صفحه 46 از 66 نخستنخست ... 3642434445464748495056 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن loox2music آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    304
    تشکر شده در
    215 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عزیز من رم یک گیگ 4 تا دارم وی پی اس ها همه شاکی هستند . یکی از وی پی اس های شمارو من سرجمع دوساعت نتسونتم استفاده کنم . یا درستش کنین یا هزینه وی پی اس هارو برگشت بدید
    Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
    3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233

5. تعداد تشکر ها از loox2music به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

4 تومنو ریختم یه حسابم باز کردم با ایمیل mohsenmn1@gmail.com
    ولی توی امکانات سایتتون دیدم ترافیک رو به پونصد گیگ محدود کردید . یعنی چی ؟؟؟ من اصلا سرور مجازی رو واسه نامحدود بودن خریدم وگرنه هاست میخریدم . تقریبا همه ی سایتهایی که وی پی اس میفروشن محدودیت ندارن مگر اینکه بیش از حد مصرف کنی

7. تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    طبق روش پرداخت اقدام بفرمایید
    سرویس من ۱ گیگ بوده - سرویسی که الان فعاله ۵۱۲ شده - نمیخام اطلااتم پاک بشه- فقط ۱ هفته مونده از اکانت ام -این سرویس چطور ۱ گیگ میشه دوباره بدون ترکیدن سرور ؟

کدوم کد پیگیری رو بنویسم موقع پرداخت ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mniiinm نمایش پست ها
    4 تومنو ریختم یه حسابم باز کردم با ایمیل mohsenmn1@gmail.com
    ولی توی امکانات سایتتون دیدم ترافیک رو به پونصد گیگ محدود کردید . یعنی چی ؟؟؟ من اصلا سرور مجازی رو واسه نامحدود بودن خریدم وگرنه هاست میخریدم . تقریبا همه ی سایتهایی که وی پی اس میفروشن محدودیت ندارن مگر اینکه بیش از حد مصرف کنی
    آها در مورد محدودیت اشتباه دیده ودم . محدودیت نداره . پهنای باند رو با محدودیت اشتباه گرفتم

10. تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

دوستان عزیز آقایان
    آرش عباسی و محسن محمدی نیا پرداخت شما بزرگوارن نیز تایید شد
    سرویس در حال ثبت کردن اطلاعات شماست
    موفق باشید
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

12. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

آقای امید نوبخت محبت بفرمایید آی پی سرور مورد و نظر بگید تا رسیدگی بشه
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

14. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
    دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
    من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
    اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
    من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
    بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
    وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!

16. تعداد تشکر ها از azad555 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

واریز شد .
    ۲۴۵
    ۲۴۹

18. تعداد تشکر ها از ar min به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پرداخت دوستان زیر هم تایید شد
    Mohammad Yaamini
    ar min
    Nima Abachian
    سپاس

20. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط azad555 نمایش پست ها
    جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
    دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
    من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
    اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
    من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
    بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
    وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!

جان؟
    به بنده چه مربوطه؟

22. تعداد تشکر ها از pasargad-it به دلیل پست مفید

صفحه 46 از 66 نخستنخست ... 3642434445464748495056 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)