MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فکر میکنم یک مقدار غیر معقول باشه برای هر وی پی اس SNMP فعال کنیم . مخصوصا بعضی وی پی اس ها که میکروتیک هستند ، به مشکل بر میخورند . با فعال سازی SNMP عملا queue ها برای تمامی آدرس ها قابل دسترسی میشه و هر کسی میتونه مانتیور کنه . البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
اما در کل ، خب ممکن هست مشتری بزنه و SNMP رو غیر فعال کنه . بنظرم استفاده از SNMP اینجا زیاد معقول نیست .
معلومه همین کارو میکنند !البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
خوب غیر فعال کنه - شما هم ساسپندش کن! اگر ایشون نیاز داره سرویستون رو شما هم نیاز دارید مانیتور کنید و حق شماست ! وقتی در عمل هنوز راه ساده و رایگانی براش نیست چیکار میشه کرد ؟ اگر راهی هست دوستان بفرمایند.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
برخورد درستی نیست که ساسپند کنیم .
من حقیقتا تاحالا اینطوری نشدم . یعنی هرجا کار کردم روتر داشتیم . والا فرصت پیش بیاد یا یکی از دوستان مجازی سازشو بده ما تست کنیم اگر بشه روتر بسازیم مثل بقیه جاها عمل کنیم . یعنی روتر بسازیم و گیت وی وی پی اس هارو روتر قرار بدیم . با روتر میشه به راحتی عملیات گراف گیری ، محدودیت پورت و ... رو انجام داد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)