صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: دلایل منطقی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

پیش فرض پاسخ : دلایل منطقی

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام
    احسنت افرین
    جا داشت فقط دکمه ی تشکر فقط نزنم براتون
    و اینجا هم ازتون تشکر کنم
    این دقیقا راهی هست که تیم ما در پیش گرفته و واقعا اعصاب راحتری هم داریم
    امیدوارم بقیه هم به این واقعیت برسن بهتر هم هست به خاطر سلامتیشون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
    بارها از این تاپیک ها زده شده و اخرش هم پاک شده.
    هاستینگ کشور به همین صورت هست و چه بخوایم چه نخوایم از این دست افراد بودند و هستند!
    اگر ببنید اکثر این افراد بعد از چند ماه فعالیت کار رو رها کردند و رفتند و بنده ندیدم که فروشنده ای قدیمی و با سابقه جزء این افراد باشند!
    همچنین فقط ایران اینطور نیست و بنده گاها دیدم وبسایت هایی انگلیسی زبان که مثلا رم 6 گیگ با قیمت 10$ فروخته میشه!
    با سلام
    برای خیلی جالبه
    من تو تک سایت های دوستان رفتم و قیمت ها رو دیدم چقدر نظرات جالبی اینجا دادن
    به ترتیب
    نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
    بارها از این تاپیک ها زده شده و اخرش هم پاک شده.
    هاستینگ کشور به همین صورت هست و چه بخوایم چه نخوایم از این دست افراد بودند و هستند!
    اگر ببنید اکثر این افراد بعد از چند ماه فعالیت کار رو رها کردند و رفتند و بنده ندیدم که فروشنده ای قدیمی و با سابقه جزء این افراد باشند!
    همچنین فقط ایران اینطور نیست و بنده گاها دیدم وبسایت هایی انگلیسی زبان که مثلا رم 6 گیگ با قیمت 10$ فروخته میشه!
    http://cloudha.ir/members/cart.php?gid=19
    200M10,000 تومان سالانه 3G 45000 سالانه
    دوستمون نوین VPS
    http://novinvps.com/
    4 گیگ رم 80 تومن و البته :
    50% تخفیف دایمی مشه همون 40000 تومن
    دیگران هم دیگه جا نیست بنویسم :|

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
    سلام.

دقیقا درسته دوستان. منم همیشه این قیمت های عجیب غریب واسم سوال بوده و از خیلی دوستان همین انجمن سوال کردم و دلیل منطقی نداشتند برای کارشون که مثلا هاست اشتراکی ماهیانه 1,900 تومان یا مثلا 2,500 تومان میدن!
    دوستمون novinvps هم درست گفتند کسانی که این سرویس ها رو میخرند بعد یکی دو ماه سایت را انتقال می دهند و میروند سمت سرویس دهنده های با سابقه و آن زمان حاضر می شوند هزینه بالاتر و واقعی یک پلن هاست را بپردازند تا خیالشون راحت باشه.

مثلا قیمت 200 مگابایت هاست حداقل زیر 50 تا 60 تومن نباید باشه!! طرف اومده زده 12 هزار تومان یک سال!
    http://www.iranweb.co/host/iran.html
    این هم شما خودتون میگین زیر 50 60 اشتباهه خودتون میدین 40 :|
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    با سلام
    برای خیلی جالبه

سلام.
    ما سایت رو واگذار کردیم و بنده خدایی که سایت را از ما خریده قیمت ها رو همین دیشب مقداری آورده پایین!
    وگرنه تا دست خودم بود قیمت ها به صورت زیر بودند:

200Mb -------> 65,000
    500Mb ------> 110,000
    1GB -------> 160,000
    و ...

خوبی قیمت های بالا علاوه بر مواردی که دوستان گفتند این است که مشتری حرفه ای و با تجربه خرید میکنه و اینجور مشتریا هم زیاد کاری با پشتیبانی هاست ندارند و خودشون تجربه کافی دارند برای رفع مشکلات عمومی و مگر موارد خاص که نیاز به دسترسی بالاتر داشته باشند تیکت میدهند.
    ما با بیش از 70 مشتری در هفته شاید یک تیکت داشتیم!

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    با سلام
    برای خیلی جالبه
    به ترتیب

http://cloudha.ir/members/cart.php?gid=19
    200M10,000 تومان سالانه 3G 45000 سالانه
    دوستمون نوین VPS
    http://novinvps.com/
    4 گیگ رم 80 تومن و البته :
    50% تخفیف دایمی مشه همون 40000 تومن
    دیگران هم دیگه جا نیست بنویسم :|

- - - Updated - - -

سلام
    قیمت ها تمام شده هستند ما ۵۰٪ تخفیف دائمی نداریم اشتباه دیدید.

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

صنف ندارید آقاجان.هاست یک گیگ رو یکی میده ماهی 50 تومن یکی میده ماهی 5 تومن!!
    یعنی چی این؟؟اگر صنف داشتید،همه قیمتا برابر بود و رقابت میشد بصورت بازاریابی،رقابت سالم.....
    اینطور هم نمیشد هرکی از در اومد تو یه هاستینگ برنه!
    ما برنامه نویسا هم صنف نداریم اما نیاز به داشتنش هم نیست چون چیز از قبل تعیین شده و مشخص نیست
    اما کار مارو هم خیلیا خراب دارند میکنند
    ما تو دانشگاه استاد داشتیم ریاضیات عالی،هندسه مسطحه،هذلولی،دیفرانسیل انتگرال،ریاضیات مهندسی و مجموعه هارو کرد تو مخ ما گفت برنامه نویسی فلسفه محضه
    الان طرف میره یوتیوب 4 تا ویدئو دانلود میکنه میبینه میشه برنامه نویس
    مثل برخی از دانشمندان به یک ایده نه در آزمایشگاه بلکه در حمام دست پیدا کردن ، بعد گفتن یافتم یافتم !در عصر حاضر هم فراوان بودن
    بعد هم امدند گند زدن به این حوزه!

عضو انجمن alicpk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    85 پست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران گرامی
    بنده از سال 83 وارد فضای اینترنت شدم که شاید خیلی ها سرعتهای دیال اپ و اذیت کردناشو یادشون باشه . تا اونجایی که یادمه اون موقع چند تا شرکت گردن کلفت در ایران هاست و دامین میفروختن و تعداد این شرکتها شاید به ده تا هم نمیرسید البته ناگفته نماند که نمایندگانی بودند که از این شرکتها سرویس داشتند و خودشون به صورت مستقیم سرور نداشتند .
    با گسترش اینترنت و امدن سرویسهای اینترنتهای پرسرعت (اوایل ای دی اس ال 64 گرفته بودم کلی حال میکردم خخخ) کاربرای اینترنت هم زیاد شدند . که این زیاد شدن باعث افزایش سایتها و وبلاگها و در کنارش افزایش شرکتهای ارائه کننده میزبانی وب شد .
    اما در این تغییر و تحولات خیلی از افراد با ارائه سرویسهای (با کیفیت یا بی کیفیت) ارزان سعی کردند مشتریانی جذب کنند(نمونش میهن وب هاست) اما هیچکدوم از غولهای میزبانی وب قیمتهاشون را پایین نیاوردن حتی افزایش هم دادند چون میدونستن مشتری در نهایت به کیفیت فکر میکنه . پشتیبانی که شما در شرکتهای بزرگ میبینید شاید ثمره کار گروهی بیش از 50 اپراتور هستش که مسلما این اپراتورها خرج دارن و حقوق میخوان . حالا اون دسته از دوستانی که با قیمت پایین دارن میزبانی میکنن نهایتا میتونن در روز به 50 تا تیکت و مشتری پاسخ بدن و در نهایت با این قیمت خودشونم شبا باید گرسنه بخوابن
    خیلی ها با خرید یک سرور که گاهی اوقات زیر 150 هزار تومنه میان و شروع به دادن افر میکنن . بعضی وقتا که قیمت این دوستان رو محاسبه میکنم میبینم یک گیگ رم را باید به 2 تا 5 نفر بفروشه تا هزینه هاش برابر بشن . عذر میخوام ولی واقعا ابله تر از این دوستان مشتریانی هستن که ازشون سرویس میگیرن چون پولشون عملا میریزن تو چاه
    من با اینکه کارم فروش قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی است و هاستینگ را به عنوان یک علاقه شخصی راه انداختم ولی هرگز قیمتهایی ندادم که نتونم جوابگو باشم . نمیدونم کسی از همکارا قیمتهایی که دادم را دیده یا نه ولی من معمولا سعی میکنم جاهایی که مشتری به دنبال قیمته بهش میگم من گرون فروشم و همکارانی هستن که ارزانتر از من قیمت میدن و معمولا بعد از پست من قیمتهایی که میدن هم رنج قیمت من یا بالاتر از منه و مشتری سریعا به قیمتهای پایین واکنش نشون میده . یکی از موارد 4 روز گذشته بود که در انجمنی دیگر برای نمایندگی هاست افر داده بودم که خیلی خیلی پایین داده بودم و حتی چند بارم تا حذف کردن پستم رفتم ولی گفتم بیخیال و مشتری اومد و ازم سوال کرد که دلیل ارزونی چیه و منم خیلی راحت گفتم من فقط برای شما این قیمت دادم و حتی تست 48 ساعته بهتون میدم و ضمانت بازگشت وجه هم بهتون میدم . مشتری خیلی با بحث پشتیبانی مشکل داشت و میگفت من از همکاراتون نمایندگی گرفتم و اینقدر اذیتم کردن که نمیتونم به راحتی اعتماد کنم و منم بهش اطمینان دادم که همیشه جوابگو هستم و خلاصه فرداش و چند بار تماس گرفت و تیکت ارسال کرد تا ببینه پشتیبانی چطوره و روز بعدش هم همینطور و منم بهشون کنترل پنل دادم بدون اینکه ازش پولی بگیرم و بعد 48 ساعت تیکت خرید را ارسال کردند و درخواست فاکتور جهت پرداخت هزینه دادند و در نهایت خرید کردند .
    همه این حرفها رو زدم که بدونید مشتری براش اول پاسخگویی مهمه و دوم کیفیت و اگه کسی تو هر کدوم لنگ بزنه مشتری میپره و بهتره اصلا روی قیمتها فکر نکنید حتی اگه کسی 1 گیگ هاست را یک ملیون هم بده و کیفیت و پاسخگوییش عالی باشه بازم ازش میخرن
    همکارایی که قراره به جمع میزبانی وب ایران اضافه بشن خواهشا این نصیحت برادر کوچکتر خودتون را یادتون باشه که فروش ساده است ولی نگه داشتن مشتری مکافاته پس دلتون به فروش زیاد خوش نکنید وقتی نمیتونید 1 ماه یک مشتری را نگه دارید
    ویرایش توسط alicpk : February 20th, 2016 در ساعت 00:24
    ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

نظرات دوستان رو تا اینجا خوندم. خیلی عالیه که همچین تاپیک هایی زده بشه.
    بنظر بنده پشتیبانی حتی مناسب هم با قیمت پایین اصلا جور در نمیاد. مثلا سرور مجازی رم ۱ گیگ معمولا حداقل برای خود فروشنده ۱۰،۰۰۰ تومان یا در همین حدود، در میاد. خب حالا آفر زدن با قیمت مثلا ۱۵،۰۰۰ تومن و حاجی ارزونی زدن بنظرم کار جالبی نیست. شما با ۵ هزارتومن سود نمیتونید اینقدر رغبت داشته باشید که به تیکت های مشتری با حوصله جواب بدید. چون نه شما مشتری رو میبینید نه ایشون شمارو، پس تنها چیزی که باعث ایجاد انگیزه میشه پرداخت هاست نه چیز دیگه.
    مورد بعدی که اعتقاد نداشتن بیشتر هاستینگ ها به مدیر مالی، بازار یاب و... هست! به همین دلیله که سعی دارند با قیمت پایین مشتری جذب کنند.
    تجربه چند ساله‌ی بنده این عبارت رو بیان میکنه : قیمت پایین = (احتمالا) مشتری بیشتر = تیکت و فشار کاری بیشتر = فشار بیشتر روی سرور به جهت تامین هزینه ها = بی رغبت شدن ساپورتر ها = مشکلات متعدد = خرابی هارد و.. = درگیری های بین مشتری و میزبان!

قیمت پایین برای یه مدت مشخص (تخفیف) میتونه مناسب باشه ولی همونطور که یک دفعه مشتریان زیادی به سبب قیمت پایین شما، ازتون سرویس گرفتند، به همون سرعت هم ماه بعد که قیمت ۲ برابر شد، تمدید نخواهند کرد و سراغ همکار دیگر میروند.

بدرود.
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

7. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

دوستان افرادی که اینقدر ارزون می فروشند خب چطور هزینه های سرور را پرداخت می کنند؟
    وقتی یه سرور اختصاصی ایران با کیفیت خوب، ssd و سخت افزار مناسب + لایسنس های سی پنل و .. + هزینه دفتر کار + حقوق کارمند پشتیبانی = حداقل ماهیانه 2 میلیون تومان هزینه دارد
    چطور بعضی از افراد با هاست مثلا ماهی 3,000 تومانی یا سالی 20,000 تومانی این هزینه ها رو پرداخت می کنند؟

کاش اوضاع درست شود..

عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

عقیده من هم اینه که قیمت پایین تاثیر زیادی روی بازار کلی نداره .
    یه عده دوست دارن ارزون فروشی کنن ، یه عده هم مخالف ارزون فروشی هستن ، همه هم مشتری های خودشون رو دارن .
    نگه داشتن مشتری فقط با حفظ کیفیت ممکن میشه

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

ب نظر من حالا ک ما صنف درست و حسابی نداریم ، بیاید با هم همکاری کنیم و متحد شیم ، یک قیمت پایه برای سرویس ها در نظر بگیریم ، اگر ما با هم باشیم ، افراد کوته فکر دیگه جرات نمیکنن وارد این صنف بشن و ب مرور زمان هم نابود میشن !

از طرف دیگه ، اینطوری مشتری هم میفهمه ک همیشه قیمت پایین ملاک درستی نیست !
    ...Zzzz...

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)