http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
درود مجدد .
در مورد هزینه من جدیدا اقتادم تو کاره انجمن :دی قبلا رو خبر ندارم ولی فکر کنم چون 4 و 5 به کل فرق کرده واسه همین هزینه ارتقا هم زیاده .
در مورد ماژول ها هک ها و ... چون الان vb خیلی جا افتاده حداقال تو ایران واسه همین خیلی بهتر هست نسبت به بقیه .
مشکل امنیتی هم چندتا پست قبل بحث شد روش که یکی از دوستان گفتن به خاطر گروه نون کننده هست :دی
سرعت رو هم که گفتم تغییری نمیبینم من . شاید الان فشاری که به سرورهای پی تی میومد کم شده باشه ولی کاربر چیزه قابل توجهی احساس نمکنه .
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام
پیشنهاد من اینه که نصب کنید خودتون و تست کنید.
من هم تا قبل از تست کردن نظر چیز دیگه ای بود.
ولی تغییر کرد.
اینو هم بخونید:
کاربر متعصب vBulletin هستید؟ حتما مطالعه فرمایید - سوالات رایج کاربری - انجمن پشتیبانی IPB فارسی
اگر تمایل داشتید هم ادمین ipb رو بدم چک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)