ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
تقریبا همه امکانت رو همه انجمن سازهای پولی دارن
مثلا vb & xenfoto & ipb برای راحتی کار ما ایرانی ها مثلا پلاگین های بانگی رو نیاز داریم زبان فارسی و ....
که غیر از xenforo اون دوتا همه اینها رو داره
و البته با اختلاف فاحش سرعت ipb & xenforo از vb بهتره
من چند وقت تحقیق کردم برای انجمن ساز
انتخاب نهایی هم شد ipb
یه نکته هم برای Ipb بگم شما وقتی میخرید
مثلا سال دیگه ورژن جدید اومد با پرداخت 25 دلار میتونید اپدبت کنید
ولی vb نه. ببینید هزینه ارتقا از 4 به 5 چنده.
در ضمن خیلی ها هم از ورژن 5 ناراضی ان
http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
درود مجدد .
در مورد هزینه من جدیدا اقتادم تو کاره انجمن :دی قبلا رو خبر ندارم ولی فکر کنم چون 4 و 5 به کل فرق کرده واسه همین هزینه ارتقا هم زیاده .
در مورد ماژول ها هک ها و ... چون الان vb خیلی جا افتاده حداقال تو ایران واسه همین خیلی بهتر هست نسبت به بقیه .
مشکل امنیتی هم چندتا پست قبل بحث شد روش که یکی از دوستان گفتن به خاطر گروه نون کننده هست :دی
سرعت رو هم که گفتم تغییری نمیبینم من . شاید الان فشاری که به سرورهای پی تی میومد کم شده باشه ولی کاربر چیزه قابل توجهی احساس نمکنه .
سلام
پیشنهاد من اینه که نصب کنید خودتون و تست کنید.
من هم تا قبل از تست کردن نظر چیز دیگه ای بود.
ولی تغییر کرد.
اینو هم بخونید:
کاربر متعصب vBulletin هستید؟ حتما مطالعه فرمایید - سوالات رایج کاربری - انجمن پشتیبانی IPB فارسی
اگر تمایل داشتید هم ادمین ipb رو بدم چک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)