نوشته اصلی توسط
navid2zp
من با خوندن قسمت بولد واقعا متاسف شدم ...
میتونم بپرسم همه دنیا منظورتون کجاست دوست عزیز؟
همه جای دنیا قیمت های طوری توسط شرکت ها تایین میشه که مشتری قادر به خرید اون باشه و در کنار این مسئله سودی هم برای شرکت داشته باشه.
عملا در کل دنیا به جز ایران قیمت توسط مشتری تایین میشه دوست عزیز نه شرکت
شرکت ها تنها حداقل هزینه رو مشخص می کنند.
محصولات دیجیتال به عنوان مثال در هر کشور قیمت مخصوص خودش رو داره
به عنوان مثال استیم رو مثال میزنم که یکی از بزرگترین فروشگاه ها در این زمینه هست :
در شبکه استیم که بازی، نرم افزار، فیلم و ... به فروش میره قیمت با توجه به کشوری که شما هستید متفاوت هست.
به عنوان مثال قیمت یک محصول برای خریداران امریکایی حدود 10 دلار در میاد ولی همین محصول برای کشور هایی مثل روسیه تنها 5 دلار هست.
شما به عنوان یک فعال در این زمینه باید بدونید که شما باید خودتون رو با شرایط وقف بدید نه خریدار.
هیچ خریداری با خرید نکردن از شما زندگیش متوقف نمیشه ولی زندگی شما در این شرایط ممکن هست متوقف بشه.
در خود بحث هاستینگ اگر در نظر بگیرید شرکت های بزرگ بسیاری هستند که برای کاهش هزینه ها امکانات، دسترسی ها و طرح هایی رو پیاده کردن که به وسیله اون تونستن هزینه پایینتری رو ارائه بدن.
متاسفانه در ایران شرکت ها بسیار از دنیا عقب تر هستند
بنده به ندرت دیدم شرکتی در ایران دست به نو آوری زده باشه تا بتونه هزینه های خودش رو کم کنه
دقیقا انتظار بسیاری از شرکت های ایرانی این هست که یک سرویس دهنده سنتی باشند و کاربر هم بیاد التماسشون کنه.
بنده به خاطر دارم درباره مسئله تست سرور خیلی از دوستان اعتراض کردند که چرا تست میدید و ... ولی بنده همیشه تاسف می خوردم که چرا این دوستان با این ادعاشون متوجه این قضیه نیستند که این مسئله یک شرایطی هست که میتونه فرصتی رو در اختیارشون قرار بده تا پیشی بگیرند از سایرین.
و بسیار خوشحال شدم که روبیناسرور که بسیاری از دوستانی که اعتراض داشتند به موضوع تست اومد با راهکاری مناسب امکان ارائه تست رو فراهم کرد.
بسیاری از دوستان انتظار دارند پیشرفتی نداشته باشند ولی مشتری داشته باشند که خوب از نظر بنده خنده دار هست
به نظر بنده هیچ مشکلی نیست که دوستانی باشن که قیمت های غیر قابل باور بدن. چون به نظر بنده باعث میشه شرکت هایی که قدرت کافی ندارن بلافاصله کنار برند.
شرکت هایی که نمیوتونن در شرایط سخت اقتصادی فعالیت کنن و با وجود چند سرویس دهنده کم قیمت جایگاه و درامد خودشون رو از دست میدن اصلا نباید جایی در این بازار داشته باشند هرچقدر که توانایی های فنی بالایی داشته باشن.
حتی به نظر بنده وجود افرادی که سرویس رایگان یا به قول معروف صلواتی هم ارائه بدند هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه چه بسیا باعث میشه بسیاری از کاربران که از نظر توانایی مالی در حد بالایی نیستند فرصتی داشته باشن و در آینده به یکی از بزرگان وب تبدیل شدند و سرمایه های آنچنانی رو وارد این زمینه کردند.
بنده بارها گفتم دوستانی که از ارزون فروش ها ضربه می خورن باید به فکر پیدا کردن ایراد کار خودشون باشند نه این که سایرین رو مقصر عدم موفقیت خودشون جلوه بدن.
به نظر بنده باید بسیار خوشحال بود به خاطر وجود ارزون فروش ها و حتی افرادی که قیمت های غیر منطقی و غیر قابل باور میدن چون شرایطی رو ایجاد می کنن باعث میشه شرکت های معتبر و قدرتمند بالاتر از بقیه قرار بگیرند و بولد تر باشند و همینطور کاربران هم در دسته بندی های مختلفی قرار بگیرند که بشه متناسب با اون ها سرویس های متنوع تری ایجاد کرد و در نتیجه سود بیشتری ایجاد بشه و همچنین این بازار بیشتر از گذشته فعال بشه