ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص دامین باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص دامین به این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
نوشته اصلی توسط namesis R تجربه خوبی نداشتم ، بهتره سمتش نرید. دلیلتون رو میشه مطرح کنید؟ چون خرید داشتیم مشکلی نداشتند.
نوشته اصلی توسط Mr.Te0 دلیلتون رو میشه مطرح کنید؟ چون خرید داشتیم مشکلی نداشتند. دوست عزیز مشکل در پرداخت هاشون بود ، خیلی گیر میدادن ، از اون گذشته پشتیبانی جالبی هم نداشتند.
boy_evil
نوشته اصلی توسط namesis R دوست عزیز مشکل در پرداخت هاشون بود ، خیلی گیر میدادن ، از اون گذشته پشتیبانی جالبی هم نداشتند. چگونه پرداخت میکردید مگه؟
نوشته اصلی توسط Mr.Te0 چگونه پرداخت میکردید مگه؟ از طریق ویزا کارت ؛ سورس بانکی میخواستند برای تایید پرداخت. شما خرید داشتید ؟ مشکلی بر نخوردید ؟
نوشته اصلی توسط namesis R از طریق ویزا کارت ؛ سورس بانکی میخواستند برای تایید پرداخت. شما خرید داشتید ؟ مشکلی بر نخوردید ؟ ما با paypal خرید میکردیم . چند مورد خرید واسه خودمون و مشتری ها داشتیم ولی مشکلی نداشتیم.
نوشته اصلی توسط Mr.Te0 ما با paypal خرید میکردیم . چند مورد خرید واسه خودمون و مشتری ها داشتیم ولی مشکلی نداشتیم. اوکی من یک خرید دارم ؛ میتونید برام انجام بدید ؟
نوشته اصلی توسط namesis R اوکی من یک خرید دارم ؛ میتونید برام انجام بدید ؟ بله.. ممکنه بفرمایید چی سرویسی مدنظرتونه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن