بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
سلام - پی پل هیچ مشکلی با هویت ایرانی نداره ( با ایرانی در ایران مشکل دار- نه خارج از خاک ایران ) - 6-7 ساله پی پل دارم ....
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
دوستان گرام (!) بحث رو منحرف کردید! پیپل رو بیخیال!
پیدا کردن و وریفای کردن آدرس در یک کشور برای خیلی ها مثل بنده خیلی سخته...
موضوع جالب اینه که قبض تلفن فارسی رو می تونن بخونن (که آدرستون رو وریفای کردن) ولی شناسنامه یا کارت ملی فارسی رو گیر میدن؟!! واقعاً عجیبه!
این موضوع رو هم که میگید:
مخالفم، چون این سایت این قدر درامدش بالاست که اصلاً نیازی به چنین کارهایی نیست، در ثانی، من فکر می کنم که اونا بیشتر میخوان محکم کاری قانونی انجام بدن تا اینکه بخوان از فرد یا افرادی دز دی کنن!کلاً چیزی که من متوجه شدم این شرکت تا جایی که بتونه و بدونه که کاربراش نمیتونند مزاحمتی براشون ایجاد کنند سعی میکنه که با همچین کارایی پول هاشون رو بلوکه کنه به نفع خودش.
الان من حدود 600 دلار توی فریلنسر دارم که به همین سرنوشت دچار شده.
افرادی که کشورشون رو غیر از ایران انتخاب کردن با مکاتبه با ساپورت فری لنسر (بدون مدارک) تونستن که مشکلشون رو حل کنن.
میشه توضیح بدید که اقرار نامه چیه و برای چی تهیه کردین؟
منظور از واریز مستقیم چیه؟ اکانت بلاک شد یا لیمیت؟
بله این سوال من هم هست.
من هم یک بار چند سال پیش سر واریز مستقیم مشکل خوردم. واریز مستقیم همون گزینه Transfer Funds هست:
https://www.freelancer.com/users/fin...transfer-funds
یعنی بدون پروژه از موجودی فری لنسرتون به حساب یک عضو دیگه پول منتقل کنین. نمی دونم چرا با اینکه خودشون این امکان رو گذاشتن چرا هر وقت کسی ازش استفاده میکنه (و ۳ درصد هم هزینه ازش کم میکنن) باید سین جیم بشه.
ویرایش توسط majid-f : May 25th, 2013 در ساعت 00:20
دوستان ببخشید من همین الان این پست رو دیدم .
واریز مستقیم منظورم همون Direct Payment هست که تو سایت وجود داره . اونا گفتن که شما در صورتی می تونید از واریز مستقیم استفاده کنید که پروژه ای تعریف شده باشه . از اونجا که پروژه ای بین ما تعریف نشده بود اکانت بنده " لیمیت " شد . واسه قسمت residental adress رفتم دفتر اسناد رسمی کنار خونمون یه اقرارنامه به محل گرفتم . اکثرا نمی دونن که این چیه . ولی بهشون بگید که واسه یک جا کار میکنم و از من خواستن که آدرس دقیق رو یه اقرارنامه بیارم . همین طوری . مبلغش ۳۲۲۰۰ اگه اشتباه نکنم بود . البته راه دیگه ای هم داره و اون هم گرفتن از نیروی انتظامی هست که اصلا توصیه نمی کنم بهتون .
واسه بخش id cart هم ، شناسنامه رو دادم ترجمه کردن و فرستادم . بعد عکس خواسته شده رو به همراه یکی از این مدارک گرفتم و فرستادم . در کمتر از یک روز حسابم باز شد .
دوستان اگه متوجه نشدن اگر از دارالترجمه بپرسن بهتر راهنماییتون می کنه . البته در صورتی که تازه کار نباشه .
به هر حال دوستان اگر مطلب دیگه ای هست بفرمایید تا خدمتتون بگم .
ارادتمند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)