دوستان ظاهراً xlhost یک مقدار تو این زمینه مشکل ساز هست
ممنون می شم دوستانی که با این دیتاسنتر کار می کنند یه راهنمایی بفرمایند تا علاوه بر بنده دیگران هم بتونن استفاده بکنن
با تشکر
Forget Me
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فکر میکنم یک مقدار غیر معقول باشه برای هر وی پی اس SNMP فعال کنیم . مخصوصا بعضی وی پی اس ها که میکروتیک هستند ، به مشکل بر میخورند . با فعال سازی SNMP عملا queue ها برای تمامی آدرس ها قابل دسترسی میشه و هر کسی میتونه مانتیور کنه . البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
اما در کل ، خب ممکن هست مشتری بزنه و SNMP رو غیر فعال کنه . بنظرم استفاده از SNMP اینجا زیاد معقول نیست .
معلومه همین کارو میکنند !البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
خوب غیر فعال کنه - شما هم ساسپندش کن! اگر ایشون نیاز داره سرویستون رو شما هم نیاز دارید مانیتور کنید و حق شماست ! وقتی در عمل هنوز راه ساده و رایگانی براش نیست چیکار میشه کرد ؟ اگر راهی هست دوستان بفرمایند.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
برخورد درستی نیست که ساسپند کنیم .
من حقیقتا تاحالا اینطوری نشدم . یعنی هرجا کار کردم روتر داشتیم . والا فرصت پیش بیاد یا یکی از دوستان مجازی سازشو بده ما تست کنیم اگر بشه روتر بسازیم مثل بقیه جاها عمل کنیم . یعنی روتر بسازیم و گیت وی وی پی اس هارو روتر قرار بدیم . با روتر میشه به راحتی عملیات گراف گیری ، محدودیت پورت و ... رو انجام داد
ساسپند رو مزاح کردم اما در کل میشه رفت توی اکانتش یا نهایتا بهش گفت اینو غیر فعال نکنه - بله درسته . اگر روتر تعریف نشه راهش همونه که عرض کردم ( رایگانش )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)