سلام.
شما دیگه چرا افرا جان ؟
دیتاسنتر ما از ThePlanet بدتر هست، در حدی که یکی از مشتری های ایرانی باهاشون تماس گرفتند و دیتاسنتر به من اعتراض کردند که چرا ایمیل ما رو به کاربر ایرانی دادی و ما در شهر Denver هستیم و قوانین اینجا خیلی سخت هست و ....!
در مرود Colo بودن هم ... چندین بار توضیح دادم که من شریک هستم در دیتاسنتر و کار ما در اصل چیز دیگه ای هست و اصلاً پشتیبانی مستقیم نداریم برای سرور ها و فقط برای شرکت هایی که از ما Network Link گرفتند پشتیبانی داریم.
ولی یک نکته اینجا هست، میگیم ما بلد نبودیم، من وقتی DVD رو به ایشون دادم و از طریق KVM شروع به نصب کردند، چرا اون موقع از ما نخواستند که ورژن قدیمی تر رو بزاریم ؟
اصلاً میگیم ایشون درست میگن و ما بلد نبودیم، ایشون که خیلی بیشتر از ما بلد هستند (به گفته خودشون) چرا بعد از نصب ESX توسط خودشون باز هم گفتند که مشکل از CPU و یا یک جای دیگه سرور هست و ESX اصلاً تنظیمات نداره و وقتی دیتاسنتر بررسی کرد و گفت مشکل کجا هست، ایشون یادشون اومد که ESX تنظیمات داره، دقت کنید، بعد از جواب دیتاسنتر یهو ESX تنظیمات SSH دار شد !
عجب انسان های پیچیده ای پیدا میشند که انتظار دارند به خاطر هزینه ای که برای امکانات پرداخت کردند، هر کاری که گفتند انجام بدیم براشون !
درضمن، ایشون میفرمایند لایسنس ESX رو دارند (به ما چیزی ارائه نکردند) ولی من وقتی این مورد رو به دیتاسنتر گفتم، ایشان جواب دادند که در این صورت ایشون باید با VMware تماس بگیرند و مشکل سرورشون رو بگند و شرکت VMware هم با کمال میل و به صورت رایگان بررسی می کنه و مشکل رو برطرف می کنه ... دقت داشته باشید که این مورد از طرف شرکت VMware بود و عملاً این مورد مربوط به ما نیست که official release یک نرم افزار Enterprise و Commercial مشکل داره (یا نداره) !
با تشکر.