سلام بنظر من کار متوسط باشه ماهی 300 هزار کافی است
سلام.الان شما نیازبه یک فردبرای پشتیبانی دارین؟
ولی به نظر من ماهانه حساب کنید بهتره
درود
اگر خواستید بنده در خدمتم
تلگرام : 09354722525
هیچوقت نمیشه همینجوری قیمت گذاری کرد چون بستگی به تخصص پشتیبان و مدت زمانی که صرف کار میکنه داره.
بنظر من حقوق پایه باید 300 باشه.
چون هم ریموته و هم به عنوان کارشناس فنی نیست بلکه یک اپراتور آنلاینه که فقط چند دقیقه یا چند ساعت یکبار یه تیکت رو ارجاع میده.
البته در کمترجایی تو دنیا این قیمت رو میدن و خیلی مسخرست اما اینجا ایرانه و طبق شرایط میتونه 300 تومن عادلانه !!!!!! باشه البته به نسبت بقیه جاها.
اما اگر نظر من رو میخوای بدونی هیچوقت این کار رو نکن
دو نفر آدم درست و حسابی و یا یه نفر که اکثرا آنلاین باشه و متخصص هم باشه استخدام کن که حقوقش حداقل یه تومن باشه که اگر خواست با جون و دل کار کنه دلش رضایت بده و همچنین حقوق خوب و یک پشتیبان خوب در کنار هم ریسک دادن اطلاعات به پشتیبان رو کمتر میکنه.
اول اینکه باید عرض کنم خدمتتون که اعتماد کردن بخصوص در زمینه هاستینگ ریسکش خیلی بالاست ...
دوم اینکه حتما مدارک معتبر شناسایی ازشون بگیرید و حتما یه قرار ملاقات با اون فرد بزارید تا مدارک شناسایی رو مطابقت بدید
به هیچ عنوان کپی و فکس شده مدارک رو قبول نکنید
اگه یک قرار داد دستنویس هم باهاشون بنویسید بد نیست
تا در صورتی که اگر مشکلی پیش اومد بتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید
در خصوص حقوق پرداختی به عنوان پشتیبان اول باید ببینید که طرق واقعا پشتیبانه یا اسمش پشتیبانه بعدشم اگه توافقی مبلغ رو تعیین کنید بهتره
وگرنه پاسخگویی به هرتیکت رو 100 تا 200 هزینش میشه
موفق باشید .. .
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 27th, 2016 در ساعت 21:59
مهندس
گرفتن مدارک خودش غیر قانونیه
باید قرارداد معتبر عقد بشه
اگر شرکت هستید خب بدون شک خیلی قراردادش محکم تره هر چند که کاملا محکم نیست اما اگر شرکت نباشید خب قراردادتون هم باید اندازه خودتون معتبر باشه
باگرفتن مدارک مثل شناسنامه یا.... دقیقا چه اعتبار قانونی داره؟ چکار میخواید باهاشون کنین؟
و اینکه هر تیکت 100 یا 200 قیمتشه؟ !!!! بر چه اساسی اینو گفتید؟
این دوستانی که دارند میگن هر تیکت 100 - 200 ت
من با همین شرایط خودتون رو استخدام میکنم.
البته سایت فعالی ندارما ، فقط یه سیستم تیکتینگ روی یه دامنه بالا میارم هر کسی کاری باهام داشت بهش میگم بره توی سایت تیکت بده. شما هم ملزم به پاسخگویی هستید روزی یکی دو تا تاپیک هم بیشتر نیست.
اما خب اگه دوستان پشتیبان حرفه ای و با تجربه کافی میخوان من میتونم با حقوق ثابت توافقی در خدمتشون باشم
در شیف شب ( 12 شب تا 6 صبح ) هم قادر به همکاری هستم ... از طریق پ،خ در ارتباط باشید لطفا
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)