پ ببنید قضیه دوستانه حل شد اون شب و هرچی بود بین خودمون بود ولی خودتون امدین تاپیک زدن و این جنجال بپا کردین پس باید پاش بیاستید
مگر نه مشکل حل شد باری چی امدین این تاپیک
تا 1000000 سال دیگه هم باشه من مدرک میدم که مشکل از شما بوده
و جواب یکی یکی این پستهای شما را میدم پس جوابگو بایشید
خوب دوست عزیز شما بلد بودی ما بلد نبودیم اره ولی اگر میدونستی لازم نبود تا صبح بشینی و مونده بودیش توش که مشکل از کجاست
کاشکی یکم بود کاشکی 100 کم بود 10 کجا 2800 کجا من بیسوادم چند 100 برابر میشه دوستانmale Singlehop ke Hyperthreating offe
in shayad be dalile HT hast ke on hast yekam bishtar neshon mide
مهندس شرکت نامبر وان با توجه به عکس اطلاعات فنی یک مادر برد که مال یکی دیگر از دیتا سنترهای بود که سرور دارم و بهش داده بودم اونجا داشت برسی میکرد خودش که این سخت افزار داشت نمیدونست چی داره و جالب اینکه اصلا دقت نکرده بود اون یکی سیپیو 3430 و اصلا هایپر ساپورت نیست برای همین دیسیبله که لینک سایت اینتل بهش دادم که خودش ببینه ای خدا مهندس سیپو خودشون 3440 بود
ولی چه سوتی داد
جواب فنی این اقا را ببنید
بعد از این نظر بسیار کارشناسی
نظر کارشناسی بعدی
sabeghe dashte hamchin bad shansi ee ?
جواب مهندس فنی
همین اقایی که میگه تاپ میزدین مشخص بود تا قبلش این مهندس نمیدوست تاپ چیه زدنیه یا پوشیدنیه
عزیزم شما تاپیک زدین و این داستان شروع کردین مگر من تاپیک زدم که بخوام این کار کنم اونشب همه چیز بین من شما حل شد ولی گویا مثل اینکه زیادی در خواب خیال هستیببینید، من چندین بار خدمت شما عرض کردم که شما هیچ وقت نمیتونید آبروی ما رو ببرید و این هدف شما مثل خیال خرید خانه شخصی در کره ماه هست ولی شما تلاشتون رو می کنید و این کار قابل ستایش هست.
مگر من پدر کشتگی با شما دارم مثل اینکه شما خیلی دارید خودتون اون بالا بالا میبیند
من در جواب شما اون تاپیک زدم و بدون اسم بردن از کسی و دیتا سنتری بصورت یک مشکل مطرح کردم که دوستان نظر بدن
ولی خوب حالا که شما فقط میخواهی یک طرف بری جلو توی همون تاپیک دیتا سنتر معرفی میکنم