شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
خب دوست عزیز مشکل همینجاست. از عبارتهایی استفاده میکنند که هیچ کنترل و انعطاف پذیری روشون ندارن و صرفا موجب از دست رفتن حق مشتری و بی احترامی به صنعت هاستینگ میشه.
این چیزی که بیان میکنند ضررش از سودش بیشتره !
یا باید متعهد باشند و یا نتیجش همین خواهد شد.
بنظر بنده باید در کمترین حد ممکن از کلمه نامحدود برای فروش استفاده بشه.
الان شما توجه کنید هر شخصی از کلمه نامحدود یک تعریف ارائه میده اما دریغ از اینکه معنی واقعی این عبارات چیه صرفا دارن با تحریف های خودشون و سواستفاده برای تبلیغات ناسالم گند میزنند به کل صنعت هاستینگ ایران.
- - - Updated - - -
درسته اما این صرفا تحریفیه که شما از کلمه نامحدود برای فروش دارید به همان اندازه که شما روی درستی حرفتون تاکید دارید مشتری هم روی تعریف خودش تاکید داره و حتی بیشتر.
شما درست میفرمایید باید استفاده منصفانه باشه نه سواستفاده.
اما استفاده درستش و اصولی از عبارات خیلی منطقی تره که زمینه رو برای کلاه برداری این دسته از هاستینگها رو بوجود نیارن.
در دو صورت برای مشتری مشکل پیش میاد :
یا یک منبع رو نامحدود کنند و منبع دیگیری رو محدود کنند که موجب بشه بخاطر استفاده از منبع محدود از منیع نامحدود سواستفاده نشه. (برخی از دوستان به این صورت سرویس میدن بهتر متوجه میشن) نمونه این مورد رو میتونید رابطه پهنای باند برخی دیتاسنترها و پورتش رو در نظر بگیرید. که نسبتا خیلی منطقی هست در حال حاضر.
یا اینکه وی پی اس دوام نیاره !!!
------------
در غیر این صورت اگر شکایتی به هاستینگ صورت بگیره تقصیرکار هاستینگه چون اون تعریفی که از نامحدود کرده بنا به حرف های استارتر ; شبیه به همین هاستینگ در پلیس فتا حق به کاربر داده میشه زیرا این تعریف، تحریفی بیش از کلمه نامحدود نبوده و معنی اصلی این عبارت صرفا خودشه نه این موارد که صرفا جهت تبلیغات و فاقد چهارچوب خاص انجام میشه.!
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
در کل چیزی به نام نامحدود وجود نداره ، معمولا در قوانین فروش منظور از منابع و پهنای باند نامحدود مشخص هست و بیشتر روی استفاده منصفانه تاکید شده ، در مورد مشابهی که برای بنده پیش اومد کل سرور ما 10 ترابایت مصرف داشت و یک وی پی اس به تنهایی 23 ترابایت ! قوانین fair usage بخواد رعایت بشه باید هزینش رو کاربر بده !
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
دوست عزیز هاستینگ شما گفته نامحدود؟
متاسفانه ایشون پافشاری روی پرداخت میکنند وهرچی من میگم این وظیفه من نبوده گوش نمیکنن متاسفانه کل دیتای من دست ایشون هست و نمیتونم کاری بکنم
اتفاقا چند روز پیش تیکت زدم و گفتم وضعیت پهنای باند من چقدره گفتن نامحدوده
اگه با من راه نیان اسم هاستینگ را اعلام میکنم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
کار ایشان کاملا غیر قانونی است.آن موقع که به یوزر بنده خدا اعلام میکنند نا محدود که 2 ریال بیشتر فروش کنند باید به فکر این مسایل هم باشند!همیشه همه چیز که وفق مراد پیش نمیرود!گاهی یک حمله پیشبینی نشده کل معادلات را به هم میزند و باعث به وجود آمدن خسارت سنگین مثل سرور مجازی شما میشود!متاسفانه مشکل بعضی فروشنده های ما استفاده از دروغ به جای تبلیغات سالم و رقابت سالم برای فروش بیشتر است!معنی کلمه نا محدود کاملا از خود کلمه مشخص است.نا محدود یعنی نا محدود.نا محدود نه یعنی 27 ترابایت یا 15 ترابایت.پرداخت این خسارت کاملا به عهده ایشان است و اگر مسدود کردن سرور مجازی شما برای حل مشکل نبوده و جنبه گروکشی برای دریافت خسارت از شما بوده رفتار ایشان کاملا غیر حرفه ای است و باید موضوع را پیگیر شوید تا حداقل بک آپ اطلاعات شما را بدهند.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سرور آلمان هست
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
سرور آ لمان 20ترا ترافیک دارد
در صورت بیشتر شدن از20 ترا پرت سرور بسته میشه و مدیر سرور مطلع میشه
اگر بیشتر از این شده 20 به بالا بر عهده خودشان هست
در مورد قوانین
مدیر فروش باید خوب بداند ترافیک المان محدود هست
در صورت اعلام پهنای باند نامحدود به شما مشکل خودشان هست و پرداخت برعهده خودشان
از کدام شخص یا شرکت خرید کرده اید ؟
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
قوانین فروششون به چه صورت هست؟
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
معمولا در بیشر سرویس دهنده ها به کاربر گفته می شود نامحدود :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)