نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 2 از 68 نخستنخست 1234561252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    مدرارک چی فرستادین؟ به فارسی بودن مدارک اشکال نگرفتن؟ چطوری حلش کردین؟

از پشتیبانی چه جوابی گرفتین؟ دردشون چیه؟

من پاسپورت و صورتحساب بانک فرستادم که هر دو انگلیسی بودن و تو صورتحساب آدرس هم اومده بود. ۲-۳ تا سوال راجع به پروژه ها پرسیدن ازم و پرسیدن که چرا آی پی ایران استفاده نمی کنی! (اون موقع فریلنسر فی.لتر بود) در کل به مشکل خاصی برنخوردم ۲-۳ روزه حسابم به حالت عادی برگشت.

جواب پشتیبانی همون بود که براتون فرستادم دیگه! این سری با صراحت گفتن به ایرانیا پول نمی دیم! ۲ دفعه قبل که من به مشکل خوردم جوابشون این ۲ تا بود:

Hi there,

Thank you for contacting the Support Team.

The banking infrastructure within your country is currently being built. Due to this, we cannot send your requested withdrawal amount as of this moment. You will be updated once electronic withdrawal is available within your country.

Rest assured that the funds in your account is secure.

Do not hesitate to contact us back if you have other concerns.

Hi Mohammad,

Thank you for contacting Freelancer.com Support.

We apologize for any inconvenience this may have caused you. At this time, you will not be able to do any financial transactions due to the restriction. This issue has already been forwarded to the proper department and we are working on resolving it. We will inform you once we receive a response from the proper department about this issue.

For more information on the restriction, please refer to this link:

http://press.freelancer.com.s3.amazo...ed-in-Iran.pdf

Should you have other concerns, please feel free to contact us.

این دومی که به یه پی دی اف لینک داده برای دفعه اول هست که من نتوستم پول بگیرم. یه هفته بعد از اون موقع دیگه فریلنسر فی.لتر نبود و دریافت پول هم درست شده بود. توی اولی که برای دفعه دوم هست گفته که داریم یه کارایی می کنیم! ولی این دفعه رسما گفتا دیگه نمی دیم. (همون که براتون میل کردم و توی پست اول این تاپیک هست)

من دوباره برای جمعه درخواست دادم. خبرش رو میدم بهتون.

2. تعداد تشکر ها ازm.sabouri به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

سلام آقا مجید گل
    نمیشه داخل فری لنسر جابجا کرد مبالغ رو؟اگر اینطور باشه من حساب فری لنسر خارج از ایران دارم مشکلی هم برای مدارک ندارم می تونیم داخل فری لنسر از بچه ها خرید کنم منتها با پی پال برام به صرفه نیست و با مانی بوکرز کار می کنم. اگه فکر می کنید این طوری میشه کاری کرد بهم اطلاع بدید

4. تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    سلام آقا مجید گل
    نمیشه داخل فری لنسر جابجا کرد مبالغ رو؟اگر اینطور باشه من حساب فری لنسر خارج از ایران دارم مشکلی هم برای مدارک ندارم می تونیم داخل فری لنسر از بچه ها خرید کنم منتها با پی پال برام به صرفه نیست و با مانی بوکرز کار می کنم. اگه فکر می کنید این طوری میشه کاری کرد بهم اطلاع بدید
    سلام رضا جان.

چند روز پیش توی یاهوو یک احوالپرسی کوتاه کردم جواب ندادی فکر کردم از من دلخور هستی.

راستش من یک درخواست ۱۸۰ دلاری گذاشته بودم که به حساب مشتری بود و قبلا تسویه کردن ایشون و الان دلار در واقع متعلق به ایشون هست. حالا باید ببینیم خودشون میتونن توی فری لنسر دریافت کنن یا نه. البته اون طوری خیلی کمسیون ازش کسر میشه (تا ۱۳ درصد) اما دیگه اگر این مشکل ادامه پیدا کنه چاره‌ای نیست.

برای موارد بعدی اما چرا میشه -- اما از طریق پروژه. و میشه کمسیون رو تا ۳ درصد هم کاهش داد. یعنی کسی که پروژه رو باز میکنه عضویت استاندارد داشته باشه و ۳ درصد سهم کارفرما رو نده و کسی که پروژه رو میگیره اکانت پرمیوم داشته باشه و ۳ درصد کمسیون بپردازه. البته اینطوری هم بابت ارتقا اکانت ها مبلغی باید هزینه بشه.

یک راه دیگه هم شاید گرفتن اجازه (با توضیح علت و اشاره به مشکل عدم امکان برداشت) از پشتیبانی باشه برای Direct Transfer که البته بعید میدونم اجازه بدن. اگر اجازه بدن اما همون ۳ درصد هزینه میشه.

در هر حال ممنون از اینکه میخوای بداد ما برسی.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

6. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

من میتونم به شما تلفن آمریکا یا کانادا بدم که بتونین از ایران استفاده کنید. البته اگر صرفا با تلفن مشکل قابل حل هست!
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

8. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    من میتونم به شما تلفن آمریکا یا کانادا بدم که بتونین از ایران استفاده کنید. البته اگر صرفا با تلفن مشکل قابل حل هست!
    ممنون گرامی.

مشکل الان دوتاست. یکی اینکه برای کنسلی درخواست این نوبتمون چکار کنیم و بعد در بلند مدت چکار کنیم.

یکی از کارها برای بلند مدت تغییر کشور هست که از یک دوستی شنیدم میخواسته یک بار تغییر بده و با مشکل وریفای کردن شماره تلفن مواجه شده.

شماره ای که شما میفرمایین یک سرویس هست؟ اگر اینطوره چقدر هزینه داره؟
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

10. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    111
    تشکر شده در
    92 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    ممنون گرامی.

مشکل الان دوتاست. یکی اینکه برای کنسلی درخواست این نوبتمون چکار کنیم و بعد در بلند مدت چکار کنیم.

یکی از کارها برای بلند مدت تغییر کشور هست که از یک دوستی شنیدم میخواسته یک بار تغییر بده و با مشکل وریفای کردن شماره تلفن مواجه شده.

شماره ای که شما میفرمایین یک سرویس هست؟ اگر اینطوره چقدر هزینه داره؟

یه سر به این سایت بزنید ، شاید به دردتون بخوره
    Phone Numbers - Only Domains - Global Domain Name Registrar
    برنامه نویس وب و اپلیکیشن...
    سوالی داشتین در خدمتم ....
    telegram = majid_s68

12. تعداد تشکر ها ازmajidjon به دلیل پست مفید

عضو جدید eabdp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

سلام به همه دوستان. آقا من فکر می کنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، یک دلیل محکم و قاطع هم براش دارم و اون اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. من از همون موقع حدس زدم که چنین وقایعی در پیش هست، این ماجرا هم تقصیر فریلنسر نیست، داستان تحریم ها است. من که 130 دلار بیش تر نداشتم که قیدش رو زدم یا اینکه با کمک رفقای فریلنسری ام از دیگر کشورها یک جوری نصفیشو منتقل می کنم. این هم که این قضیه ***یه یک حرف کاملا بی اساسه، چرا؟ چون فریلنسر حق داره مثل پی پال هر وقت مشکوک شد، درخواست تأیید هویت کنه. اما چون احتمالا قوانینش در مورد ایران به علت تحریم ها داره مثل سایر سایت ها و شرکت های آمریکایی اروپایی میشه، فعلا از تأیید هویت استفاده کرده. اگر ما توی یک کشور دیگه بودیم، یک تأیید هویت درست و حسابی می فرستادیم و خلاص، اما اون ها تأیید هویت ما رو به احتمال زیاد دیگه قبول نخواهند کرد. یک احتمال اینه که طولی نکشه که یک پیام قاطع برای شما بیاد و اون هم درست شبیه پیام مایکروسافت، یا گوگل خواهد بود که due to US finantial regulations و و و یک پیام قاطع که به علت قوانین مالی آمریکا امکان وجود کاربری با ملیت شما نمی باشد. البته ممکنه بالاخره فرجی حاصل بشه، اما این به خیلی چیزها بستگی داره، حتی به نتیجه انتخابات ایران و یک مساله دائما در حال تغییر هم هست. بالاخره گفتن توی این سایت بحث سیاسی نکنیم، ما هم نمی کنیم ولی خلاصه این قصه سر دراز دارد! اما برای آینده باید یک فکر اساسی کرد. و این فکر هم اساسش باید این باشه که یک روش بدون نقص برای این که خودمون رو از یک ملیت دیگه نشون بدیم باید پیدا کنیم. به نظر من باید با کسانی که کار پی پال انجام می دن مشورت کنیم، چون اون ها به هر حال تونستن سیستم پی پال رو دور بزنن، با وی پین، یا هر چیز دیگه ای. خیلی هم حساس هستند، یعنی به خودشون برای تضمین اکانت خیلی بیش تر از افراد عادی اعتماد دارن. فریلنسر تا چندی بعد احتمالا تعیین کشور رو منوط به شماره تلفن امنیتی می کنه، هر چند الآن هنوز این کار الزامی نیست. اما به هر حال به عنوان یک راه حل کوتاه مدت من تصمیم گرفتم از آی پی یک کشور دیگه و ایجاد یک اکانت جدید استفاده کنم. به همه پروژه های در حال انجامم هم گفتم که فعلا پول نفرستن و با ایمیل باهاشون مرتبط شدم تا در آینده اکانت جدید رو معرفی بکنم. به هر حال چون این بحث ها ممکنه خارج از قوانین این سایت بشه پیشنهاد من اینه که یک گروه در فیس بوک ایجاد کنیم تا در اونجا راحت تر به هم فکری بپردازیم، یک نفر زحمت این پیج رو بکشه و به همه اعلام کنه. مثلا ایرانی های فیس بوک به هر حال اکانت فیس بوک من ehs abd هست، هر کس خواست اد کنه توضیح بده که اینجا آشنا شدیم

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eabdp نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. آقا من فکر می کنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، یک دلیل محکم و قاطع هم براش دارم و اون اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. من از همون موقع حدس زدم که چنین وقایعی در پیش هست، این ماجرا هم تقصیر فریلنسر نیست، داستان تحریم ها است. من که 130 دلار بیش تر نداشتم که قیدش رو زدم یا اینکه با کمک رفقای فریلنسری ام از دیگر کشورها یک جوری نصفیشو منتقل می کنم. این هم که این قضیه ***یه یک حرف کاملا بی اساسه، چرا؟ چون فریلنسر حق داره مثل پی پال هر وقت مشکوک شد، درخواست تأیید هویت کنه. اما چون احتمالا قوانینش در مورد ایران به علت تحریم ها داره مثل سایر سایت ها و شرکت های آمریکایی اروپایی میشه، فعلا از تأیید هویت استفاده کرده. اگر ما توی یک کشور دیگه بودیم، یک تأیید هویت درست و حسابی می فرستادیم و خلاص، اما اون ها تأیید هویت ما رو به احتمال زیاد دیگه قبول نخواهند کرد. یک احتمال اینه که طولی نکشه که یک پیام قاطع برای شما بیاد و اون هم درست شبیه پیام مایکروسافت، یا گوگل خواهد بود که due to US finantial regulations و و و یک پیام قاطع که به علت قوانین مالی آمریکا امکان وجود کاربری با ملیت شما نمی باشد. البته ممکنه بالاخره فرجی حاصل بشه، اما این به خیلی چیزها بستگی داره، حتی به نتیجه انتخابات ایران و یک مساله دائما در حال تغییر هم هست. بالاخره گفتن توی این سایت بحث سیاسی نکنیم، ما هم نمی کنیم ولی خلاصه این قصه سر دراز دارد! اما برای آینده باید یک فکر اساسی کرد. و این فکر هم اساسش باید این باشه که یک روش بدون نقص برای این که خودمون رو از یک ملیت دیگه نشون بدیم باید پیدا کنیم. به نظر من باید با کسانی که کار پی پال انجام می دن مشورت کنیم، چون اون ها به هر حال تونستن سیستم پی پال رو دور بزنن، با وی پین، یا هر چیز دیگه ای. خیلی هم حساس هستند، یعنی به خودشون برای تضمین اکانت خیلی بیش تر از افراد عادی اعتماد دارن. فریلنسر تا چندی بعد احتمالا تعیین کشور رو منوط به شماره تلفن امنیتی می کنه، هر چند الآن هنوز این کار الزامی نیست. اما به هر حال به عنوان یک راه حل کوتاه مدت من تصمیم گرفتم از آی پی یک کشور دیگه و ایجاد یک اکانت جدید استفاده کنم. به همه پروژه های در حال انجامم هم گفتم که فعلا پول نفرستن و با ایمیل باهاشون مرتبط شدم تا در آینده اکانت جدید رو معرفی بکنم. به هر حال چون این بحث ها ممکنه خارج از قوانین این سایت بشه پیشنهاد من اینه که یک گروه در فیس بوک ایجاد کنیم تا در اونجا راحت تر به هم فکری بپردازیم، یک نفر زحمت این پیج رو بکشه و به همه اعلام کنه. مثلا ایرانی های فیس بوک به هر حال اکانت فیس بوک من ehs abd هست، هر کس خواست اد کنه توضیح بده که اینجا آشنا شدیم
    در تائید حرف شما میشه این رو گفت که کاربران از ایران دیگه نمی تونن عضو بشن .
    مسئله که هست بعضی ها پول های زیادی تو اکانت فریلنسر دارن و اگه داده نشه ضرر های بدی میخورن و باید فکر وکیل بود .
    من به شخصه حاضرم بحث وکیل رو از الان پگیری کنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    در تائید حرف شما میشه این رو گفت که کاربران از ایران دیگه نمی تونن عضو بشن .
    مسئله که هست بعضی ها پول های زیادی تو اکانت فریلنسر دارن و اگه داده نشه ضرر های بدی میخورن و باید فکر وکیل بود .
    من به شخصه حاضرم بحث وکیل رو از الان پگیری کنیم
    شما کسی رو بعنوان وکیل مد نظر دارید دوست عزیز؟

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    شما کسی رو بعنوان وکیل مد نظر دارید دوست عزیز؟
    یکی از کاربران تو همین تاپیک اعلام کرده بود که میشناسه

صفحه 2 از 68 نخستنخست 1234561252 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)