیشه درگاه به هرکی که از راه رسید اطلاعات تماس وب مسترو بده
    درسته . تیکت و گزینه های تماس از راه های معتبر محسوب میشه ولی همونطور که دوستان اشاره کردن کاربر ممکنه فکر کنه با این گزینه ها جواب نمیگیره میره سراغ درگاه

به این نکته هم توجه کنید در قوانین همه این درگاه ها به حفظ حریم خصوصی صاحب حساب اشاره شده و اعلام شده اطلاعات افراد بدون درخواست مقام قضایی به کسی داده نمیشه

من به نظرات دوستان در باره آسان تر کردن راه های ارتباطی احترام میذارم و ایرادت رو قبول دارم و راه های تماس رو راحت تر میکنم ولی اینکه با تماس کاربر با درگاه شماره تماس داده بشه به کاربر راستش برام قابل پذیرش نیست و حتی مداخله درگاه در امور روزمره وبسایت ها رو کار درستی نمیدونم . درگاه در مواردی که تخلفی از سوی صاحب حساب اتفاق افتاده باشه باید پیگیر بشه نه این موارد عادی که از روی اشتباهات فردی اتفاق میفته رو به این حساسیت دنبال کنن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    به نظر من بهترین کار برای شما اینه که به یه برنامه نویس بسپارید که ماژول پرداخت سیستم شما رو به صورت موقت با اون دو درگاه دیگه سازگار کنن.
    یا حداقل اگه این کار رو نمیکنید محتویات تگ FORM صفحه پرداخت رو ویرایش کنید و به اون تگ input که قیمت رو میگیره با مقدار value مبلغ رو از پیش تعیین کنید که کاربر اشتباه نکنه.
    یا بازم اگه این هم نمیشه حداقل واحد پرداخت رو همون ریال کنید تا کاربر اشتباه نکنه.
    مرسی

من کارشناس نرم افزارم ولی میدونی که چیزی که در دانشگاه ها یاد میگیری با تخصصی که دوستان در این زمینه دارن خیلی فرق داره .

با دانش کمی که داشتم خوشبختانه بلاخره با تگ SELECT موفق شدم کد های قسمت مبلغ رو به صورت آپشن های انتخابی و آماده در بیارم که نیازی به وارد کردن دستی مبلغ نباشه . مشکل رو حل کردم الان

اما در مورد ماژول نتونستم کاری انجام بدم و فکر نکنم اون سازگار بشه و باید یک ماژول اختصاصی جدید سفارش بدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط softlayer نمایش پست ها
    اینطوری که بنده متوجه شدم این مشکل زیاد برای شما پیش اومده که شاکی شدید. سوال اینجاست چرا جلوی این اشتباهات رو نمیگیرید؟ (صفر کم و زیاد!)
    به شما پیشنهاد میکنم سیستم اتوماسیونتون رو بررسی کنید و تغییرات لازم رو ایجاد کنید.
    صرفا اینکه یک مورد یا دومورد اشتباه صورت بگیره بنده فکر نمیکنم درگاه واسط اطلاعات شمارو به شخص خریدار بده، شاید تعداد اشتباهات پرداختی شما زیاد هست و شاکی زیادی دارید، بنده دلیلی نمیبینم که صفری در مبلغ پرداختی کم و زیاد بشه، شاید علت ارائه اطلاعات تماس شما به خریدار ها همین هست و این مورد هم منطقی هست.
    در 90% اوقات هم کاربران مبلغ پرداختی رو در لحظه چک نمیکنند حتی مبلغ پرداختی رو هم نگاه نمیکنند، دلیل بر این نیست که شما صفر اشتباه جلوی مبلغ پرداختی (سهوی یا ...) قرار بدید.
    دوست گرامی این دو درگاهی که ازشون دکمه پرداخت دارم سیستمشون به تومان هست . ما 0 اضافه نذاشتیم . نوشتیم در کادر زیر مبلغ خرید خود را به تومان وارد کنید . بعضی کاربران پیش میاد که به تومان بودنش دقت نمیکنه مثلا 10 هزار تومان رو به شکل 100.000 مینویسه فکر میکنه ریاله . حالا از روی عادت یا بی دقتی یا ...

در ضمن ما دو سه هفتس اومدیم روی این درگاه ها دیگه اشتباهات فردی انقدری نیست که درگاه به حدی زیر فشار باشه که بیاد این کارو بکنه ! و روزی مگه چند نفر پرداخت دارن و از این تعداد شاید در هفته یه اشتباه هم پیش بیاد که اونم همیشه خودمون تا دیدیم برگشتش دادیم حتی بوده کاربر خودش خبر هم نداشته و خودمون اطلاع دادیم که مبلغ رو اضافه واریز کردی .

البته همونطور که در پست قبل اشاره کردم این مشکل رو حل کردم و بصورت اپشن انتخابی دراوردم و دیگه شاهد این موارد نخواهیم بود .

بحث ما سر نقض حریم خصوصی هست . سوال اینه ایا درگاه واسط حق اینو داره با تماس کاربر شماره ادمین سایت رو بهش بده یا خیر ؟
    ویرایش توسط OMIDTU5 : June 1st, 2016 در ساعت 01:59 دلیل: رفع اشتباه تایپی

15. تعداد تشکر ها از OMIDTU5 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

سلام.
    اینجا دوتا گزینه مطرحه:
    1- اصل فعالیت درگاه های واسط.
    2- وضعیت فعالیت مدیر کسب و کار

مورد اول:
    متاسفانه در حال حاظر ، درگاه های واسط در بیش از 95% مواقع به این دلیل استفاده میشن که مدیر کسب و کار نماد نداره (نمیتونه بگیره/ترجیح میده نگیره و یا هر دلیل دیگه ای)
    در صورتی که همونطور که کاربر عزیز viasky هم اشاره کردن ، یکی از اصلی ترین وظایف درگاه های واسط ، تضمین خرید هست و نه دور زدن عمو نماد!!!!
    یادمه حدود 4-5 سال پیش که زرین پال تازه راه اندازی شده بود ، من درگاه داشتم ، یه نفر مشکل پیدا کرد با پرداختی که در سایت ما زده بود ، به زرین پال اطلاع داده بود.
    زرین پال هم سیستمی داشت برای اتصال هر 2 طرف به موضوع. یک تیکت ایجاد میشد که 3 نفر به این تیکت دسترسی داشتند. فروشنده ، خریدار و زرین پال. موضوع بررسی میشد و همچنین وجه مورد صحبت هم بلاک میشد تو حساب تا وقتی که تیکت به نتیجه برسه!
    الآن نمیدونم دارن یا نه این سیستم رو ولی واقعا ایده جالب و نابی بود که با چشم خودم بیش از 4 سال پیش اینو در زرین پال دیدم (حدودا 2-3 ماه با زرین پال کار کردم همون 4-5 سال پیش و پس از اون هم هیچ اطلاعاتی از سرویس هاشون ندارم.)

2- این مورد که میخوام توضیح بدم ، عمدتا میشه گفت پاک کردن صورت مسئله هست ولی خوب راه حله به هر حال...
    مدیر یک کسب و کار ، چرا نباید اطلاعات تماسش در اختیار کاربر باشه؟ اما این اطلاعات تماس باید اطلاعات کاری باشن نه آدرس منزل و شماره تلفن شخصی فرد!!! در نتیجه شما وقتی میخواین یک کاری رو شروع کنید ، سعی کنید کلیه راه های ارتباطیتون ، راه های کاری باشن نه شخصی! عذر میخوام ولی استفاده از شماره تلفن همراه شخصی شما در درگاه واسط هم کار درستی نبوده...

اما در پایان من به شدت مخالف این امر هستم که درگاه بخواد هر اطلاعاتی رو در اختیار کاربر سایت بذاره.
    من فرمی رو برای عضویت در درگاه پر میکنم و اطلاعاتی داخل اون وارد میکنم که این اطلاعات ، کاملا شخصی و محرمانه بین من و درگاه هست! اگر قراره چیزی به اشتراک گذاشته بشه ، مثل نماد اعتماد ، به صورت واضح باید به مدیر سایت ، هنگام ثبت نام ، بگه که "این اطلاعات" در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. در غیر این صورت مصداق بارز نقض حریم خصوصی هست!
    و در پایان این مورد رو خدمت شما استارتر اپیک عرض کنم که شما مراجعه کنید به قوانین درگاه واسطی که ازش سرویس گرفتید ، یک بند طویل و تا حدودی نامفهوم دارن که مضمونش اینه: کسی از شما به ما شکایت کرد ، ما هر اطلاعاتی که داریم رو که میدیم هیچی ، سرچ میکنیم تو اینترنت چیزی پیدا کنیم هم میدیم!!! که خدایی نکرده خودمون نخوایم کاری بکنیم!!! و در نتیجه اینجاست که اون فرم اطلاعاتی که پر کردید ، طبق قانون ، حریم شخصی حساب نمیشه و شما دستتون به جایی بند نیست :-)

در کل ، اگر کارتون قانونیه ، پیشنهاد من گرفتن نماد و درگاه مستقیم هست. فعلا با شرایط فعلی درگاه های واسط مسیر مشخصی ندارن! چون نه قانون مشخصی براشون هست هنوز و نه ناظر مشخصی! تا وقتی که ساماندهی بشن (منظورم از ساماندهی چوب زور نیستا!!! صنف و این چیزا رو کاری ندارم ، ساماندهی کاری و اخلاقی) . و همینطور بنده فوق العاده حامی درگاه های واسط و فعالیتشون بوده ، هستم و خواهم بود. منتها به عنوان یک واسط تمام عیار همانند PayPal.

17. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

عضو انجمن softlayer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,313
    تشکر شده در
    1,105 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها

دوست گرامی این دو درگاهی که ازشون دکمه پرداخت دارم سیستمشون به تومان هست . ما 0 اضافه نذاشتیم . نوشتیم در کادر زیر مبلغ خرید خود را به تومان وارد کنید . بعضی کاربران پیش میاد که به تومان بودنش دقت نمیکنه مثلا 10 هزار تومان رو به شکل 100.000 مینویسه فکر میکنه ریاله . حالا از روی عادت یا بی دقتی یا ...

در ضمن ما دو سه هفتس اومدیم روی این درگاه ها دیگه اشتباهات فردی انقدری نیست که درگاه به حدی زیر فشار باشه که بیاد این کارو بکنه ! و روزی مگه چند نفر پرداخت دارن و از این تعداد شاید در هفته یه اشتباه هم پیش بیاد که اونم همیشه خودمون تا دیدیم برگشتش دادیم حتی بوده کاربر خودش خبر هم نداشته و خودمون اطلاع دادیم که مبلغ رو اضافه واریز کردی .

البته همونطور که در پست قبل اشاره کردم این مشکل رو حل کردم و بصورت اپشن انتخابی دراوردم و دیگه شاهد این موارد نخواهیم بود .

بحث ما سر نقض حریم خصوصی هست . سوال اینه ایا درگاه واسط حق اینو داره با تماس کاربر شماره ادمین سایت رو بهش بده یا خیر ؟
    پاسخ سوال شما بسیار سادست.
    در فضای تجارت الکترونیک قوانین و مقرارت وبسایت های ارائه دهنده سرویس توسط همین وبسایت ها نگاشته میشه و شما به عنوان کاربر با عضویت در چنین وبسایت هایی این قوانین رو پذیرفتید.
    ابتدا به صفحه قوانین و مقررات سرویس دهنده مراجعه کنید، اگر متنی رو مشاهده کردید که بر حفظ امنیت اطلاعات شما دلالت داشت، به سادگی حق شکایت خواهید داشت.
    اما ابتدا باید ببینید خودتون در این مشکل دخالتی داشتید یا خیر.
    فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
    بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی

WWW.MAHTAONLINE.IR

19. تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    12 پست

وقتی سایتی تماس با ما داره و از طریق خودشون میتونن پیگیری کنن، واقعا دلیلی نداره اطلاعات مدیر سایت رو بدن!! تنها زمانی باید این کار انجام بشه
    که مثلا فتا بیاد اطلاعات رو بخواد، اون موقع مجبورن اطلاعات رو بدن، وگرنه برای شکایت کاربران یا مشکلات این چنینی، خود سایت تماس با ما داره کاربرا هم باید از اون قسمت اقدام کنن.مگر اینکه اصلا جواب داده نشه، در مرحله ی بعد خود درگاه واسط باید اقدام کنه با مدیر سایت تماس بگیره اگر به اون ها هم جواب ندادن بعد اطلاعات رو بدن یا روال عادی رو طی کنن. اینکه هرکسی زنگ بزنه اونا هم سریع اطلاعات رو بدن درست نیست، ممکنه 1001 سوء استفاده از اطلاعات مدیر بشه این وسط! یا مشکلاتی براش پیش بیارن، مخصوصا از طرف رقبا یا حتی دیده شده یه سری افراد بیکار!

اگر میتونین داخل فرم یه سری مطلب اضافه کنین، "در صورت مشکل با این ایمیل تماس بگیرین و از تماس با شرکت واسط خودداری کنید" از اینجور مسائل، و با درگاه واسط فعلیتونم صحبت کنید، بگین کاربرارو ارجاع بدن به پشتیبانی سایت.

خدا کنه جهان پی به زودی برگرده و دوباره شاهد خدمات حرفه ای و بسیار عالیشون باشیم، واقعا از هر لحاظ بهترین بودند و هستند و ایشالله خواهند بود.
    ویرایش توسط vahidmoby : June 1st, 2016 در ساعت 13:43

21. تعداد تشکر ها ازvahidmoby به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)