صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
    در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
    در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
    در مورد شماره 4 - نحوه برخورد با مدیران با کاربران فرق میکند ،
    ببخشید در مورد 3 که فرمودید از یک ای پی . در بیشتر شرکت ها سیستم ها از یک اشتراک استفاده می کنند و قاعدتا دارای ای پی یکسانی هستند و این مورد برای من پیش امده. بهتره یوزر هایی بن کنید که هم به عنوان مولتی یوزر و هم به عنوان متخلف اعلام شده اند. نه چند همکار که در یک محل فعالیت می کنند.

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
    در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
    در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
    در مورد شماره 4 - نحوه برخورد با مدیران با کاربران فرق میکند ،
    مورد اول را بنده به شما مدارک بدهم و متن تایید بکنید با اکانت ما وارد بشوید و بگذارید پست را خودتان تایید نکنید ببینید مدیران دیگر کی تایید میکنند این فکر میکنم برای اینکه یک بر آورد خوب از انجمن داشته باشید خوب است
    2-چند بار ایمیل ؟
    این 13 روز پیش به 90 درصد ایمیل هایی که دارید :

همچنین از بخش ارتباط با ما هم باهاتون در تماس بودم اما جواب داده نشد
    آقای سیروس من هیچ وقت بدون قدم از جانب خودم قدم از جانب شما نیستم و نخواهم بود
    3-چی میخواهید؟ نیاز هست مدارک ایشان را برایتان ایمیل بکنم؟کپی شناسنامه + کارت ملی کافی است؟
    این مورد آی پی شما نباید به این شکل نگاه بکنید اینجور نگاه بکنید که توی یک شرکت معمولا رنج ها و بک بون ها یکی است و این اصلا راهی برای قضاوت نیست
    4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
    واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود

با سپاس
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

3. تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
    واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود

با سپاس
    عیسی لو
    با سلام

با مورد اخری حرفتون کاملا موافقم هستم و متاسفانه انجمن رو مدیران به هر صورت که دلشون بخواد میگردونن و هیچ نظارتی هم بر کارشون نیست و هیچوقت هم جوابگو نیستن و به شخصه بعد از چند سال فعالیت در این انجمن این اولین بار هستم که مدیری در حال جوابگویی هستش که اونم مدیر اصلی انجمن هستش
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

5. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

خیلی جالبه دوستان مطمئنید توی کهکشان راه شیری زندگی میکنید ؟

آره من مقصرم خرید کردم من اصلا گوه خوردم خرید کردم! خریت کردم حرید کردم اشتباه کردم تخقیق کردم ( طرف تازه کاره چجوری تحقیق کنم ؟ ) این به کنار حالا !

خوب همه تقصیر ها گردن من ! پولم نمی خوام ! اصلا یه چیم دستی میدم ) راضی شدید ؟

خوب من میگم چرا نباید یوزر طرف بن شه ) ؟

بازم فکر کنم نفهمیدید ؟!؟ عذر میخوام اما یکی از ماها نفهمیم یا من یا شما ! بازم عذر میخوام

دیگه نمیتونم چطوری توضیح بدم

You Can Get That, Or You Can Get This
    You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
    You Can Go Hard, Or You Can Go Home

7. تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

آقا وجید سیروس لطفا به پست بنده هم پاسخ بدهید
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

شما این موضوع را به من اطلاع دادید و من هم به شما جواب دادم و هم برای آقای تاجدینی ایمیل کردم و رفتم استراحت کنم ،
    گویا نتونستید صبر کنید ! در تاپیک مطرح کردید که ایشون خودشون جواب شما را دادند .
    شما تاپیک را بدون دلیل بالا آوردید طبق قوانین ما این کار خلاف قوانین هست و چون چندین بار این موضوع را تکرار کرده بودید به شما اطلاع داده شده که در صورت تکرار برای همیشه بن میشید
    که گویا شما این موضوع را تحدید فرض کردید !
    طبق قوانین انجمن هر شخص فقط باید یک یوزر کاربری در سایته داشته باشه که یوزر فعلی شما به دلیل مولتی یوزر بشته شده
    تاریخی که بنده برای شما در این باره ایمیل ارسال کردم 24سپتامبر بوده که 7 روز گذشت ولی جوابی ارسال نکردید جناب سیروس

بنده هم مولیتی یوزر نیستم و در همون پست هم عرض کردم ایدی اصلیم shingo هست که بن شده.دلیل ساختن ایدی جدید این بود که بعد از عدم رسیدگی به ایمیل مشاهده کردم بعد از مدت ها خودتون در انجمن به درخواست ها رسیدگی میکنید که با ساختن ایدی جدید موضوع رو بوسیله پیغام خصوصی بهتون اطلاع دادم که علارغم پیغام خصوصی اول که خواستار تشریح موضوع بودید دیگه جوابی ارسال نکردید که در نهایت مجبور شدم پست مربوطه رو ارسال کنم

حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید

در مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه

کاربران گزارش دادند ما هم رسیدگی کردیم!
    واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!

جناب سیروس واقعا نمیدونم چه خدمتتون عرض با این شرایطی که این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.حتی پست هایی داشتیم که کاربر در مورد سرورهای مجازیمون سوال داشته که ایشون بنا به تشخیص خودشون پست رو به عنوان اسپم در نظر گرفته و پاک میکنند که مطمئنا باز هم گزارش کاربران هستش!!!

تعداد کل پست های تاپیک فروش ما 172 پست هست که که بیشتر از 35 پست حذف شد.که 90 درصد مربوطه به تایید کاربران فبل از ایجاد قوانین مربوطه به تایید فروشندگان و سوال در مورد علت بن بنده بوده

درحال حاضر هم باید طبق قوانین هر دو یوزر شما بن دائم شود!
    ولی بنده این بار سلیقه ایی عمل میکنم و این یوزر شما رو بن دائم میکنم و به یوزر اول شما هم یک هفته به مدت بن بودن اضافه میکنم...
    واقعا بهتون حسته نباشید عرض میکنم.در همین تاپیک هم اکثر یوزر ها اعلام کردند که ایدی اصلیشون .. هست برای پیگری اینجا پست دادند ولی باز هم لطف و عنایت این مدیر عزیز فقط مختص حال ما شد

جناب تاج الدینی مدیر محترم الماهاست این راهش نیست

جناب ممنون میشم اگر تاپیک مربطوه رو هم خودتون چک کنید پاسخ بدید

سپاس
    ویرایش توسط shingo1 : October 2nd, 2013 در ساعت 00:22

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo1 نمایش پست ها
    تاریخی که بنده برای شما در این باره ایمیل ارسال کردم 24سپتامبر بوده که 7 روز گذشت ولی جوابی ارسال نکردید جناب سیروس

بنده هم مولیتی یوزر نیستم و در همون پست هم عرض کردم ایدی اصلیم shingo هست که بن شده.دلیل ساختن ایدی جدید این بود که بعد از عدم رسیدگی به ایمیل مشاهده کردم بعد از مدت ها خودتون در انجمن به درخواست ها رسیدگی میکنید که با ساختن ایدی جدید موضوع رو بوسیله پیغام خصوصی بهتون اطلاع دادم که علارغم پیغام خصوصی اول که خواستار تشریح موضوع بودید دیگه جوابی ارسال نکردید که در نهایت مجبور شدم پست مربوطه رو ارسال کنم

حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید

واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!

جناب سیروس واقعا نمیدونم چه خدمتتون عرض با این شرایطی که این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.حتی پست هایی داشتیم که کاربر در مورد سرورهای مجازیمون سوال داشته که ایشون بنا به تشخیص خودشون پست رو به عنوان اسپم در نظر گرفته و پاک میکنند که مطمئنا باز هم گزارش کاربران هستش!!!

تعداد کل پست های تاپیک فروش ما 172 پست هست که که بیشتر از 35 پست حذف شد.که 90 درصد مربوطه به تایید کاربران فبل از ایجاد قوانین مربوطه به تایید فروشندگان و سوال در مورد علت بن بنده بوده

واقعا بهتون حسته نباشید عرض میکنم.در همین تاپیک هم اکثر یوزر ها اعلام کردند که ایدی اصلیشون .. هست برای پیگری اینجا پست دادند ولی باز هم لطف و عنایت این مدیر عزیز فقط مختص حال ما شد

جناب تاج الدینی مدیر محترم الماهاست این راهش نیست

جناب ممنون میشم اگر تاپیک مربطوه رو هم خودتون چک کنید پاسخ بدید

سپاس
    فکر میکنم باز هم باید سلیقه ایی عمل میکنم و بجای بن دائم، مدت بن رو 2ماه دیگه افزایش میدم. درصورتی که اگر یک یوزر دیگه از شما مشاهده کنم هر دو یوزر رو به صورت کامل و دائم بن میکنم.

بنده بعد از تبدیل شدن یوزرم به مدیرارشد هیچ فعالیت تجاری در این انجمن نداشته ام و نخواهم داشت!
    در مورد قسمتی هم که گفتید
    در مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه
    لینک تاپیک
    http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/index17.html
    2 پست در این صفحه به صورت پشت سر هم و 1 پست هم در صفحه آخر برای بالا آوردن مجدد تاپیک(فاصله بین پست اول دوم تا پست سوم فقط 4 پست! نه 13-16پست)

شانس خوب یا بد شما بنده در آن زمان در حال چک کردن ایمیلهام بودم!

در مورد بقیه موارد هم اگر بنده بخواهم سو استفاده کنم قطعا به این روش بچه گانه اینکار را نخواهم کرد.

این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.
    بنده نه همکار شما هستم نه همکار شخص یا اشخاص دیگر! در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
    ویرایش توسط s.w.a.t : October 2nd, 2013 در ساعت 01:43
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,379
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    فکر میکنم باز هم باید سلیقه ایی عمل میکنم و بجای بن دائم، مدت بن رو 2ماه دیگه افزایش میدم. درصورتی که اگر یک یوزر دیگه از شما مشاهده کنم هر دو یوزر رو به صورت کامل و دائم بن میکنم.

بنده بعد از تبدیل شدن یوزرم به مدیرارشد هیچ فعالیت تجاری در این انجمن نداشته ام و نخواهم داشت!
    در مورد قسمتی هم که گفتید

لینک تاپیک
    http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/index17.html
    2 پست در این صفحه به صورت پشت سر هم و 1 پست هم در صفحه آخر برای بالا آوردن مجدد تاپیک(فاصله بین پست اول دوم تا پست سوم فقط 4 پست! نه 13-16پست)

شانس خوب یا بد شما بنده در آن زمان در حال چک کردن ایمیلهام بودم!

در مورد بقیه موارد هم اگر بنده بخواهم سو استفاده کنم قطعا به این روش بچه گانه اینکار را نخواهم کرد.

بنده نه همکار شما هستم نه همکار شخص یا اشخاص دیگر! در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
    یاادم میاد توی تاپیک جذب مدیر خودت امده بودی نوشته بودی مدیر جذب میکنین
    شرایط چی بود فعالیت تجاری نداشته باشه! خوب اون زمان هم خیلی ها بودن مثل همین دوستان تیزپرواز مجید عیسی لو و خیلی های دیگه
    چون دیدن مدیر شرایطش فلان هست خوب نیومدن درخواست بدن
    ولی تعجبم از همین مورد بوده همیشه که چطور برای شما حالا چه مدیر هستی چه مدیر ارشد چه مدیر ساده قانون سربه ته اجرا شده
    یعنی شما فعالیت تجازی داشتی و ومدیر ارشد شدی و بعدش توبه کردی
    خوب همین قانون هم برای مدیران جدید می زاشتین دیگه می نوشتین به شرط توبه کردن و فعالیت تجازی نکردن میتونین بیایی بگین تا مدیر شین
    خیلی ها هستن مثل دوستان همکاران و خیلی کسای دیگه میان صبح تاشب از این مدیران فعلی بیشتر وقتشون رو روی سایت میزارن ولی
    با امدن مدیران خسته از سر کار و گرفتاریهاشون و دعوای شخصیشون بیخودی بن می شن
    توی کف این موضوع هستم که لینوکس کاری مثل حجت علی محمدی یا همون صفر وب چرا بن شده امیدوارم زودتر بیاد و ایدیش باز شه
    چون تا موقعی توی زمینه لینوکس فعالیت میکرد و جواب های خوب و کاملی میداد کس دیگه ای روی دستش بلند نمیشد
    بچه ها و اونایی هنوز یک شبه امدن و تاپیک زدن بن نشدن ولی حجت بن شده کسی که این همه توی فرورم سوال های بخش اموزشی رو
    جواب می داد و خیلی های دیگه که مثل این فرد بودن
    باشد که همه ی ما اصلاح شیم
    ویرایش توسط ULTRAWEB : October 2nd, 2013 در ساعت 02:46

12. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    یاادم میاد توی تاپیک جذب مدیر خودت امده بودی نوشته بودی مدیر جذب میکنین
    شرایط چی بود فعالیت تجاری نداشته باشه! خوب اون زمان هم خیلی ها بودن مثل همین دوستان تیزپرواز مجید سالو و خیلی های دیگه
    چون دیدن مدیر شرایطش فلان هست خوب نیومدن درخواست بدن
    ولی تعجبم از همین مورد بوده همیشه که چطور برای شما حالا چه مدیر هستی چه مدیر ارشد چه مدیر ساده قانون سربه ته اجرا شده
    یعنی شما فعالیت تجازی داشتی و ومدیر ارشد شدی و بعدش توبه کردی
    خوب همین قانون هم برای مدیران جدید می زاشتین دیگه می نوشتین به شرط توبه کردن و فعالیت تجازی نکردن میتونین بیایی بگین تا مدیر شین
    خیلی ها هستن مثل دوستان همکاران و خیلی کسای دیگه میان صبح تاشب از این مدیران فعلی بیشتر وقتشون رو روی سایت میزارن ولی
    با امدن مدیران خسته از سر کار و گرفتاریهاشون و دعوای شخصیشون بیخودی بن می شن
    توی کف این موضوع هستم که لینوکس کاری مثل حجت علی محمدی یا همون صفر وب چرا بن شده امیدوارم زودتر بیاد و ایدیش باز شه
    چون تا موقعی توی زمینه لینوکس فعالیت میکرد و جواب های خوب و کاملی میداد کس دیگه ای روی دستش بلند نمیشد
    بچه ها و اونایی هنوز یک شبه امدن و تاپیک زدن بن نشدن ولی حجت بن شده کسی که این همه توی فرورم سوال های بخش اموزشی رو
    جواب می داد و خیلی های دیگه که مثل این فرد بودن
    باشد که همه ی ما اصلاح شیم
    در این پست جواب شما داده شده است
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/935...tml#post883773

در مورد تاپیکی هم میگید قوانینی بود که برای جذب مدیر گذاشته شد! اگر شخصی شرایط رو داشت درخدمتشون هستیم اگر خیر هم باز هم به فعالیت خودشون در انجمن ادامه بدن!
    به آخر پست قبلی من رجوع کنید
    در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
    دلیلی نمیبینم بیشتر از این به شما توضیحی بدم

شاد باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,379
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    در این پست جواب شما داده شده است
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/935...tml#post883773

در مورد تاپیکی هم میگید قوانینی بود که برای جذب مدیر گذاشته شد! اگر شخصی شرایط رو داشت درخدمتشون هستیم اگر خیر هم باز هم به فعالیت خودشون در انجمن ادامه بدن!
    به آخر پست قبلی من رجوع کنید

دلیلی نمیبینم بیشتر از این به شما توضیحی بدم

شاد باشید
    بخش اول جوابت رو اصلا قبول ندارم چون هر شخصی ممکنه اشتباه کنه و کافیه ادم بهش تذکر بده تاحلش کنه حالا چه قدیمی چه جدید مثل همین ممنوع بودن افر در بخش اموزشی
    و اینکه ادم یک هفته تا یک ماه بیاد بخاطرش بن شه حالا اونم چه یوزری اونم یوزری که بیاد جواب سوال های افراد رو بده و سودش برای سایت بیشتر از سودش برای جیب خودش باشه

بخش دوم جوابتم جوابش اینه که برای تمامی کاربران باید شرایط یکسان باشه
    اگر شما زمانی فعالیت تجاری داشتی و الان مدیری نبایست این قانون هم برای مدیران
    جدید وضع شه چرا چون شما خونت از خون ماها که رنگین تر نیست هست؟

همین که نوشتی که دلیل ی نمی بینی توضیح بدی هم از منطقت بالات هست و کاری نمیشه کرد موفق باشی
    و این هم نشون میده خونت رنگین تره والا
    ویرایش توسط ULTRAWEB : October 2nd, 2013 در ساعت 03:00

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)