صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 39

موضوع: راهنمایی برای شکایت از شرکت هاستینگ!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Genral X2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای شکایت از شرکت هاستینگ!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Miran نمایش پست ها
    طبق فرمایش شما یعنی باید هرکس دلش خواست کلاه برداری کنه و تموم؟؟!!!

بعد چجوری میشه اعتماد کردن به دیگر شرکتها؟ اصلا راهی هست که بشه یه هاستینگ مناسب پیدا کرد؟

ضرری که به من بعنوان فروشگاه دار میخوره بیشتر جلب اعتماد مشتری و پیدا کردن مشتری هست که با این وضع بعید میدونم کسی بتونه جبران کنه!
    اما باید راهی باشه تا جلوی اینجور شرکتها گرفته بشه یا نه؟
    دوست عزیز ببخشید اگه حرفی زدم که شما رو ناراحت کرد ولی حقیقت ع داداگاه اینقدر پاست میده به این و اون که نه نای نفس کشیدن داری نه پولی برا خرج بعدم باید شانس بیاری که ایشون متهم شناخته بشه و هزینه ها رو پرداخت کنه که واقعا شما رو شاید تا 1 سال الی 2 سال اینور و اونور کنه الکی حرف نمی زنم یکی از دوستام همینطوری شد اخرشم بنده خدا وسط داداگاه و اینا از بس خسته شد و... ول کرد و رفت :|

در مورد اعتماد هم والا نمی دونم چی بگم نماد اتمادشون رو هم چک نکردید از اول و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    راه که داره
    راهش هم اینه که از هاستی استفاده کنی که سایت های بزرگ و برتر استفاده میکنند نه هاست ماهی هزار تومان
    http://hostdl.com/%D9%86%D8%B8%D8%B1...8C%D8%A7%D9%86

پول خوب = سرویس خوب
    دقیقا دوستمون درست میگن باید از سایت ها معتبر مثل hostdl ، Mihanwebhost و .... سرویس گرفت
    ویرایش توسط Genral X2 : April 27th, 2017 در ساعت 22:28

2. تعداد تشکر ها از Genral X2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

خلاصه خواستم از طریق نماد اعتمادشون اقدام کنمو شکایت کنم که متوجه شدم نماد تقلبیه و اصلا چنین نمادی ثبت نشده!

الان موندم چکار کنم و از چه طریق پیگیری کنم تا جواب بدن و بک آپ در اختیارم بذارن.
    واقعا موندم چکار کنم, تو این وضعیت کساد کاری, با هزار مصیبت چندتا مشتری جور کردیم که به لطف این شرکت (نمیدونم درسته نام ببرم یا نه) فکر میکنن سایت جمع شده و فعالیت نداره!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سلام
    استفاده از نماد تقلبی خودش جرم بزرگی هست
    تشریف ببرید دادسرا ، جلو دادگاه به یک عریضه نویس بگید یک شکایت مختصر بنویسه و ببرید بدید تمبر و ... بعد میفرستن پیش قاضی جرایم رایانه ای که اون هم برای تحقیق میفرسته فتا و اونجا شکایت کامل باید بنویسید و بعد خودشان طرف را پیدا میکنند و اگر نماد تقلبی هم داشته بوده که به جز شکایت شما و جدا از اون پوست سرش را میکنن تا درس عبرتی باشه برای گذشتگان و آیندگان و افراد امروزی

اسم ببرید تا بقیه تو دام اونها نیافتن و البته اسم ببرید و مدرک نزارید پست و تاپیک را سردار بزرگ انجمن حذف خواهند کرد

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

4. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن qaplan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    42 پست

خیلی می بخشیدا ولی وقتی بجای کیفیت بالاتر دنبال هزار تومن قیمت کمتر هستید همین میشه.
    در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
    (کارهای Front-Endی پذیرفته نمی‌شود) (ماژ‌ول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته می‌شود)

6. تعداد تشکر ها از qaplan به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qaplan نمایش پست ها
    خیلی می بخشیدا ولی وقتی بجای کیفیت بالاتر دنبال هزار تومن قیمت کمتر هستید همین میشه.
    متاسفانه بنده هم موقع تهیه این هاست, همین فکر را کردم و بدبختانه اسم شرکتهای به نام و نشان بددرفته!

این شرکت هم چندان در همین انجمن ناشناخته نیست و خیلی تاپیک و آفر داره (البته در 6 ماه گذشته تبلیغاتش در این انجمن کمتر شده)

البته اگر فکر میکنید هاست اشتراکی آلمان 2 گیگ, سالیانه 330 هزارتومان در پیته, واقعا من دیگه توان بیشتر از این ندارم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Genral X2 نمایش پست ها

در مورد اعتماد هم والا نمی دونم چی بگم نماد اتمادشون رو هم چک نکردید از اول و ...
    خواهش میکنم, بنده ناراحت نشدم.

برای نماد هم عرض کردم, برای خرید هاست, یکی از معیارهام بود و این شرکت هم نماد اعتماد 2 ستاره داشت و تا بهمن 95 معتبر بود.
    الان هم نماد هست, ولی فقط عکسه و در سایت نماد الکترونیک هم مجددا چک کردم, میزنه این سایت وجود نداره! (شاید دیگه تمدید نکرده!!!)

متاسفانه دیگه نمیدونستم بعداز خرید هم باید ماه به ماه نماد اعتماد یه شرکت یا سایت را چک کنم.

8. تعداد تشکر ها از Mr.Miran به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

متاسفانه بنده هم موقع تهیه این هاست, همین فکر را کردم و بدبختانه اسم شرکتهای به نام و نشان بددرفته!

این شرکت هم چندان در همین انجمن ناشناخته نیست و خیلی تاپیک و آفر داره (البته در 6 ماه گذشته تبلیغاتش در این انجمن کمتر شده)

البته اگر فکر میکنید هاست اشتراکی آلمان 2 گیگ, سالیانه 330 هزارتومان در پیته, واقعا من دیگه توان بیشتر از این ندارم!

- - - Updated - - -

خواهش میکنم, بنده ناراحت نشدم.

برای نماد هم عرض کردم, برای خرید هاست, یکی از معیارهام بود و این شرکت هم نماد اعتماد 2 ستاره داشت و تا بهمن 95 معتبر بود.
    الان هم نماد هست, ولی فقط عکسه و در سایت نماد الکترونیک هم مجددا چک کردم, میزنه این سایت وجود نداره! (شاید دیگه تمدید نکرده!!!)

متاسفانه دیگه نمیدونستم بعداز خرید هم باید ماه به ماه نماد اعتماد یه شرکت یا سایت را چک کنم.
    هاست سالیانه 2 گیگ 330 هزار؟؟؟ چه خبره؟ احساس میکنم گرون گرفتی
    من از میهن میزبان گرفتم سالی 110 تومن سی پنل ، با 5 گیگ فضا و 20 گیگ پهنا باند
    پشتیبانی هم که حرف نداره ، بنده خدا هر کاری ازشون خواستم انجام دادن و سریع پاسخ دادن

10. تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

من کلا 3 ساله سروکارم با هاست و هاستینگ افتاده.

اولش از جای دیگه بود که سالی 80 تومن داده بود.
    بعد اون شرکت جمع کرد و تا الان بیشتر 5, 6 بار هاست خریدم.

پول خوب = سرویس خوب
    نمیدونم چرا هرکس تا از مشکلش با یه هاستینگ میگه, همه فکر میکنن مفت گرفتی و حق نداری حرفی بزنی؟!

درصورتیکه بارها در همین انجمن شاهد بودم بسیاری از این شرکتهای معروف(به اصطلاح) مواردی داشتن که نمیدونم جریان چیه که اون تاپیکها حذف میشه!
    شایدم به همین دلیل که کسی نارضایتی ازشون منتشر نمیکنه, همه فکر میکنن برند معتبری هستن!

یه فروشگاه دار مثل من که نمیتونه هزینه ای که مثلا دیجیکالا میکنه را برای فروشگاهش بکنه! هر سایت به اندازه توانایی خودش هزینه میکنه و توقع داره.

اما این دلیل نمیشه که خیلیا بیان تبلیغ کنن و ..... بعد هاست یا سرور بفروشن (حالا با هر قیمتی), بعد نسبت به قطعی سرویسهاشون بی اهمیت باشن و پاسخی ندن!

12. تعداد تشکر ها از Mr.Miran به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

من کلا 3 ساله سروکارم با هاست و هاستینگ افتاده.

اولش از جای دیگه بود که سالی 80 تومن داده بود.
    بعد اون شرکت جمع کرد و تا الان بیشتر 5, 6 بار هاست خریدم.

نمیدونم چرا هرکس تا از مشکلش با یه هاستینگ میگه, همه فکر میکنن مفت گرفتی و حق نداری حرفی بزنی؟!

درصورتیکه بارها در همین انجمن شاهد بودم بسیاری از این شرکتهای معروف(به اصطلاح) مواردی داشتن که نمیدونم جریان چیه که اون تاپیکها حذف میشه!
    شایدم به همین دلیل که کسی نارضایتی ازشون منتشر نمیکنه, همه فکر میکنن برند معتبری هستن!

یه فروشگاه دار مثل من که نمیتونه هزینه ای که مثلا دیجیکالا میکنه را برای فروشگاهش بکنه! هر سایت به اندازه توانایی خودش هزینه میکنه و توقع داره.

اما این دلیل نمیشه که خیلیا بیان تبلیغ کنن و ..... بعد هاست یا سرور بفروشن (حالا با هر قیمتی), بعد نسبت به قطعی سرویسهاشون بی اهمیت باشن و پاسخی ندن!

اینجا را ول کن دوست عزیز اینجا قدیما یک انجمن بود برای یاد دادن و یاد گرفتن و بیشتر پست ها آموزشی بود بعد یک عده بچه اومدن اینجا را کردن بازار مکاره و کلا انجمن را به باد دادن و کاری کردن که معتبرها هم دیگه تو انجمن نمیشد بهشون اعتماد کرد
    شما حواست جمع نبوده وگرنه آدرسی که دادم و لیست مشتریها نشان میده که از کجا باید بخری و چطور میشه تشخیص داد یک هاست خوبه یا بد ؟ چند تا سایت از مشتری های هاست دی ال را باز کن ببین معنی هاست درست و حسابی چیه ؟ سایتی مثل ورزش 3 که پربازدیدترین سایت کشور هست بیخود نمیره از جایی هاست کم کیفیت بگیره و قیمت هم 40 هزار تومان ماهی برای هاست کانادا برای کسی که ادعا میکنه برای کسب و کارش ارزش قائل هست زیاد نیست
    پول خوب را باید با عقلانیت خرج کرد و اگر نگاه کنید تو لیست مشتریان اونجا سایت هایی هستند که شاید میلیاردی برای سایت خودشان هزینه کردن و بیخود نیست رفتن از اونجا هاست گرفتن ، حتی میهن دانلود که خودش هاستینگ به اون بزرگی داره برای سایت خودش رفته از اونها هاست خریده
    حرف من اینه مشکلت که حل شد سایتت را بردار برو جایی که مجبور نباشی دوباره تاپیک بزنی و برای 5 تومان تفاوت مجبور بشی خدای نکرده 50 هزار تومان پول ویزیت دکتر بدی از شدت ناراحتی ....

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

عضو انجمن Genral X2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    164 پست

والا خیلی گرون گرفتی ما از میهن وب هاست با بهترین کیفیت 2گیگ فضا و 200 گیگ ترافیک پشتیبانی 24.1 ساعته هم از تلفن هم تیکت 67 تومن شد سالانه!

عضو انجمن sudo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    360
    تشکر شده در
    300 پست

سلام.
    دوست عزیز پروسه شکایت ، یه پروسه زمانبری هست!‌
    حداقل چندین ماه درگیر این موضوع هستید ..
    شکایت بنویسید...
    دستور بدن برید پلیس فتا ...
    پلیس فتا ازتون توضیحات اولیه (طرح اولیه شکایت)‌میخواد.
    بعد باید مستندات بدید...
    فتا هم میاد اون مستندات رو میخونه و ... با اون طرف ارتباط بر قرار میکنه ...
    بعد میفرستن دادسرا ...
    تا نوبت شما برسه و ...
    !!!

تا اون موقع فکر کنم شما بطور کلی باید قید وبسایتتون رو بزنید l-)
    پـــــــــــــــارس آپــتــایــم ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ، سرور مجازی از سال 2010
    ارتباط با من در تلگرام
    شماره تماس: 00447498558035

16. تعداد تشکر ها از sudo به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sudo نمایش پست ها
    سلام.
    دوست عزیز پروسه شکایت ، یه پروسه زمانبری هست!‌
    حداقل چندین ماه درگیر این موضوع هستید ..
    شکایت بنویسید...
    دستور بدن برید پلیس فتا ...
    پلیس فتا ازتون توضیحات اولیه (طرح اولیه شکایت)‌میخواد.
    بعد باید مستندات بدید...
    فتا هم میاد اون مستندات رو میخونه و ... با اون طرف ارتباط بر قرار میکنه ...
    بعد میفرستن دادسرا ...
    تا نوبت شما برسه و ...
    !!!

تا اون موقع فکر کنم شما بطور کلی باید قید وبسایتتون رو بزنید l-)
    ممنون از راهنمایی شما, یعنی حتما باید بصورت حضوری به دادگاه مراجعه کنم؟
    امکان طرح اولیه شکایت بصورت تلفنی یا اینترنتی وجود نداره؟ تا موقع رسیدگی حضوری برم؟

الان پیشنهاد شما چیه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
    متاسفانه الان بیشتر از 26 ساعت شده که سایتهام (2 تا) بالا نمیاد و هیچ راهی هم برای ارتباط باهاشون وجود نداره!

بیشتر از همه اول دسترسی به بک آپ و انتقال اونها برام اهمیت داره.

- - - Updated - - -

__________________________پی نوشت _________________

چندتا از دوستان پیام خصوصی فرستادن و آدرس و اسم این شرکت را خواستن.
    اما متاسفانه من امکان پاسخ در پیام خصوصی ندارم!!!!

یا لطف کنند و آی دی تلگرام بفرستن یا منتظر باشن که اگه خدا بخواد و بتونم به بک آپم برسم, حتما همینجا اسم میبرم.

هرچند میدونم که باعث حذف شدن تاپیک میشه!
    ویرایش توسط Mr.Miran : April 28th, 2017 در ساعت 01:19

18. تعداد تشکر ها از Mr.Miran به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)