سلام
هر هسته چفدر میاونه پردازش کنه
قیمت تمدید چجور هست
تعداد هسته روی سرور های رم یک و دو?
فیمت هر هسته اضافی?
شرمنده بابت تعداد سوالات:-)
سلام
هر هسته چفدر میاونه پردازش کنه
قیمت تمدید چجور هست
تعداد هسته روی سرور های رم یک و دو?
فیمت هر هسته اضافی?
شرمنده بابت تعداد سوالات:-)
خرید اسکریپت های بدون باگ تراوین با پشتیبانی
Phone: 09398533517
با سلام سرور مجازی ایران میخواستم با رم 128
سلام و خسته نباشید دوستان. بنده ایشون رو از سال 87 میشناسم
بهتر است چند تا چیز رو اعلام کنم که باشد کمی گذشته یادشان بیافتد و این بار بهتر کار کنن. آقای سعید خان یا همان مصیب خان از لحاظ بار علمی انصافا خیلی خوبن و هر سرویس جدیدی می اومد ایشون زود اوکی میکرد
از لحاظ پشتیبانی هم خوبن و همیشه سرویس هایی که میدادن بدون مشکل بود تقریبا
اما
از لحاظ اخلاقی اصلا تایید نمیشن. یعنی خودشون رو عالم دهر میدونن و اگه بخوان مشکلی رو گردن نگیرن حتی شده طرف مقابل رو تحقیر میکنن که تو نمیدونی من میدونم و یا با دلایل حیلی مبتدی جوابشون رو میدادن که مثلا من خریدار اصلا تو باغ نیستم و این حرفی که زده میشه ..... هست.
و یه عادت بدی که دارند بعد از فروش دیگه مسئولیت پذیر نمیشن
البته شاید به گفته خودشان دانشگاه و یا سربازی و یا هر علت دیگه بود.از آخرین بار خریدی که کردم 70هزار تومان هزینه کردم و بعد 3روز سرور بنده و بقیه را قطع کردند .باز به گفته خودشان دیتا سنتر این مشکل رو به وجود آورد و قول دادند که حل میکنن و جبران مافات میکنن که اینطوری نشد.
قصد بنده از گفتن این ها خراب کردن ایشان نبود بلکه انتقاد خیلی رک و واضح بود و برای اثبات ادعا خودم الان یک سرور مجازی سفارش دادم
چون توی ایمیلی که زدن به نوعی با زیرکی خودشان را تبرئه کردند. به دور از همه حرف ها امیدوارم که مثل قبل شروع به کار کنند و ایشالله که موفق بشن.
ظاهرا درگاه پرداختی مشکل داره.چک کنید.ممنون
ویرایش توسط a.R.a.sh : July 14th, 2015 در ساعت 18:32
شاید آن روز که سهراب نوشت : " تا شقایق هست زندگی باید کرد "
خبر از داغ دل یاس نداشت
با سلام و تشکر از نظرتون
بعله مشکلاتی بوده و بنده کاملا پذیرا هستم اما بدونید هیچ فروشنده ای دوست نداره سرورش دون بشه !
و ابتدا تاپبک توضیحات کوتاهی دادم و نیت بنده دوباره حرفه ای کارکردن با تجربه ای بالاتر از گذشته و مشتری مداری بیشتر و بیشتر...
در خدمت شما و دیگر دوستان هستیم.
یک مورد کوچک که گفتید بعد از فروش دیگه پاسخ نمیده بی انصافی است به هر حال ممنون از نظرتون و نمیخوام تاپیک منحرف بشه
با تشکر سعید امیرنانیان
- - - Updated - - -
با سلام
این آفر ار ایران نیست متاسفانه
ویرایش توسط serverstar.ir : July 14th, 2015 در ساعت 20:02
دوست گرامی فردا صبح پرداخت شود چقدر طول میکشه که همراه با کانفیگ تحویل بدید؟
دقیقا همین طوره . من قصد تخریب ندارم فقط نظرم درباره ایشان میگم
2 3 سال پیش یک سرور ایران ازشان خریدیم خیلیم گران بود بعد از چندروز سرور دان شد هرچی تیکت هم داده میشد پاسخگو نبودن به زور باهاشون تماس گرفته شد با لحن بسیار بد صحبت کردند . برخوردشان نیز جوری که رییس مایکروسافت هستند و زود هم جبهه میگیرند و گفتند ابیوس اومده!!(رو سرور ایران) و مارا پاس دادن به دیتاسنتر بعدم فهمیدیم که کلا سرورشان نابود شده ... هیچی درخواست بازگشت وجه دادیم که خوردن متاسفانه....
در ابتدا تاپیک توضیحاتی داده شده لطفا پست خود را ویرایش کنید سایت به مدت 2 سال در اختیار شخص دیگری قرار داده شده بود
درصورتی که مدارک دارید از طریق تیکت و نه اینجا اقدام بفرمایید با کمتریم قیمت سرویس در اختیارتون میزاریم تا جبران خسارت بشه
با تشکر از شما
- - - Updated - - -
مشکل درگاه پرداخت آنلاین برطرف شد
ویرایش توسط serverstar.ir : July 15th, 2015 در ساعت 15:10
دقیقا حرف شما و دوست عزیز a.R.a.sh تائید میشه.
بنده دیدم ایشون از مجازی ساز kvm استفاده کرده، میخواستم ببینم از مجازی سازش نسبت به vmware راضیه یا نه و چطوریاست.. ۱ ثانیه نشده طوری برخورد کردن که انگار کرنل لینوکس رو ایشون طراحی کردهدرصورتی که خیلی محترمانه میتونست بگه: سرم شلوغه یا نمیخوام بگم نه اینکه: «میخوای از من اطلاعات بدست بیاری؟ برو تو گوگل سرچ کن» و وقتی پرسیدم این چه طرز برخورده.. ایشون میگه «من حوصله کل کل ندارم». من یه سوال دوستانه پرسیدم و با کسی کل کل نکردم
![]()
anyway
درخت هرچی پر بارتر، سر به زیر تر
اصلاح شد
ویرایش توسط serverstar.ir : July 18th, 2015 در ساعت 18:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)