در بعضی موارد قیمت پایین باعث میشه مشتری از شما خرید نکنه !
چون یک خورده مشکوک میشه !
در بعضی موارد قیمت پایین باعث میشه مشتری از شما خرید نکنه !
چون یک خورده مشکوک میشه !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
تایید ... شرکتی که به هر جهت ماهیانه درآمد ملیونی داره حداقل میزان 200 300 هزار تومن سالیانه برای سایتش کنار میزاره ...کما اینکه بسیاری از همین شرکت ها مارکتشون در نت هست و بسته به سایتشون ...حرف شما کاملا تایید می شود. منظور من هم رسیدن به همین نتیجه است. اسپانسر شدن بازده آنچنانی ندارد و دلیل پیشرفت بیش از اندازه 2 شرکت اول ایران اشغال 90 % شرکت ها است به این شکل هم هاست ها هر سال تمدید می شوند و هم با دردسر کمتر مشتری بیشتری جذب می کنند و این مشتریها را نگه می دارند.
ببینید پارس دیتا کارش فقط این نیست که هاست یا دامنه بده ... مانورش فکر میکنم مربوط به طراحی سایت هست ... بیشتر مشتریان اونها شرکت ها هستند ...
شرکت برای سایتش پرتال میخواد نمیاد مدیریت محتوا نصب کنه ... صد در صد احتیاج به طراحی داره ... سایت طراح که پارس دیتا باشه توافق میکنه برای پشتیبانی بهتر روی سرور خودشون باشه ...
من فکر میکنم دلیلش بیشتر طراحی سایت و خدمات دیگه اونهاست ... وگرنه قیمت میزبانی اونها بالاست ... کما اینکه برای مثال 100 مگ هاست احتیاج به پشتیبانی زیادی نداره مخصوصا برای شرکتی که سایتش زیاد بازدید کننده نداره .
جدای گفته های بقیه دوستان فکر میکنم تبلیغ توی مجله ها افراد غیر حرفه ای رو بیشتر جذب میکنه مثلا
بعضی شرکت ها برای کارشون یک سایت بالا میارن و فقط معرفی شرکت رو درش قرار میدن
یا اشخاص سایت ی که نیاز دارند در حد سایت شخصی هست
این افراد غیر حرفه ای اصولا دو مزیت دارند :
یکی اینکه دردسری برای شرکت میزبان ندارند چون کار منسجم و حرفه ای نمیخواهد با هاستش بکنه..
دوم اینکه زیاد به قیمت ها توجه نمی کنند مثلا کسایی دیدم برای طراحی 4~5 صفحه html و یک هاست 100مگابایتی یک ملیون تومن دادن...
که خوب به نسبت زیاده اما شخص غیر حرفه ای که از بازار کار خبر نداره قیمت ها به نظرش نرماله !
دو تا نکته هم توی این نوع تبلیغات مهمه :
یکی خود تبلیغ که وسوسه انگیز باشه و کاربر غیر حرفه ای رو جذب کنه دومی هم روابط عمومی خوب
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
بعیده تنها این نوع تبلیغ به صورت هفتگی این میزان مشتری جذب کنه احتمالا روش های تبلیغی دیگه ای هم در کنارش دارند (استخدام ویزیتور ...)
برای هاست ایرن به نظرم اعتبار و قدیمی بودنش به جذب مشتریشون کمک کرده اما بنا به قولی : (We're not first,But We're the best)
این اعتبار رو هم از میزبانی کردن سایت های پر بازدید به دست آورده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)