-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
December 17th, 2013, 19:19
عضو دائم
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
آقای khosrow farajy
پرداخت شما نیز تایید شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 19:50
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نوشته اصلی توسط
loox2music
عزیز من رم یک گیگ 4 تا دارم وی پی اس ها همه شاکی هستند . یکی از وی پی اس های شمارو من سرجمع دوساعت نتسونتم استفاده کنم . یا درستش کنین یا هزینه وی پی اس هارو برگشت بدید
جوابی منو بدید اگر نه مجیور به کاری میشم که نباید بشم
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
تعداد تشکر ها از loox2music به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 20:20
ما سرور نمیخواییم پول مارو پس بدید
-
تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 21:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fardfard
ما سرور نمیخواییم پول مارو پس بدید
شما دقیقا پولتونو از کی میخواهید پس بگیرید ؟
-
تعداد تشکر ها از sina به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 21:44
سروری که دادید رو دادم سی پنل نصب کنن گفتن سرور مشکل داره باید دوباره لینوکس روش نصب بشه. گفتن لینوکس درست نصب نشده.
-
تعداد تشکر ها از mihandesign به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 21:50

نوشته اصلی توسط
sina
شما دقیقا پولتونو از کی میخواهید پس بگیرید ؟
آقا ما که میدونیم پول ما رو بالا کشیدن هیچ اتفاقی نمیفته فقط میخوام یاد آوری کنم و میخوام بدونم این آقایون که پول من و امثال منو خوردن با چه رویی هنوز توی wht دارن سرور میفروشن متاسفانه حروم خوری شده عادت بعضی از آقایون فروشنده یه درس عبرتی شد برای من که به هیچ فروشنده سروری که توی wht سرور میفروشن اعتماد نکنم و این اتفاق اولین بار نیست توی wht اتفاق میفته واقعا خرید از فروشنده های wht اشتباه محض این آخرین بارم بود که به فروشنده های wht اعتماد میکنم حاظرم یه سرور با 10 برابر قیمت خارج از wht تهیه کنم که به آدمای شارلاتانی مثل امثال اینها بر نخورم که بخوان اطلاعاتتو گرو کشی کنن فقط میخوام بدونم این آقایون چقدر رو دارن که هنوز میان سرور میفروشن و مدیریت سایتم در مقابل همچین حرکتی هیچ کار مفیدی انجام نمیده
-
تعداد تشکر ها ازfardfard به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 21:55
-
تعداد تشکر ها از mihandesign به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 22:02
fardfard شما فقط تاکنون با بد دهنی و لجاجت بی جا باعث به تاخیر انداختن کار خود شدید !
خدا رو شکر تا کنون تمامی دوستانی که تمایل به تمدید سرویس داشتند موفق به انجام کار و روشن شدن مجدد سرویس هاشون شدند
دوستانی هم که فقط قصد برداشتن اطلاعات خود رو داشتن هم با موفقیت و صبر کافی به هدفشون رسیدند
فقط مقداری صبر و همکاری لازم بود ! .
فقط فکر کنم فعلا شما مشکل دارید که آن هم به دلیل تهمت و لحن بد خودتان می باشد
..................
بدرود
ویرایش توسط Vi4Sky : December 17th, 2013 در ساعت 22:05
-
تعداد تشکر ها از Vi4Sky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 22:03
loox2music عزیز لطفا در سایت تیکت بفرمایید دوستان حتما به مشکل شما رسیدگی خواهند کرد
-
تعداد تشکر ها از Vi4Sky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 22:04

نوشته اصلی توسط
Vi4Sky
fardfard شما فقط تا کنون با بد دهنی و لجاجت بی جا باعث به تاخیر انداختن کار خود شدید
خدا رو شکر تا کنون تمامی دوستانی که تمایل به تمدید سرویس داشتند موفق به انجام کار و روشن شدن مجدد سرویس هاشون شدند
دوستانی هم که فقط قصد برداشتن اطلاعات خود رو داشتن هم با موفقیت و صبر کافی به هدفشون رسیدند
فقط فکر کنم فعلا فقط شما مشکل دارین که آن هم به دلیل تهمت و لحن بد خودتان می باشد
..................
بدرود
تو یکی حرف نزن بدو برو بگو رئیست بگو بیاد جواب منو بده حروم خوری شده عادت دوستان
-
تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید