-
July 13th, 2015, 21:46
عضو دائم
آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
تیم سرور استار ( شرکت سرور پردازان برتر شمال ) به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه تصمیم دارد آفری متفاوت
سرور نیمه اختصاصی با کیفیت پایدار بدون اورسل و با ذکر دلیل برای قیمت پایین ارائه دهد.
================================================== ==================================
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
تفاوت و برتری مای لوک نسبت به هتزنر
1-قیمت بیش از 2 برابری مای لوک در ازای کیفیت بالاترش
2-کیفیت و قدرت بیشتر پورت و سخت افزار سرورها خصوصا هارد که سرور هتزنر با هارد نسبتا کند باعث افت کارایی میشوند
3- بیش از 80% حساست کمتر نسبت به ابیوز در مقایسه با دیتاسنتر هتزنر و ovh , ...
4- در بحث های زیادی گفته شده برخی از سرورهای Hetzner با سخت افزار کیس های خانگی نگهداری میشوند اما سرورها در Myloc با استانداردهای جهانی و کاملا با سخت افزار سرور ادیشن نگهداری میشوند.
علت عمده تفاوت در قیمت فروشندگان (مجازی سازی با منابع اختصاصی و اشتراکی)
متاسفانه امروزه از مجازی ساز خوب vmware استفاده نادرست میشود بیشتر کاربران سرورر مجازی را از این نوع تهیه میکنند : در این مجازی ساز دست فروشنده برای دستکاری پشت پرده خیلی باز است و میتوان بدون تغییر در ظاهر منابع در پشت پرده منابع را دستکاری کنند بطور مثال میتوان رم 4 گیگ را به 512 و حتی کمتر و بیشتر و کلاک سی پی یو مانند ادعای اختصاص 4 هسته سی پی یو را به 200 مگاهرتز و سرعت هارد و دیگر منابع را لیمیت کرد و خریدار فکر میکند سرور رم 4 گیگ و 4 هسته سی پی یو را به قیمت رم 512 دیگری خریده اما در واقع خبر دیگری است.
ما نمیگوییم همه اینکار را میکنند اما متاسفانه بسیاز زیاد این کار را میکنند .
مجاری سازهای مورد استفاده سرور استار
ما برای مجازی سازی از 2 مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM استفاده میکنیم.
در این نوع مجازی سازها سرورها با منابع اختصاصی مجازی سازی میشوند و این مجازی سازها با استفاده از حد اکثر توان سخت افزار و مصرف حداقل منابع کارایی و بازدهی بسیار بالایی دارند.
بطور مثال اگر با منابع سخت افزاری مشابه از دو مجازی ساز vmware و OpenVZ استفاده کنیم سروی که با vmware مجاری سازی شده در 10 ثانیه ریبوت شود با همان سحت افزار سروری که با OpenVZ مجاری سازی شود در 4 ثانیه ریبوت میشود.
علت پاین بودن قیمت در این آفر
علت تکریم کاربران و در واقع یکجور عذرخواهی از کاربران بخاطر مشکلات ایجاد شده به علت نبود بنده به علت پایان تحصیلات دانشگاهی و رفتن به سربازی در 2 سال اخیر و واگذاری مدیریت به شخص دیگر در نتیجه ایجاد بسیار مشکلات در پاسخگویی و پشتیبانی و توان ناکافی در حل مشکلات و در نتیجه فاصله گرفتن بسیاری از کاربران چندین ساله سرور استار و یک جور شیرینی به کاربران است :دی
امید بر آن است که به لطف خدا و پشتیبانی و آپتایم سرورهایمان کابران گذشته و آینده سرور استار سالها همکاری خوبی داشته باشند.
- تمامی کانفیگهای روز قابل ارائه است
- کلیه منابع به درخواست قابل تغییر میباشند
- نصب سیستم عامل و تنظیمات اولیه رایگان انجام میشود
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده میشوند
Yahoo ID: info.serverstar
TELL: 0936-753-8281
0911-991-1015
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 256 MB
HDD: 10 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM
7.000تومان
سفارش
Free DDos Protection +
Ram: 512 MB
HDD: 10 GB SAS
9.000تومان
سفارش
Free DDos Protection +
Ram: 1 GB
HDD: 20 GB SAS
11.000تومان
سفارش
Free DDos Protection +
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
13.000تومان
سفارش
Free DDos Protection +
ویرایش توسط serverstar.ir : September 5th, 2015 در ساعت 20:03
-
تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2015 21:46
# ADS
-
July 18th, 2015, 13:24
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<

نوشته اصلی توسط
ramin2015
دقیقا حرف شما و دوست عزیز
a.R.a.sh تائید میشه.
بنده دیدم ایشون از مجازی ساز kvm استفاده کرده، میخواستم ببینم از مجازی سازش نسبت به vmware راضیه یا نه و چطوریاست.. ۱ ثانیه نشده طوری برخورد کردن که انگار کرنل لینوکس رو ایشون طراحی کرده

درصورتی که خیلی محترمانه میتونست بگه: سرم شلوغه یا نمیخوام بگم نه اینکه: «میخوای از من اطلاعات بدست بیاری؟ برو تو گوگل سرچ کن» و وقتی پرسیدم این چه طرز برخورده.. ایشون میگه «من حوصله کل کل ندارم». من یه سوال دوستانه پرسیدم و با کسی کل کل نکردم
anyway
درخت هرچی پر بارتر، سر به زیر تر
شما دارید اشتباه میکنید
من قبل خرید و بعد خرید هر سئوالی پرسیدم بدون هیچ مشکلی پاسخ دادند .
حتی سئوالات م هم از تماس تلفنی پیگیری کردم و پاسخ دادند کاملا .
-
-
July 18th, 2015, 13:30
عضو انجمن
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
نظر بنده اینه که تا سرویسی از کسی نگرفتید و کیفیتش رو بررسی نکردید اصلا تاپیک فروش کسی رو تخریب نکنید .
بنده در مورد مجازی سازی ها اطلاعات زیادی ندارم اما تا وقتی کسی نخواد اورسل کنه و نیتش پاک باشه اصلا مجازی سازی مدنظر نیستش .
مردم دارن اینجا یه لقمه نون در میارن . سعی کنید نون کسی رو لگد نکنید .
بنده هم سرویس سفارش دادم و بعد از دریافت حتما میام نظرم رو راجع به سرویس هاشون اعلام میکنم .
-
-
July 18th, 2015, 14:21

نوشته اصلی توسط
ramin2015
دقیقا حرف شما و دوست عزیز
a.R.a.sh تائید میشه.
بنده دیدم ایشون از مجازی ساز kvm استفاده کرده، میخواستم ببینم از مجازی سازش نسبت به vmware راضیه یا نه و چطوریاست.. ۱ ثانیه نشده طوری برخورد کردن که انگار کرنل لینوکس رو ایشون طراحی کرده

درصورتی که خیلی محترمانه میتونست بگه: سرم شلوغه یا نمیخوام بگم نه اینکه: «میخوای از من اطلاعات بدست بیاری؟ برو تو گوگل سرچ کن» و وقتی پرسیدم این چه طرز برخورده.. ایشون میگه «من حوصله کل کل ندارم». من یه سوال دوستانه پرسیدم و با کسی کل کل نکردم
anyway
درخت هرچی پر بارتر، سر به زیر تر
من شناختی از ایشون ندارم که بخوام حرف شما رو نقض یا تائید کنم، ولی در برخورد اولی که باهاشون داشتم ~1 ساعتی سوال های منو با روی خوش جواب دادند و "طرز برخورد"ـشون هم هیچ مشکلی نداشت!
-
-
July 18th, 2015, 14:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostorder
دوست عزیز پنل آخر با 200 گیگ هارد چند میشه
با سلام و احترام با 29 تومان بهتون تقدیم میکنیم
-
-
July 18th, 2015, 15:14
سلام و درود.
کل تاپیک رو خوندم.خیلی انتقاد بود.حالا راست و دروغش رو نمیشه تشخیص داد.حالا انتقادات اگه درست بشه انشالله برطف شه و سازنده باشه.
حالا از اینا کنار
قیمت مشخصات زیر
یک سرور فقط برای دانلود میخوام.هارد 500 رم 4 - آپتایم و کیفیت قطعات و منابع اختصاصی.اگه داشتین قیمت رو برام بفرستین.
یک سرور هم برای سایت هام میخوام.رم 8 - هارد 500 - cpu هم مناسب با همین قطعات و خوب.همه چی اختصاصی و تضمینی.قیمت این هم با تخفیف ویژه بگین.
اگه قیمت هاتون خوب باشه زیاد دورو برم سرور وجود داره و با خیلی ها در ارتباطم.
هزینه هر رم اضافه و هسته cpu و هارد اضافه و همچنین تضمین کیفیت و آپتایم و سرعت و اینکه اط لحاظ پینگ و ....
کلا توضیحات کامل لطفا برام بفرستید.
من روی کیفیت هارد و همچنین اپتایم و منابع اختصاصی فوق العاده حساسم.مخصوصا هارد.
این هم ایمیلم اگه خواستید ایمیلی بفرستید
iedb.team@gmail.com
-
-
July 18th, 2015, 15:42
دوست عزیز آفرتون یک ماهس یا لایف؟
-
-
July 18th, 2015, 17:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouya.latifi
دوست عزیز آفرتون یک ماهس یا لایف؟
با سلام دائمی است حداقل 6 ماه است و بعد از 6 ماه اگر قرار به افزایش باشه درصد ناچیزی میاد روش
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m.hack3r
سلام . یک سرور میکروتیک خریداری شد منتظر تحویل هستم .
با تشکر از سفارش شما سفارشات به ترتیب تحویل داده میشن
-
-
July 18th, 2015, 18:12
با سلام
دوست عزیزم رامین همه چیز جهت دار نیست و انقدر افکارتون رو اینجور جاها نبرید
بنده چندین سال تو کار سرور بودم و ادمین رویال سرور و چندین ساله با نام گذرنت فعالیت میکنم که با خیلی از دوستان وب هاستینگ دوست هستم و خیلی ها رو تو این زمینه و زمینه های مختلف اینترنتی میشناسم حالا بحث در مورد بنده نیست ایشون رو من خیلی وقت نیست ولی به اندازه ای بوده که بشناسم و اعتماد کنم به کارشون...
اشنجا هم تاپیک آموزشی نیست و خودتون رو جای ایشون بذارید که با اینهمه مشکلات سرور و یوزر و تیکت و کانفیگی و ... چه زجری دارن میکشن پس از اینکه ذیل وقت دارن ییا بعضی وقتا اعصاب ندارن
ناراحت نشین مهم اینه مثه خیلا پول آدم و نمیخورن و جواب ندن و بعدش فحش و فحش کاری که میتونم تو همین فروم خیلیا رو براتون مثال بزنم که خیلی بدتر هم هستن
ایشون به بهترین نحو در شرایطی سختی که بودم و با وجود مشکلاتم بهترین پشتیبانی رو ارایه دادن و با وجود اینکه کارای سرور هنوز تموم نشده بود ایشون بخاطر بنده یه وی پی اس سریع اوکی کردن و...
از نطر قیمت مناسب
پشتیبانی اگه توقع خیلی بالا نباشه خیلی خوب (حداقل واس بنده بهترین بود )
دیتاسنتر عالی از خیلی لحاظ
و ...
بنده سرورامو دریافت و راضی هستم
بازم ممنون
-
-
July 18th, 2015, 18:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
یک سرور فقط برای دانلود میخوام.هارد 500 رم 4 - آپتایم و کیفیت قطعات و منابع اختصاصی.اگه داشتین قیمت رو برام بفرستین.
یک سرور هم برای سایت هام میخوام.رم 8 - هارد 500 - cpu هم مناسب با همین قطعات و خوب.همه چی اختصاصی و تضمینی.قیمت این هم با تخفیف ویژه بگین.
اگه قیمت هاتون خوب باشه زیاد دورو برم سرور وجود داره و با خیلی ها در ارتباطم.
هزینه هر رم اضافه و هسته cpu و هارد اضافه و همچنین تضمین کیفیت و آپتایم و سرعت و اینکه اط لحاظ پینگ و ....
کلا توضیحات کامل لطفا برام بفرستید.
من روی کیفیت هارد و همچنین اپتایم و منابع اختصاصی فوق العاده حساسم.مخصوصا هارد.
این هم ایمیلم اگه خواستید ایمیلی بفرستید
iedb.team@gmail.com
با سلام مبانگین دانلود روزانه رو بفرمایید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hostorder
دوست عزیز پنل آخر با 200 گیگ هارد چند میشه
با سلام و احترام
ماهیانه 29 تومان
-
-
July 18th, 2015, 19:41
با سلام
منابع اختصاصی هستند؟
قیمت 6 ماهه چقدر می شه؟
با تشکر
-