-
April 30th, 2015, 12:45
عضو انجمن
بهنرین سرویس دهنده هاستینگ خارجی؟
سلام دوستان خسته نباشید
قبل از هر چیز عرض کنم که فعلا تو بخش آموزشی تاپیک زدم تا اطلاعات جامعی در این رابطه کسب کنم و بعد در بخش فروش تاپیک باز میکنم برای آفر دوستان
ما برای یک سایت طراحی که با دوستان داریم راه اندازی میکنیم نیاز به یک هاستی داریم که از لحاظ سرعت حرف اول رو بزنه و قطعی هم نداشته باشه که برای uptime به نظرتون هاست cloud بگیرم بهتره؟ و مسئله دوم هم میخوایم که برای ربات های گوگل مشکلی پیش نیاد برای همین هاست ایران نمیخوایم بگیریم و این که پینگ خوبی هم به ایران داشته باشه
نظرتون راجع به https://www.digitalocean.com/ چی هست؟ شنیدم خیلی از سایت های بزرگ رو میزبانی میکنن
و این که پلن هاشون رو که دیدم ظاهرا فقط سرور میدن و هاست اشتراکی نمیدن؟
حالا ممنون میشم از دوستان که سرویس دهنده ها رو معرفی کنن
-
-
April 30th, 2015 12:45
# ADS
-
April 30th, 2015, 12:50
پاسخ : بهنرین سرویس دهنده هاستینگ خارجی؟
با سلام دوست عزیز شما که سرعت و کیفت کار براتون مهمه سرور مجازی تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها از cpanelit به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2015, 13:39
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
cpanelit
با سلام دوست عزیز شما که سرعت و کیفت کار براتون مهمه سرور مجازی تهیه کنید
سلام ممنون از این که وقت گذاشتین
والا از عهده ی مدیریت و کانفیگ و این مسائلش بر نمیایم و نمیتونیم رو این مسائل وقت بزاریم زیاد و هزینه های بالای مدیریتش توسط افراد دیگر و همین طور مشکلات احتمالی ارزشش رو نداره بخوایم سرور مجازی تهیه کنیم به این صورت و دنبال فضای اشتراکی درجه 1 هستیم
-
-
April 30th, 2015, 16:34
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
psfa
سلام ممنون از این که وقت گذاشتین
والا از عهده ی مدیریت و کانفیگ و این مسائلش بر نمیایم و نمیتونیم رو این مسائل وقت بزاریم زیاد و هزینه های بالای مدیریتش توسط افراد دیگر و همین طور مشکلات احتمالی ارزشش رو نداره بخوایم سرور مجازی تهیه کنیم به این صورت و دنبال فضای اشتراکی درجه 1 هستیم
سرور مجازی بگیر بهتره خواستی مدیریتش می کنم ، هرچی خواستی بده :D
آلما هاست رو پیشنهاد میدم قیمت و سرویس دهی مناسبی دارن.
!Vesta Control Panel Friends
-
تعداد تشکر ها از entezar به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2015, 17:42
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
entezar
سرور مجازی بگیر بهتره خواستی مدیریتش می کنم ، هرچی خواستی بده :D
آلما هاست رو پیشنهاد میدم قیمت و سرویس دهی مناسبی دارن.
عرض کردم که ، کارمون جدی هست
-
-
April 30th, 2015, 18:12
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
psfa
عرض کردم که ، کارمون جدی هست
من هم فکر نمیکنم چیز غیر معقول و غیر جدی گفته باشم
گفتم دوست داشتین وی پی اس بگیرین من براتون راه اندازی و مدیریت میکنم هرچی در توانتون بود پرداخت کنین
برا هاست یا خرید سرور مجازی هم آلما رو پیشنهاد دادم چون هم خارج از کشور هستن چیزی که مد نظر شما بود هم سرویس دهی و پشتیبانیشون واقعا عالی بود. چیزی که خودم دیدم.
موید باشید
-
-
April 30th, 2015, 20:38
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
entezar
من هم فکر نمیکنم چیز غیر معقول و غیر جدی گفته باشم
گفتم دوست داشتین وی پی اس بگیرین من براتون راه اندازی و مدیریت میکنم هرچی در توانتون بود پرداخت کنین
برا هاست یا خرید سرور مجازی هم آلما رو پیشنهاد دادم چون هم خارج از کشور هستن چیزی که مد نظر شما بود هم سرویس دهی و پشتیبانیشون واقعا عالی بود. چیزی که خودم دیدم.
موید باشید
نه خب فعلا قصد نداریم از سرویس دهنده های ایرانی به خاطر مشکلاتی که هست سرویس بگیریم و اگه هم بگیریم از سرویس دهنده های رده اول میگیریم
در رابطه با سرور مجازی هم شما لطفا دارین نسبت به ما اما باز هم چیز درجه یکی نمیشه و مشکلات زیادی برای ما به وجود میاد که خودمون باید مدیریت بکنیم که در توانمون نیست ، خلاصه سایت هست و هزار جور دردسر اگه مشکلی پیش بیاد و سایت داون بشه باید بتونیم سریع رفعش کنیم دیگه
-
-
April 30th, 2015, 21:24
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
psfa
نه خب فعلا قصد نداریم از سرویس دهنده های ایرانی به خاطر مشکلاتی که هست سرویس بگیریم و اگه هم بگیریم از سرویس دهنده های رده اول میگیریم
در رابطه با سرور مجازی هم شما لطفا دارین نسبت به ما اما باز هم چیز درجه یکی نمیشه و مشکلات زیادی برای ما به وجود میاد که خودمون باید مدیریت بکنیم که در توانمون نیست ، خلاصه سایت هست و هزار جور دردسر اگه مشکلی پیش بیاد و سایت داون بشه باید بتونیم سریع رفعش کنیم دیگه
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
-
-
April 30th, 2015, 22:14
پیشنهاد من تهیه سرور مجازی برای شروع کار بود. بازم هر جوری که خودتون مایل هستید دوست عزیز ایشالا در کارتون موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از cpanelit به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2015, 22:45
عضو انجمن
خوب اگر سیستم مدیریت محتواتون وردپرس هست می تونید از پلان های ویژه وردپرس شرکت بلوهاست استفاده کنید. من استفاده کرده ام و بسیار راضی بودم.
http://www.bluehost.com/managed-wordpress-hosting
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید