IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
من که سالهاست بازنشست شدم و دیگه دوست ندارم برگردم به این صنعت
ولی اگه بخوام کار کنم (تو ایران)
میرم سراغ آموزش نیرو
اول دوست و آشنا و فامیل، بعدش از قشر بدبخت دانشجو استفاده میکنم!
اگه نتونستم کسی رو پیدا کنم از این دو مورد، سرچ میکنم بین افراد جویای علم و با سواد و غیر گشاد!
آخر سر استخدامی میزنم با شرایط نسبتاً سخت گیرانه و حقوق و مزایای خوب ...
یکی از شرکتای موفق هاستینگ حدود 8 تا کارمند داره. همش هم دوست و فامیلشن.
خونوادگی جمع شدن دور هم و ... خیلیم عالی کار میکنن. بدون مشکل، بدون ترس از دست رفتن اطلاعات شرکت، بدون دعوا و و و ...
یه شرکت هاستینگی هست تا استخدام میشی، 15 میلیون تومان ازت سفته میگیره، بدون ذکر این سفته تو قرارداد ...
که اگه یه روزی دست از پا خطا کنی، بذاره اجرا
حدود 35 کارمند داره تو بخشای مختلفش، از تک تکشون هم این سفته رو گرفته
و و و
- - - Updated - - -
چشمممم آغا مدیر
چه سریع گزارش دادن، دمشون گرمممم
اینکه بعضی دوستان میگن مردم شهر شناختی با هاستینگ ندارند حرف درستی نیست، بنده خودم چندین شرکت هاستینگ داخل اصفهان میشناسم که چندین کارمند دارند و موفق هستتد مثل padideit یا esfahanhost
از نظر بنده مشکل شما در دو جاست :
1- شرکتتون در واقع مرکز شهر نیست، یک محله بومی هست که رفت و آمد آنچنانی ندارد، به نظر بنده به وسط شهر مثل خیابان هشت بهشت خیابان احمدآباد نقل مکان کنید
2- شرکت شما تازه تاسیس هست، سعی کنید هزینه ای که میخواید صرف کارمند کنید صرف تبلیغات گسترده کنید که بازدهی بیشتری داشته باشد
درود به دلیل کم بودن نیروی کار متخصص شرکت های مختلف در عرصه های مختلف اقدام به پذیرش نیرو ساده با عنوان کاراموز میکنند که نه بیمه نیاز داره نه حقوق بالا
در شغل ما زیاد این مسئله دیده میشه که معمولا یک ماه با حقوق 400 تا 700 هزار تومن نیرو جمع میکنند و آموزش های لازم رو میدن
بعد از یک ماه بین مثلا 10 نیرو جذب شده 3 نفر رو نگه میدارند و حقوقشون رو افزایش میدن
این حرکت رو بکنید اگر فضا و وقت داشته باشید صد در صد جوابگو خواهد بود
شما بیشتر باید به دنبال دانشجو های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مهندسی کامپیوتر باشید
دانشجو های کارشناسی با حقوق 700 تومن هم دیدم که کار میکنند و خیلیم راضیند
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
بله ولی بد هم نیست اگر به عنوان یک مشتری شرکت به این رویه نگاه کنیم،یهو همه چیز بره زیر دست یک کار آموز نابلد، شما باشی راضی میشی؟
همونطور که قبلا گفتم پیشنهاد شما برای موقعی خوبه که همه چیز طبق روال عادی باشه و شرکت برای تامین نیروی مورد نیازش مثلا در سال آینده اقدام به چنین کاری بکنه
- - - Updated - - -
بنده به شما حقوق یک ماه کارمند مذکور رو بدم، شما میتونید در عرض یک ماه به مرحله ای برسونیدش که برای ارتباط با مشتری بصورت مستقیم آماده باشه؟
سال پیش دفتر کار راه اندازی کردیم و یک آقا برای روابط عمومی استخدام شد ، ایشون کلا از برنامه نویسی و طراحی 1% هم اطلاعی نداشتند ، چند روزی فقط میومدند باهاشون در رابطه با اصطلاح ها و نحوه ی برخورد با ارباب رجوع صحبت می کردیم ، ایشون در سود دهی بسیار کمک کردند اما متاسفانه 2 کارمند دیگر که کار بلد هم بودند و مستقیم استخدام شدند به شدت به ما ضرر وارد کردند،در آخر هم مجبور به پرداخت جریمه به مشتری شدیم! این وسط بستگی به خود فرد هم داره که واقعا دنبال کار اومده یا فقط گوشه ای از وقتش پر بشه ! شما هم گویا اصفهانی هستید مثل بندهبیشتر وقتتون رو روی نیروی کار بالای 20 سال و دارای کارت پایان خدمت یا حداقل اگر پایان خدمت هم ندارن ، در حال تحصیل نباشن.اگر کمکی بر میاد در خدمتم انشاالله از شنبه اصفهانم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)