یک ای پی واسه تست پینگ میدین؟
یک ای پی واسه تست پینگ میدین؟
با سلام و احترام
براتون از طریق پ . خ ارسال شد
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
بحث راجب وارز در انجمن ممنوع است
کلا شما باید برای این نوع استفاده از دیتاسنترهایی که به شدت به ابیوز حساسیت دارند سرور تهیه نکنید.
و دیتاسنترهایی هستند که حساسیت کمتری دارند که میتونیم در خدمتتون باشیم
دقیقا کارتون چی هست ؟
چقدر سی پی یو نیاز دارید ؟
دانلود از تورنت + انکود فیلم
از دوستان پرسیدم گفتن برای انکود، cpu دو هسته ای با فرکانس 1500 خوبه. شما چی پیشنهاد می کنید؟ (هزینه حدّاکثر 30000 تومان ماهیانه)
سرور نیمه اختصاصی با سرور مجازی چه تفاوتی دارند؟ آیا منابع سرورمجازی واقعی هستند؟
سرور مجازی 3 -
cpu: Intel intel core i7-3770 800 mhz
ram: 1 gig
hdd: 20 gb
bw: 1.5 tb
port: 1000 mbps
uptime: 99.9%
ip: 1
24000 تومان ماهیانهسرور نیمه اختصاصی 1 -
cpu: Intel core i7-3770 800 mhz
ram: 256 mb
hdd: Drive win 2gb ssd + 10 gb sas
bw: Unlimit
port: 1000 mbps
uptime: 99.9%
ip: 1
30000 تومان ماهیانه
این دیتاسنتر تا زمانی که شکایت نشه به تورنت گیر نمیده شما روزی چند گیگ دانلود دارید ؟
ولی برای دکود و انکود فیلم پیشنهاد میکنم بیشتر هرینه کنید تا چیزی که مد نظرتونه گیرتون بیاد والا شما با سرور 7 تومانی هم میتونید این کار رو انجام بدید ولی هر گردی گردو نیست !
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
آی پی پ . خ شد خدمتتون ولی پینگ کیفیت رو مشخص نمیکنه فاصله بین 2 کامپیوتر رو میتونید بسنجید ... که در برخی فاکتورها تاثیر داره
من بیش تر استفاده ام از تورنت هست و کم تر انکود انجام می دهم. به طور دقیق مشخّص نیست چقدر در روز استفاده دارم. شاید یک روز 50 گیگ دانلود کنم و چند روز هم اصلاً دانلود نداشته باشم.
کامپیوتر خونگی خودم 2 هسته ای و هر هسته 2 گیگاهرتز هست و برای انکود مشکلی نداشتم. انکود حرفه ای انجام نمی دهم.
اگه هارد 50 گیگ بخواهم، و با توجّه به کارهایی که می خواهم انجام بدم شما چه آفری که قیمتش مناسب باشه می دهید؟
راستی قسمت «پنل سرور مجازی» در سایتتون باز نمی شه:
https://panel.serverstar.ir:8006/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)