وقت بخیر
اگر میخواید دسترسی رو به پشتیبان بدید حتما مدارکشو بگیرید تا در صورت هر گونه مشکل بتونید به راحتی پیگیری کنید.
هزینه یک پشتیبان هم به صورت تیکتی محابسه میشه مثلا هر تیکتی 100 تومن یا کمتر یا بیشتر این بستگی به قیمت توافقی خودتون داره.
وقت بخیر
اگر میخواید دسترسی رو به پشتیبان بدید حتما مدارکشو بگیرید تا در صورت هر گونه مشکل بتونید به راحتی پیگیری کنید.
هزینه یک پشتیبان هم به صورت تیکتی محابسه میشه مثلا هر تیکتی 100 تومن یا کمتر یا بیشتر این بستگی به قیمت توافقی خودتون داره.
4 ساله این روند رو دارم انجام میدم و روی سایت های زیادی هم این روند رو دیدم و پیاده کردم که نرخ ها به صورت هر تیکت حساب میشود. قرار نیست یک پشتیبان 24 ساعت روی سایت باشه.
هر 20 دقیقه یک رفرش میکنه و تیکت هارو جواب میده که سر جمع شاید 10 دقیقه وقت نگیره.
البته این کار برای سایت هایی هست که چند پشتیبان دارن و حرفه ای کار میکنن نه سایت هایی که هر سال یک تیکت بهشون زده میشه.
هر تیکتی ۱۰۰ تومان ؟!!!! این هزینه فکر کنم برای تغییر وضعیت تیکت هم نباشه چه برسه پاسخ به اون
به این شکل که شما حساب کردید اگر یک اپراتور روزی ۱۰۰ تیکت پاسخ دهد روزی میشود ۱۰ هزارتومان و ماهی ۳۰۰ هزارتومان
واقعا نمیدونم چه فکری پیش خودتون کردید
به حقوق پایه اداره کار هم نمیرسد
حقوق بستگی به تخصص اپراتور و همچنین کار هایی که انجام میدهد دارد از ۱.۵ میلیون تا ۴الی ۵ میلیون میتواند متغیر باشد
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)